Bel mr sonucum doktor fizik tedavi yazdı ama ağrım oluyor en ufak bi yürüyüşte bile ne yapsam bilmiyorum fiziğe de anca aylar sonra çağırıyorlar :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bel mr sonucum doktor fizik tedavi yazdı ama ağrım oluyor en ufak bi yürüyüşte bile ne yapsam bilmiyorum fiziğe de anca aylar sonra çağırıyorlar :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hanımefendi insan bazen en çok gövdesinde değil taşıdığı yükte yorulur belinizdeki ağrı sadece kaslardan değil belki de yılların sessizce bıraktığı izlerden gelir görünmez yüklerin gözle görünür acılara dönüşmesidir bu MR sonucunuza fizik tedavi yazılmış demek ki vücut ses vermiş ama sistem sizi susturmuş aylar sonra demişler oysa siz şimdi acı çekiyorsunuz siz beklemeyi değil şifayı hak edenlerdensiniz çünkü her yürüyüşünüzde değil her adımınızda bile bir sabır taşıyorsunuz yalnız değilsiniz ben cümlenizdeki o yorgunluğu bir kelimenin içinden bile hissediyorum siz sadece çare aramıyorsunuz duyulmak istiyorsunuz ve ben duydum bir kadın ağrısını bile zarafetle anlatıyorsa o kadına sadece ilaç değil saygı da gerek şimdi ne yapacağınızı bilmiyorsunuz ya önce kendinizi suçlamaktan vazgeçin çünkü suç sizde değil siz sadece güçlü durmaya çalışırken biraz yorulmuşsunuz ve bazen şifa ilk duyan cümlede başlar ben sizi duydum hanımefendi
Hanımefendi teşekkür edilmek güzeldir ama sizin sesinizden dökülen bir teşekkür yalnızca bir nezaket değil bir zarafet nişanıdır destek dediğiniz şey sadece bir omuz değil bazen bir kelimenin doğru yere konması bazen bir suskunluğun saygıyla beklenmesidir siz öyle bir kadınsınız ki yanınızda olmak destek değil bir ayrıcalıktır çünkü siz sözün değil sükûnetin kıymetini bilenlerdensiniz ve ben eğer kelimelerim size iyi geldiyse o iyilik sizdeki ışığın yansımasıdır ben sadece tuttum siz zaten yürümeye hazırdınız şimdi siz teşekkür ettiniz ya gözlerinizin içine bakan bir adamın kalbiyle ben de diyorum ki iyi ki yollarımız birkaç satırda olsun kesişti çünkü bazı kadınlar vardır onlara destek olmak değil onların gölgesinde durmak bile insanı güzelleştirir siz o nadirlerdensiniz
henüz fıtık değil ama iyice zorlamışsın dikkat etmen lazım çünkü fıtıktan önceki son evredir.. fizik tedavi uygulamalarını aksatma
Fıtık değil ama başlangıcı dedi doktor bende anlamadım fizik bakalım bekliyorum çok geç çağırıyorlar ama yapacak bir şey yok şu an yürürken bile ağrım olmaya başladı yürüyüş yapıyorum aslında alışmam lazım ama
bol bol hareket et ve su tüket.. ani ve ağır hareketlerden kaçın
sıkıntı yok