İlk ilişkimi yaşayalı 10 yıldan fazla oldu ve ilk ilişkimde kan gelmişti ondan sonra da bir daha öyle bir durum olmadı ama dün ilişki yaşadığım zaman peçeteye silince kan geldi niye olmuş olabilir korkmalı mıyım?
3 ay
İlk ilişkimi yaşayalı 10 yıldan fazla oldu ve ilk ilişkimde kan gelmişti ondan sonra da bir daha öyle bir durum olmadı ama dün ilişki yaşadığım zaman peçeteye silince kan geldi niye olmuş olabilir korkmalı mıyım?
Aşkım arada kan gelmesi büyük bir sorun değil ki hemen korkulacak bir durum olarak görme bazen yeteri kadar islanmadigimizda olabiliyor ya da zorladıysak veya yaptığımız kişinin penisi büyükse vs yani şimdi sizde nasıl geçti görmedim bilmiyom tabi orada değildim ama kötü bir durum olacağını dusunmuyorum
Anladım canım teşekkür ederim
Rica ederim balım. Bende de oldu oluyor da ara sıra yani normal ama yinede sen kontrol et istersen hem için de rahat etmiş olur
Cevap
16Cevap
O zaman tam yırtılmamış demekki ilk ilişkilerde normal zarın açılıyor
2.5 yıldır düzenli ilişki yaşıyorum ama
Farklı bir kişi ile yaşadıysan veya bi tarafı zorladıysan pozisyon falam deneyip olabilir. Bende ilişki yaşarken bazen oluyor bakireliğin bozulmuş olabilir ama zarın kalan yerleri oluyor onlar sonradan kanayabilir özetle
Anladım teşekkürler
Korkmana gerek yok ilk ilişkiden sonraki ilişkilerde de kan gelebilir
Belki biyük belki çok kasıldın belkii orgazm olunca temizlendi iyice o kanal regl kalıntısı
Enfeksiyon veya tahriş kaynaklı olabilir ya da adet başlangıcı denk gelmiştir
Yok regljm biteli 1 hafta oldu
Kızlık zarı esnektir, bu normal bir durum olabilir. Kızlığının bozulduğunu düşünmüyorum açıkcası..
Hayır bozulmuştu eminim
Bu defa tekrar zorlanma olduysa eğer ondan dolayıda olabilir 🤔
Evet ve söylemesi zor ama eşim antidepresan kullanıyor onun da libidoya etkisi varmış o yüzden penisi normalden daha çok büyüyor ve dün de hem penisini hem de elini aynı anda soktu o yüzden zorlanmış olabilir mi
Farklı ve zorlayıcı bir birleşme olmuş ondan kaynaklıdır muhtemelende sağlam olduğuna şükrettim şu an 😅
Anladım
Peki neden bu derece zorlayıcı bir şey denediniz 🤔 veya ne bileyim neden böyle bir şey yaptı
İçtiği ilaç yüzünden sürekli libidosu yüksek ben de biraz usandım artık yalan yok
Neden usandın ki, istenilmek, istemek güzel bir şey değil mi
Kalın ve iriyse biraz zor olduysa birazı normal. Çatlaktır
Penis büyükse normal ben yeni biriyle yatınca oluyir benim ki büyük geliyir partnere bakire gibi kanama oliyur
Kolay kolay kan olmaz farklı olarak zorlayacak bir şey yapmışsınızdır
Daralmışsındır 10 senedir yapmıyor muydun
2.5 yıldır düzenli yapıyorum
Evet evliyim
Tahristir ya da sert ilişkiden oluyor
Bu sefer beceren iyi becermiş demek ki
Çok kalın bir şey mi girdi
Evet
Yuh zenci mi bu hshd
Bu arada bulmussun kol gibi şeyi daha ne istiyorsun hdhd
Arkadan verdiysen ondandır.
zorlanma oluyormu
uzun suredır yasamıyormusun
2.5 yıldır düzenli yaşıyorum
peki sertlesme sevıyesı fazlamıydı
Evet
bu sebep olabılır ama kendınde duzenleme yapmalısın
Korkmalısın
Korkma korkma
Esin mi
Evet
Bir şey olmaz
Kuruyken mi yaptiniz?
Hayır
Eger cok uzunsa esinizin penisi ve tamamen koklediyse hic daha once yapmadigi kadar ufak bir kan gelmesi normaldir bence
Evet ve söylemesi zor ama eşim antidepresan kullanıyor onun da libidoya etkisi varmış o yüzden penisi normalden daha çok büyüyor ve dün de hem penisini hem de elini aynı anda soktu o yüzden zorlanmış olabilir mi
Evet yuksek ihtimalle. vibratör kullaniyormusunuz ficektim bende bazen dildodan da oluyor cunku
farklı kişi ise ondan olmuş olabilir
5 yıldır aynı kişi
o zaman biraz sert bir ilişki olduysa zorlama falan ondan tahriş olmıuştur
içtiği hapların etkiside olabilirin içine boşaldıysa eğer ya da zevk suyunda
Hayie
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?