Bilen bilir, sigara içmeyen biri için sigara kokusu ve dumanı tam bir işkencedir.
Sizin bundan kurtulmak için çareleriniz var mı?
Hava temizleyici yeterli gelmiyor. Mum da yakıyorum bana mısın demiyor...
Başka ne yapılabilir?

Bilen bilir, sigara içmeyen biri için sigara kokusu ve dumanı tam bir işkencedir.
Sizin bundan kurtulmak için çareleriniz var mı?
Hava temizleyici yeterli gelmiyor. Mum da yakıyorum bana mısın demiyor...
Başka ne yapılabilir?

Evde sigara içmemek ictirmemek... Bizim evde asla içilmez kim olursa olsun balkona çıkmak zorundadır en iyi olasılık...
Ama bu defa koku sinmisse ki inatçı bir kokudur evi havalandırmak şart...
Sirke li su ile kumaş zeminler silinenbilir
Yerler de silinebilir sirkeli su ile veya çamaşır suyu...
Havalandırmaya devam edilir...
Kokuyu başka koku ile bastırmak sağlıklı değil o yüzden oda parfümleri kesinlikle önermem... İmkan varsa buharlı temizlik özellikle iyonize su baya etkili buhar makinesi ile kumaş yüzeylerde temizlik etkili olacaktır hem koku giderici hemde sterilizasyon sağlama açısından faydalıdır...
Kokulu çiçekler biraz katkı sağlar... Doğal kokular mesela buhar makinesinin içine birnkac damla okaliptüs yağı fayda sağlar. Ama yine havalandırma ille havalandirmak şart.
Çalıştığım yerde eskiden sigara içiliyordu, o kokuyu gidermek için sadece hava temizleyici yeterli olmuyor. Hemen her şeyi yıkadım — perdeleri, yastık kılıflarını, halıları. Çalışmazsa, tüm koltuk ve kanepe kılıflarını çıkardım ve yıkadım. Sonra limon suyuyla veya sirkeyle yüzeyleri silmek de çok yardımcı oldu. Oda spreyleri hiç işe yaramadı, ama biberiye suyu içeren doğal spreylerden biraz faydalanabildik. Sonuçta kokunun kaynağını bulup temizlemek çok önemli.
Evde içmesine müsade etmemek artık evinde sigara içen mi kaldi insanlari görüyorum hep balkonda duvara bile siner o koku perde tül yikamakla geçmiyor kalıyor kokusu
Evin sahibi içiyorsa bir şey yapamıyorsunuz.
Tütsü yakin dicem aklima bir sey gelmiyoe
Tişikürler 🙏🏻🥲
Cevap
13Cevap
Evde sigara içmemek.
Koltukları ve halıyı yıkatip, perdeleri de yikadiktan sonra bir daha sigara icilmesine izin vermeyerek.
Keşke içirtmemek gibi bir seçeneğim olsa...
Biliyorum =/
Evi yakmak 😃
Kirklamak gerekiyor yoksa gitmiyor
Bazen yapasım gelmiyor değil.
Bir cami acik birak , leyenin icine sicak su ve sirke koy. Evinin ortasina bir yere koy ki o koku dagilsin.
Ev temizligini sirkeli su ile yap.
Zaten sirkeli suyla temizlik yaparım.
Teşekkürler. 😊🙏🏻

Basit dibinde icilecek ve alistirilacak.
Ya vardır ya yoktur, sigara içiliyorsa sigara kokar illaki. Ev kokuları geçici çözümler.
Bizi de zehirliyorsun, çık dışarıda iç de.
Onun evi. 🥲
Evde sigara içmemek içilmesine musade etmemek
Badana yaptır o kesin çözüm
camları açıp evi havalandırmak gerekiyor.
İçenleri balkona göndermeli.
Ağzına tava ile vur 😃
Babanızın ağzına tava ile siz vurun bakalım vurabiliyor musunuz.
Benimki de sürekli ventolin çekiyor. Astım hastası.
Masasının bir tarafında nefes açıcıları, bir tarafında da nefes tıkayıcıları duruyor.
Artık ona değil kendi sağlığıma üzülüyorum. O hiç değilse sefasını çekiyor. Biz sadece cefasını çekiyoruz...
Teşekkürler abi.
Sigara içirtmemek ✨
Ah keşke yapabilsem...
Yumoşun oda parfümü işe yaramıştı bende.
Snetetik oda parfümleri sigaradan daha zararlı.
Ben kokunun gitmesine bakıyorum. Zaten hayatımızda sağlığa faydalı ne var ki?
içmeyi bıraksın içen kişi
Ada çayı al dumanini evin her yerinde gezdir
Karbonat limon azıcık kahve kaynat
Evde sigara içmesine izin verme
İçeni yok edin 😂
Evi havalandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?