Yarım çaybardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi dök mantar olan yere pamukla sür kurudu ya birdaha sür yine sür 4 5 kere sür yarım saat 40 dk falan bekle yanma kaşıntı olur sakın eleme yayılır yoksa sonra ılık suyla yıka 1 haftaya kadar hergün yap 1 hafta olmadan geçer mantar olan yeri kapatma ama hava alsın sürekli geçene kadar boş ve pamuklu giyin terleme yapmasın
Ćok afedersiniz kızlar, vajina içindemi kaşınma, yoksa dudak kısmında mı. Aynı sorun bendede var kasıklarda. O yüzden soruyorum yanlış anlamayın. Bende uygulasam iyi gelir mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Onca yıllık sağlık camiasındayım bu dediğini ilk kez duyuyorum :D
Hangi bölüm?
İlaç Şirketinde yöneticiyim :) çok Dr arkadaşım var :D
Doktor arkadaşına sorar mısın reflü nasıl geçer midem ağrıyor ve bazen bogazıma kadar hissediyorum
Sirke asit tahriş eder ya, normal mantar merhemi olsa daha iyi olurdu
Ilık su ve sirke anında geçiyor bende de vardı geçti 3 günde
Nasıl yapayım tarif verir misin canım
Yarım çaybardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi dök mantar olan yere pamukla sür kurudu ya birdaha sür yine sür 4 5 kere sür yarım saat 40 dk falan bekle yanma kaşıntı olur sakın eleme yayılır yoksa sonra ılık suyla yıka 1 haftaya kadar hergün yap 1 hafta olmadan geçer mantar olan yeri kapatma ama hava alsın sürekli geçene kadar boş ve pamuklu giyin terleme yapmasın
Bir sprey aldım onu deneyim olmazsa bunu denerim teşekkür ederim
Rica ederim tamamdır
Ćok afedersiniz kızlar, vajina içindemi kaşınma, yoksa dudak kısmında mı. Aynı sorun bendede var kasıklarda. O yüzden soruyorum yanlış anlamayın. Bende uygulasam iyi gelir mi
İyi gelir geçirir mantarı
Duştan sonramı uygulanmalı peki
Önce sonra duşa gir yıka
Ne kadar süre sonra duş
Yarım saat 40 dk sonra falan
Ve hava alsın demişsiniz, çamaşır giyilmemeli mi. Bu arada eğer iyi gelirse minnattar kalırım
Evet giyme
Gün içindede mi giymiyim
Evet
Teşekkürler
Doktora git bence
Doktorsuz çözüm arıyorum
Muhtemelen utanacağın bir bölgede o yüzden gitmek istemiyorsun ama hemcinsin bir doktor bulabilirsin diye düşünüyorum
Ya ne desem bilemedim ki maddi imkanım var şükür özele de giderim ama iste araba süremiyorum babamda tuhaf artık doktordan bıkmış gide gide
Bilmiyorum eczaneye gitsen o da bir krem önerebilir bence
Travazol aldım daha beter yaptı hakbuki mantar kremiymis
Toplu taşıma ile doktora gidemiyor musun?
Yaramaz
Ne biliyon uzman mısın
Evettt
Ne uzmanı
Cildiye
Peki ne önerirsin vajina mantarına
Dedim ya
Ne dedin anlamadım ne süreyim geçer
Muayene olman lazım
Muayeneye gerek yok ben biliyorum mantar yani
Reflüye bisey önerir misin dogal yollardan iyileşmek istiyorum ilaçlar bos ya cidden sadece yatıştırıyor iyileştirmiyor gercekten
İlacı da sen bilirsin ozman
Aman önersen nolcak yani
Sen biliyorsun zaten gerek var mı
Hayır enfeksiyon o
Hayır mantar ve kaşınıyor gecmiyor
Tama da mantar sirkeyle geçmez
Neyle geçer acaba
Haplaır falan var
Hangi bölge
Ozel bolge
Neye dayanarak uyguladın?
Bi videoda gordum sürdüm bise olmadı
Araştırmadan yapmanı tavsiye etmem tahriş vs edebilir. Fıstığına iyi bak ama :)
Tahriş olmaz kolay kolay ya
Yazana bana birlikte tedavi edelim
Başka emrin var mı canım nasıl tedavi edeceksin acaba
Sen bana inan birlikte güzel bakarız ona :)
Sg la
Dediğimi yappp :)