Sağlık Karnımın sağ tarafında ara ara giren ağrı neden olur, ne zaman doktora gitmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler4 ay Yeni başladı ara ara girmiyor Karnımın sağ tarafında ara ara giren ağrı neden olur, ne zaman doktora gitmeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Hemen gitmelisin 0 0 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Ya gaz sıkışmasıdır ya da böbrek taşıdır apandisit olsaydı yerinde duramazdın 1 14 Yorumla Soran 4 ay Böbrek solda Yorumla Parlayanyıkılışş 4 ay 🤔1 böbreğin mi var senin Yorumla Soran 4 ay Aa evet doğru sag göğsün alt bölgesi ağrıyor Yorumla Parlayanyıkılışş 4 ay Arka bele vuruyor mu Yorumla Soran 4 ay Yok Yorumla Parlayanyıkılışş 4 ay Gaz sıkışmasıfır o zaman Yorumla Soran 4 ay Cisim geliyor birde hemen Yorumla Parlayanyıkılışş 4 ay Tuhaf belin ağrıyor olsaydı böbrek taşı derdim de ağrımıypr diyorsun yürüyüş yap Yorumla Soran 4 ay Usutmus olabilir miyim Yorumla Parlayanyıkılışş 4 ay İhtimal Yorumla Soran 4 ay Sırtımda da ağrı var belimde Yorumla Parlayanyıkılışş 4 ay Karar ver sende var mı yok mu Yorumla Soran 4 ay şu an var yoktu ya aslında kabizim o böyle yapar mı Yorumla Parlayanyıkılışş 4 ay Tabiki de yapar kabızlık Yorumla
pruttt Takip Et Xper 5 Yaş: 40 4 ay Ben doktorum, soyun ve bana fotoğraf at bakayım neren ağrıyor 0 1 Yorumla Soran 4 ay Spk Yorumla
BirGün_Belki Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Üşütmüş olabilir misin 0 2 Yorumla Soran 4 ay Üşüyorum olabilir Yorumla BirGün_Belki 4 ay Üşüme ama Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kasıkta ağrıyorsa apandisit olabilir. 0 1 Yorumla Soran 4 ay Yok ağrı yok Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% 4 ay Apandisit olabilir mi 0 22 Yorumla Soran 4 ay Yeni başladı yemekten sonra Yorumla adımsevimli 4 ay Apandisit birden olur ve ağrıdan durdurmaz Yorumla unglücklicherMensch 4 ay Allah Allah Yorumla adımsevimli 4 ay Bir ihtimal safra kum falan olabilir o da gittikçe aylar sonra kötüleşir Yorumla Soran 4 ay @adımsevimli yemekten sonra oldu Yorumla adımsevimli 4 ay Yemek yedikçe oluyor gaz sıkışması zaten, ben yemek yiyip kusardım Yorumla Soran 4 ay @adımsevimli hızlı mı yiyoruz Yorumla adımsevimli 4 ay Yok ya yediğimiz besinler çok kötü her şey gaz yapıyor hareketsizlik yatkınlık falan ağrı da yememek lazımm Yorumla Soran 4 ay @adımsevimli ne yicez ki Yorumla adımsevimli 4 ay Sebze yağsız Yorumla adımsevimli 4 ay Haşlama Yorumla adımsevimli 4 ay Ama ilaçlar var Yorumla unglücklicherMensch 4 ay @adımsevimli hareketleri de var tabiki de Yorumla adımsevimli 4 ay Bende o kadar çoktu ki yemek yiyip kusuyordum, acilde röntengenden anlaşıldı. Hastanede yatanlar bile var. Ama senin sorunun o mu bilmiyorum Yorumla unglücklicherMensch 4 ay @adımsevimli doktora gitmesi gerekiyor bence Yorumla adımsevimli 4 ay Evet Yorumla unglücklicherMensch 4 ay @adımsevimli evet Yorumla adımsevimli 4 ay Evet e Yorumla unglücklicherMensch 4 ay @adımsevimli adınız nedir? Yorumla adımsevimli 4 ay İyi geceler Yorumla unglücklicherMensch 4 ay @adımsevimli memnun oldum iyi geceler Yorumla adımsevimli 4 ay Saol Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 4 ay Bende de oluyor gaz sıkışması 0 11 Yorumla Soran 4 ay Nasıl geçer Yorumla Soran 4 ay Nasıl geçer r Yorumla adımsevimli 4 ay İlaçları var Yorumla unglücklicherMensch 4 ay Osur abla Yorumla adımsevimli 4 ay @unglücklicherMensch 😂 Yorumla adımsevimli 4 ay Onu yapsak sıkıntı olmayacak Yorumla unglücklicherMensch 4 ay Kedi misiniz Yorumla adımsevimli 4 ay @unglücklicherMensch ne şaka Yorumla adımsevimli 4 ay Şaka Yorumla adımsevimli 4 ay Ay alaka Yorumla unglücklicherMensch 4 ay 😂😂😺😺 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 4 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Apandisit olabilir mi? 0 6 Yorumla Soran 4 ay Bilmiyorum çişim geliyor iki dk yemek yedim su içtim Yorumla mrfatbee 4 ay Doktora gitmeni tavsiye ederim. Yorumla Soran 4 ay şu an gidemem ki Yorumla mrfatbee 4 ay Pazartesi git. Şimdi kolay randevu bulursun. İhmal etme ama. Yorumla Soran 4 ay Oruç tutuyorum ama Yorumla mrfatbee 4 ay Kaza yap. Mazaretin var. Sağlık bu. Hastalanırsan belki hiç tutamayacaksın. Bu teknoojide bile Seferi olana ibadet kolaylığı varken sağlığını ihmal etme. Yorumla
