Kasık bölgesi; kalça eklemi, iç bacak kasları ve alt karın kaslarıyla bağlantıli. Fazla kilo kalça eklemine binen yükü arttırır. İç bacak kaslarını sürekli gerilimde tutar. Uzun süre ayakta kalınca zorlanma yapar. Bu yüzden boyun kilonu sordum
Dediğim gibi ondan dolayı olabilir yüksek ihtimalle. Olur da kilo vermek istersen veya bir sorunun varsa beni ekleyebilirsin tereddüt etmeden. Fikir alışverişi için. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Rica ederim umarım hedeflerine ulaşırsın. Buradaki erkeklere dikkat et çoğu mide bulandırıcı türden. Ramazan ayındayız. Oruç tutuyorsan kilo verebilirsin aslında belki. Yorumlarda yazmak sürekli yorucu o yüzden ekleyebilirsin yazarım demiştim. Daha kolay olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yumurtalık kisti var mı
Bilmem ki
Kist var ve yumurtalıklar büyümüşse onu hissediyor olabilirsin. Kadın doğuma git adet düzensizliğin varsa özellikle
Yok adet düzensizliği
Spor yapıp zorlamış olabilir misin
Hyr kımıldamadım bıle
Kilo problemin var mı
Var ama şey ya o gün hıc kımıldamadım
Kilo sorunun dan da olabiliyor boyunuz kilonuz kac
Kılo sorunun var ama alaka nedır
Kasık bölgesi; kalça eklemi, iç bacak kasları ve alt karın kaslarıyla bağlantıli. Fazla kilo kalça eklemine binen yükü arttırır. İç bacak kaslarını sürekli gerilimde tutar. Uzun süre ayakta kalınca zorlanma yapar. Bu yüzden boyun kilonu sordum
Hyr işte yıllardır aynı kılodayım değil
Neden boyunu kilonu söylemekte direniyorsun yahu gizlisin zaten
100 kg 170 boy
Dediğim gibi ondan dolayı olabilir yüksek ihtimalle. Olur da kilo vermek istersen veya bir sorunun varsa beni ekleyebilirsin tereddüt etmeden. Fikir alışverişi için. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Teşekkürler kılo vermeye calısmaktayım zaten ama benım bu kılom 5 yıldır felan aynı
Yağ oranım düşük bırad daha
Rica ederim umarım hedeflerine ulaşırsın. Buradaki erkeklere dikkat et çoğu mide bulandırıcı türden. Ramazan ayındayız. Oruç tutuyorsan kilo verebilirsin aslında belki. Yorumlarda yazmak sürekli yorucu o yüzden ekleyebilirsin yazarım demiştim. Daha kolay olur.
Tamamdır evet aynen zaten sıte genelı erkekler iğrenç zıhnıyetlı insanlar teşekkürler
Rica ederim ne demek. Umarım en kısa sürede her şey dilediğin gibi olur. 🌹
Fıtık olmasın
Ama sıslık olmaz mı ama şey bıde gobegım var belli mi olmuyor acaba
Şişkinlik var mı
İşte yok
Anladım kas gerilimesi olabilir ya da üşütme
Ama 1 ayda 2. bu
Kesin üşütme olur sıcak tut orayı yanma var mı
Hyr hiçbir şey yok sadece harekete baglı oluyor agri