Dedeme bu aralar tedavi uygulanacak eğer başarılı olursa inşallah ameliyat gerekmeden yürür zor olsa bile ama olmazsa ameliyat yapacaklar umarım olmaz yürür umarım
3 ay
Dedeme bu aralar tedavi uygulanacak eğer başarılı olursa inşallah ameliyat gerekmeden yürür zor olsa bile ama olmazsa ameliyat yapacaklar umarım olmaz yürür umarım
Ramazanın hürmetine Allah'ım kolaylıkla şifasi nasip olsun. Dedeler özeldir. Dedenin ellerinden op benim yerime de ve dedenin duasını almaya bak. Ben dedemin duasını alıp bu zamana göre iyi bir evlilik yaptım. Dedelerin ninelerin duasını almak iki cihanda iyilik getirir
Cevap
5Cevap
Rabbim dedene ve bütün hastalara şifa versin inşallah 🤲
Amin teşekkürler ❤️
Allah acil şifalar versin
Amin teşekkürler ❤️
İnşallah iyileşir sende benim dedeme dua et
Tabiki O da İyileşir ne sıkıntısı varsa gider inşALLAH neyi var
Yaa çok geçmiş olsun inşALLAH İyilişir O da şu aralar daha fazla fark ettim sağlık huzur mutluluk gerisi boş
Amin canım ❤️🌸
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Amin teşekkürler
Rabbim acil şifalar versin
İns en kisa zamanda vefat eder
inşALLAH bu dileğin seni bulur
Ruh hastası
Sen pislksin ruh hastasısın
Ömrü ALLAH Bilir kimi hasta var mezara gidecek sanılır iyileşir Başkalarının mezarına gelir Kimi sağlam var birden çöker senin yaptığın Canilik burada ne niyetle ne Dua Ettiğin belli tedavi ol
Tedavi ol Edebiyatmış sen Edebiyat ne bilmiyorsun dur gelmiş Edebiyat yapma diyor dileğin senin üzerinde gerçekleşir umarım
İşte tedavi olana kadar anlamazsın uzatma
Saçmalama git işine defol
İnşallah
Teşekkürler Amin
İnsallah amin
Amin teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?