34Tuncay28 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Adetten olabilir mi 0 6 Yorumla Soran 4 ay Daha adet olmadım ki Yorumla 34Tuncay28 4 ay Olacakken ağrı oluyor diye biliyorum Yorumla Soran 4 ay Olabilir çünkü zamanı Yorumla 34Tuncay28 4 ay Geçmiş olsun. Umarım ondan dır kötü bir şeyi değildir Yorumla Soran 4 ay İnşallah sağolun Yorumla 34Tuncay28 4 ay Sende sağol Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 4 ay Hemen gitmelisin 0 2 Yorumla Soran 4 ay Sebep Yorumla GamzeliBela 4 ay Sağlık önemli Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Regl mısın 0 16 Yorumla Soran 4 ay Yok Yorumla Cevap sahibi 4 ay Tam olarak neresi ön taraf mı arka mı Yorumla Soran 4 ay Sağ göğsün alt bölgesi Yorumla Cevap sahibi 4 ay Ağrının ne zamandır var?Batıcı mı, yanıcı mı, baskı mıNefesle veya hareketle artıyor mu?Ateş, öksürük, mide şikâyeti var mı? Yorumla Soran 4 ay Yemekten sonra başladı şu an azaldı Yorumla Cevap sahibi 4 ay O zaman birden yediğin için o olabilir yani Yorumla Cevap sahibi 4 ay Kac yaşındasın Yorumla Soran 4 ay 20 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Göğüslerin büyük mü (ne alaka deme) ordan baskı olabilir Yorumla Soran 4 ay Yok ama kabizim Yorumla Cevap sahibi 4 ay Hmm bağırsak sorunu var demekki Yorumla Soran 4 ay Sırt bel ağrısı da var Yorumla Cevap sahibi 4 ay E tamam işte göğüsler o zaman Yorumla Soran 4 ay 75b Yorumla Cevap sahibi 4 ay Küçükmüş Yorumla Cevap sahibi 4 ay Geçer bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hemen gitmelisin
Ya gaz sıkışmasıdır ya da böbrek taşıdır apandisit olsaydı yerinde duramazdın
Böbrek solda
🤔1 böbreğin mi var senin
Aa evet doğru sag göğsün alt bölgesi ağrıyor
Arka bele vuruyor mu
Yok
Gaz sıkışmasıfır o zaman
Cisim geliyor birde hemen
Tuhaf belin ağrıyor olsaydı böbrek taşı derdim de ağrımıypr diyorsun yürüyüş yap
Usutmus olabilir miyim
İhtimal
Sırtımda da ağrı var belimde
Karar ver sende var mı yok mu
şu an var yoktu ya aslında kabizim o böyle yapar mı
Tabiki de yapar kabızlık
Ben doktorum, soyun ve bana fotoğraf at bakayım neren ağrıyor
Spk
Üşütmüş olabilir misin
Üşüyorum olabilir
Üşüme ama
Kasıkta ağrıyorsa apandisit olabilir.
Yok ağrı yok
Apandisit olabilir mi
Yeni başladı yemekten sonra
Apandisit birden olur ve ağrıdan durdurmaz
Allah Allah
Bir ihtimal safra kum falan olabilir o da gittikçe aylar sonra kötüleşir
@adımsevimli yemekten sonra oldu
Yemek yedikçe oluyor gaz sıkışması zaten, ben yemek yiyip kusardım
@adımsevimli hızlı mı yiyoruz
Yok ya yediğimiz besinler çok kötü her şey gaz yapıyor hareketsizlik yatkınlık falan ağrı da yememek lazımm
@adımsevimli ne yicez ki
Sebze yağsız
Haşlama
Ama ilaçlar var
@adımsevimli hareketleri de var tabiki de
Bende o kadar çoktu ki yemek yiyip kusuyordum, acilde röntengenden anlaşıldı. Hastanede yatanlar bile var. Ama senin sorunun o mu bilmiyorum
@adımsevimli doktora gitmesi gerekiyor bence
Evet
@adımsevimli evet
Evet e
@adımsevimli adınız nedir?
İyi geceler
@adımsevimli memnun oldum iyi geceler
Saol
Bende de oluyor gaz sıkışması
Nasıl geçer
Nasıl geçer r
İlaçları var
Osur abla
@unglücklicherMensch 😂
Onu yapsak sıkıntı olmayacak
Kedi misiniz
@unglücklicherMensch ne şaka
Şaka
Ay alaka
😂😂😺😺
Apandisit olabilir mi?
Bilmiyorum çişim geliyor iki dk yemek yedim su içtim
Doktora gitmeni tavsiye ederim.
şu an gidemem ki
Pazartesi git. Şimdi kolay randevu bulursun. İhmal etme ama.
Oruç tutuyorum ama
Kaza yap. Mazaretin var. Sağlık bu. Hastalanırsan belki hiç tutamayacaksın. Bu teknoojide bile Seferi olana ibadet kolaylığı varken sağlığını ihmal etme.
Adetten olabilir mi
Daha adet olmadım ki
Olacakken ağrı oluyor diye biliyorum
Olabilir çünkü zamanı
Geçmiş olsun. Umarım ondan dır kötü bir şeyi değildir
İnşallah sağolun
Sende sağol
Hemen gitmelisin
Sebep
Sağlık önemli
Regl mısın
Yok