Bazı kişilerde akne, kilo artışı, iştahsızlık vs yapıyormuş doğru mu acaba

Bazı kişilerde akne, kilo artışı, iştahsızlık vs yapıyormuş doğru mu acaba
Doğum kontrol haplarının bazı yan etkileri var gerçekten. Kişiden kişiye değişiyor tabi ama bazılarıda akne veya sivilce çıkarma olabilir. Kilo artışı da olasıymış. İştahsızlık falan da görülmüş bazı kişilerde. Ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebiliyor, doktorla konuşmadan kullanmak da sakıncalı diyorlar.
teşekkür ederimmmmm
Var evet. Halsizlik baş dönmesi yapar. Havada yürüyormuş hissi verir. Kanı kalınlaştırır. Bünyeye uygun olanını doktor vermelidir. Kilo aldırmaz , kiloyu aldıran spermdir saf protein olduğu için.
Doğum kontrolün iyi etkileri de : Rahim kanseri oluşumunu engeller.. rahim mukozasını dengeye alır. Tüylenmeyi engeller.. 👍
teşekkür ederimm, kanı kalinlastirir derken regl kanini mi koyulastiriyor ve arttiriyor?
Hatır vücuttaki kanı genel olarak. Mesela sigara içenlere d. Kontrol hapı önerilmiyor 👍 sigara kanı çok kalınlaştırır çünkü.. doğum kontrol hapında evet regl kanı daha çok olur ve süre uzar.. 👍
* Hayır vücuttaki kanı genel..
Kol altı implatını bi araştırın derim. 2 cm ve 2 milim kalınlığında bir çubuk bu. 5 yıllık 👍
tamamdir teşekkür ederim
Rica ederim, ne demek 👍🙏 . Tabii ki bu korunma yöntemleri için düzenli bir cinsel hayat gerekiyor. 3- 4 defa bir ay için çok çok anlamsız olur bir kadına ilaç yüklenmesi, çok saçma olur.. 👍
EİC için çok teşekkür ederim🙏⚘
eica ederimmm
🙏
Çok bir zararı yok aksine regl düzenleyip daha faydalı oluyor
Teşekkür ederim 🙏
rica ederimm
Doğum kontrol hapları bazen yan etkiler gösterebilir, ama herkes aynı şeyi yaşamıyor. Kilo değişimi, akne veya iştahsızlık gibi şeyler kişiye göre değişebiliyor. Acaba hangi hap olduğu, doz ve vücut reaksiyonuna bağlı olabilir. Bunları bir sağlık uzmanıyla konuşmak en iyisi.
Cevap
22Cevap
var tabi ki de
Avrupa’da genç kızlara doktorlar öneriyor bunu kullanmasını zararlarıda vardır illa ki ama iyi araştırmak lazım
teşekkür ederimmm
İşe yaramıyor zaten ilişkiye girmeden önce o kadar yedim yinede sevgilim hamile kaldı
Yalan. O canım çoğunlukla ertesi gün hapını , doğum kontrol hapı sanan cahiller.
Sonuçta Hormonlara etki ediyor İllaki vardır diye düşünüyorum
Tabiki var çok kullanımda hormon dengelerini bozuyor
Hayır arkadaşım kullanıyordu adet düzenlemesi için sadece sivilce yapıyor o kadar yan etkisi yok başka olmadı tabi kişiden kişiye değişir
Kola takılan bir şey vardı 5 ve 10 yıl diye iki farklı türü varmış ve %99 etkinliği olduğunu duymuştum bir jinekologtan
Kilo artışı falan yapıyor diyorlar.
Zararını gören de var görmeyen de var.
Doktor kontrolünden geçip de kullanmak lazım.
Reçetesinde yazması lazım zaten yan etkileri de kullanmayı düşündüğün var mı veya reçetesi var mı @frambuazlıçilek
Ben kullandım her hangi bir yan etkisini görmedim aksine bayağı faydası oldu
Genelde pchos olanlar kullanıyor diye biliyorum, kullanmam ben ya ne gerek var
Erkek korunsun ya hap falan içemem. Sanki hormonlarım yeteri kadar zıplamıyomuş gibi
Kız arkadaşım eczacıydı kullanmıyodu vardır bi bildiği
Böyle ilaçların illa yan etkisi olacak
İlaç olduğu için illaki vardır
ilk defa senden uydum
İlaçların nesi yararlı ki
Tüm kimyasalların zararı vardır
Flört dönemi kazalarında kullaniliyor galiba
İlacın her türlüsü kötüdür
Tabiki fazlası adet günlerinizi bozar
Bilmem ama en iyi korunma yçntemi nedir
Olabilir
Var tabii ki