Gerçekten artık çok yoruldum.
Her gün değişen tuvalet alışkanlıkları, geçmeyen karın ağrıları..
Gerçekten artık çok yoruldum.
Her gün değişen tuvalet alışkanlıkları, geçmeyen karın ağrıları..
Stres yağlı yiyecekler kahve soğan sarımsak baklagiller laktozlu süt elma armut bunlardan uzak dur. Probiyotik bulunan kefir iç, hazımsızlık ederse bırak.
Tavsiyeler için teşekkürler. Sizde de mi var bu rahatsızlıktan?
Hayır tanıdığım birinde vardı. Bu yöntemle azaltmıştı.
🙏 🙏
Cevap
4Cevap
Eğer maddi durumun varsa kalsiyumlu ve geliştirilmiş probiyotik var kullanan herkes memnun adı buty era mutlaka denemelisin
Başka probiyotik vermişti doktorlar. Mutlaka bakıcam teşekkürler🙏
Onları geç yeni çıktı muhteşem bir şey
Sürekli diyet şart arkadaşımda var da biraz kaçırsa yemeği hemen başlıyor dikkatli yaşamak lazım geçmiş olsun 🙏🏻
Teşekkür ederim🙏 ne yiyeceğimi şaşırdım korkar oldum.
Yani ben de hep evden sağlıklı besleniyorum ama
Bir çok ilacı var. Daha önce kullanıp iyi gelen ilacımı kullanıyorum, eskisi gibi fayda etmiyor gibi
Ya birde ben en iyi doktorlara gittim.
Bu hastalık değilmiş aslında sendrom gibi bağırsağın çalışması bu şekilde. Allah beterinden korusun inşallah 🙏
Amin 🙏 çok teşekkür ederim
Strest kaynakli. Strest yalanı hayatından cikartmadinca asla duzelemezsin
Bende 8. sınıfta şey olmuştu. Sürekli bağırsaklarımdan sesler geliyordu, bı kac sene sürdü. O zaman acaba bu rahatsızlık miydi bendeki diye düşündüm hep. Şimdi senin sorunu görünce o geldi aklıma.
Sendeki de böyle bir şey mo
Stres en büyük nedeni
Evet en son artık psikiyatri ye gidicem
Kabız mı ediyor
Aynı gün ishal kabız
Valla çok zor allah yardımcın olsun doktorlar ne diyor
Bağırsaklarım düzensiz kasılıyormuş. Stres, takıntı büyük nedeniymiş.
Yapma stres stres yaptıkça daha kötü olur
İnan öyle olmuyor. Acaba yine ishal mi kabız mı olucam diye döngüye girdim. Ağrısız tuvalet yapmak için dua eder oldum
Bende olmuştum kabız çok çok zor yemek yemekten korkuyordum korktukça daha beter oluyor ilacı falan yok mu
Daha önce kullandığım iyi gelen ilacı kullanıyorum ama eskisi gibi fayda etmiyor galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?