3 ay

Sağlik konusu yardim eder misiniz?

Bundan 2 ay önce endokronolojiye gittim, kan testi yaptırdı ve prolaktin değerim 52 çıktı, testosteronum da yüksek çıktı. Beni kadın doğumcuya yönlendirdi, oraya gittim ve durumu anlattım. Östrojen testi yaptırdı, değerler normal çıktı. Prolaktin yüksekliğim için dostinex verdi. Hiç emar veya tomografi çekilmedi. Doktora gitmeden önce bazen gözlerimde bulanık görme oluyordu, ilk başta önemsememiştim bana öyle geliyor demiştim sonra doktora gidip ilacı yazdıktan sonra dostinex ilacının kullanma kılavuzunda hipofiz tümörü diyordu. Netten araştırdım ve hipofiz tümörü görme bozukluğu yapıyormuş. Bir de bazen konuşmalarda takılıyorum çoğunlukla kelimeleri bulmakta zorlanıyorum. İlacım bitti ve bugün doktora gidip durumu anlattım ilacın yan etkisindendir o dedi bende daha önce de oluyordu dedim konuşmalarda takılıyorum bazen ben tümörden şüpheleniyorum, tomografi çekilmesini istiyorum dedim doktor kabul etmedi, gerek yok zaten bir yere radyasyon yiyeceksin dedi (bahane gibi geldi bana ) illa istiyorsan nörolojiye git dedi. Kan testi sonuçlarına baktım bugünkü prolaktinim 1.1 olmuş yani düşmüş. Ben anlamıyorum diğer sitelerin yorumlarını okudum diğer kadın doğumcular tomografi, emar yaptırıyor üstelik yorum yapanların prolaktin değeri benimle hemen hemen aynı neden yaptırmadı doktor anlam veremiyorum, ısrar ettim yok neymiş efendim bir yere radyasyon yermişimde bilmem neymişte onun için norolojiye gidecekmişimde bahane hep neden bahane ettiyse artık. Sinir oldum resmen.

Sağlik konusu yardim eder misiniz?