Arkadaşlar belim ağrıyor ve dizlerimde yanma hissediyorum yürüyünce ayağa kalkınca geçiyor uzanınca artıyor ayaklara kadar krem buz sıcak su koyuyorum iyi geliyor kötü bir şey değildir değil mi
3 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sağlık durumun nasıl normalde, ve kilolu musun
Yağmurlu havalarda sanki bir tık daha artıyor ama arada oluyor geceleri dizlerim çok ağrıyor belim çok ağrıyor romatizma olsa şişlik kitlenme olur diyorlar bende o yok hayır balık etliyim hafif
Çalışıyor musun peki işin ağır mı
evet vurabilir
Yağmurlu havalarda sanki bir tık daha artıyor ama arada oluyor geceleri dizlerim çok ağrıyor belim çok ağrıyor romatizma olsa şişlik kitlenme olur diyorlar bende o yok
yağmurlu havalarda havada nem oranı artar nemle bağlantılı olur romatizmadanda kaynaklı olur doktora gitmende fayda var.. krem falan verir olmadı
Ama belden vuruyor
bağlantılıdır beldende vurur bacaklardanda vurur
ama beldeki yüksek ağrı daha çok fıtıkla bağlantılı olabilir
Vurur bendede var fıtık büyük ihtimal sendeji
Dizlerim falan çok fena oluyor özellikle yağmurlu havalarda iyice artıyor ayağıma kadar
Anladım uyuşma var mı
Karıncalanma oluyor ayağa kadar dizde yanma
Acilen beyin sinir cerrahisinde başvur mr çeksinler bel fıtıgı
Beyin ne alaka fizik tedavi doktoruna giderim arkadaşımda ona gitti
Beyin sinir cerrahisi bakıyor veya nöroloji om6rilikte sinirden oluşuyor ya
fizyoterapiste gitsem
İlk önce bel mr isticek 7nun içinde ilk ya nöroloji ya da beyin sinir cerrahisinde sevk edicek oda mr isteyip duruma göre fizige sevk eder
Bir Ortopedi doktoruna gözüksen daha iyi değilmi
Fıtık varsa evet
Evet vurur
Fitik mi var
Bilmiyorum ki işte belime falan bakıyorum ele gelen sertlikte yok şükür bilmiyorum
Onu oyle zaten anlamazsin emarda cikar
Yağmurlu havalarda sanki bir tık daha artıyor ama arada oluyor geceleri dizlerim çok ağrıyor belim çok ağrıyor romatizma olsa şişlik kitlenme olur diyorlar bende o yok
Fizyoterapiste gitsene kayropraktik masaj cok iyi gelir
Önce fizik tedavi doktoruna gitsem o yönlendirir
Fizyoterapistte aynisi degl mi hastalar nasaj yapmiyki ilac hareket verip yolluyo
Bilmiyorum ya bunun için nöroloji veya beyin sinir cerrahine gitmeye gerek var mı
Hayir fiziğe gideceksin
Evet
Evet vurur