Merhaba arkadaşlar ben de göz kapağı düşüklüğü mü var? İlk fotoğraf 2023 Aralık'a ait ikinci fotoğraf ise 2026 Şubat 'a ait lütfen yardımcı olur musunuz?
Bu sivilcerim gözeneklerim moralimi psikolojikimi çok bozuyor ağladığım zamanlar da oldu cildiyeye gittim 9 gündür tedavi görüyorum Zoretanin ve hametan kullanıyorum
Zoretanin karaciger yağlanması yapiyor reis Dikkat et kendine cok kullanma veya karacigerine baktır ilaçla işin bitince Bak dedigimi dikkate al ugrasirsin sonra İlacla isin bitince karaciger yaglanmasina baktir hastanede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kral sende kas hastaligi olabilir mi?
Hayır kral
Bende de göz kapaklari düsme olayi var.
üç yılda nasıl bu kadar değiştin
Yüzüm çok kızarık değil mi
beyaz tenlisin sadece cilt problemlerin var
Bu sivilcerim gözeneklerim moralimi psikolojikimi çok bozuyor ağladığım zamanlar da oldu cildiyeye gittim 9 gündür tedavi görüyorum Zoretanin ve hametan kullanıyorum
Psikolojimi*
birkaç aya çoğu geçer hiç kafaya takıp düşünme bile bence, bi yerden baslamissin gecmis olsunnn
Doktor 6-7 ay tedavi göreceksin dedi bana teşekkürler
2 3 ayda etkisini görürsün
Umarım 😔
Zoretanin karaciger yağlanması yapiyor reis
Dikkat et kendine cok kullanma veya karacigerine baktır ilaçla işin bitince
Bak dedigimi dikkate al ugrasirsin sonra
İlacla isin bitince karaciger yaglanmasina baktir hastanede
Abi kan tahlili yaptılar değerlerim normal çıktı
85. gündeyim alnımın sağ kenarlarına 3 tane kistik sivilce çıktı yani toplam 4 tane sivilcem var %15 falan değişim var ya
4 tanesi yeni çıktı
Kusma yaptığından normalmiş
hayırlı olsun dahada düzelir
Teşekkürler ama maalesef 2027 de düzelir gibime geliyor
“Göz kapağı düşüklüğü” (ptozis) üst göz kapağının normalden daha aşağıda durmasıdır. Tek gözde ya da iki gözde olabilir.
Knk sende sivilce sorunu var sadece
O da büyük sorun
Cildiyeye git öyle ürün kullan
Gittim zaten 9 gündür tedavi görüyorum
Geçmiş olsun en iyisini yapmışsın
Sağ ol
Var bende de var takılmıyorum
Abla moralimi bozuyor
Amca öyle de takılmıyorum ben
Kurt adam skikliği var kanka
Bence normal