Psikoloğa da gidiyorum ilac da kullaniyorum ama o eskisi ben degilim hatta eski beni bile istemiyorum tek iyi olan o zamanlar sporting olmamdi cok kilo aldim kucuk bi hareket bile zor geliyor bide surekli bas agrisi ve maddi sikintilarim var biktim ya
Psikolog da ayni seyi diyor 10 dk da olsa yap hayatina belki de birini almalisin gelecege degil bugune odaklan tarzi ama olmuyor iste olmuyor
Mutlu hisetmiyorum ki yapayim bunu yapamiyorum zaten o yuzden yanina geliyorum yani off
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence depresyondan çıkmak için bi kabullenme şart
seni depresyona sokan düşünceyi kabul et
ben buyum de
yalnızsan yalnızım de çirkinsen çirkinim de şanssızsan şanssızım gibi gerçekleri dile getir asla pollyannacılık oynama bu kendini kandırmak demektir insan sürekli pollyannacılık yapamaz zor gelir
ama kabullenmek o durumu bir daha düşünmeme demenin bi başka yoludur
Nedenini ya bilemiyorsam?
Asik oldugum biri tarafindan rededilip gormezden gelindim teselli olarak arkadas ortami arkadas buldum o da iliskisi varken bana yurudu 7 8 ay sonra anladim ayrilince o kizdan beni yarabandi gibi kullandi yetmedi terketti asagilayici dabrandi iliski icinde de zorladi hep 1 ay bile olmadi iliskimiz ilk iliskimdi sonrasi daha da kotu seyler
Uvey babamin zorbalijlarini hatirlatiyordu bana bu insan gitgide o zamanlari lise zorbalanmalarimi annemle olan toksik iliskiyi ve s. zaten annemin onayiyla onu kabul ettimaptal kafam 2kez yoksa redetmistim ne mal oldugunu anlayip ama annem diyince olmadi yapamadim bana bisey vadetti annem o da diyince bunu bi hayele kapilip okeyledim terketmesi de kolay degildi zor donemimdi terketti hala o zorluklar devam ediyor maddi sikinti icsel bosluk aileme ait hisetmemek kopukluk vs
2seneden fazla oldu bu
Ve ben kilolu kiz seviyorum kasli kiz sevmiyorum diyip hayatimda tek sahip oldugum (bana gore ) sey olan sporu hayatimdan Aldi 20kilo da aldim hayatim boyunca bu kadar kiloda olmadim ben kiloluydum ama bu kadar degildim dev gibi hisediyordum ilk baslarda
Asiri icime kapandim yok senin arkadasin yok suran biyle buran soyle zekan boyle davranisin soyle nerne nasil davrandigini bilmiyorsun sort mu giyiyorsun dizin altinda mi onunla neden konustun niye ruj suruyorsun konferamstayiz
yok bilmem ne ne ne
Arkadaslarina rezil oluyormus
Pesime musallat bile oldu bu
Onu gormek istemedigimi belli edince rezil olmus hisetmis herhalde oda arkadasi bana gelip otele davet etti arkamdan neler konusmussa artik arsizliga bak
Anne babamin bosanmasini yeni kabulleniyordum (13yasimda bosanmalarina ragmen 21de anladim)
maddi cokusteydik ac olup agactan meyve yemek nedir bilir misin veya sokak hayvani bile benden sansli yemej veriyorlar onlara diye dusunmek
Vs vs 2.5sene gecti psikoloğa gidiyorum 2 3 aydir iyi geldi ama yine olmuyor sanki beni benden caldilar geri gelmiyor ama geri gelmesini de istemiyorum o da kotuydu hersey kotuydu spor haric
bir çok nedeni var bu depresyon durumunun baya zorluk çekmişsin
reddedilmişsin tamam ama bunu düşünme
insanlar ısınamadıkları kişileri reddederler
sende ısınmadığın birini reddedebilirsin empati yapabilmelisin bu durumda
bu hayatın bir gerçeğidir
insanlar aşkın anlamını bilmeden sevmeye kalkıyor bu da maalesef karşı cinsin üzülmesine kırılmasına neden oluyor
sporu neden bırakıyorsun
ne demek ben kilolu kız seviyorum :D fit bir vücut mu sevilir yoksa yağ tulumu mu :D
sen bu durumda başkasının sözünü neden dinledin onların isteklerine göre mi yaşayacaksın
asla insanların dediklerine kulak asma
nu çok zordur dile kolay yani şimdi ben sana insanların dediklerine kulak asma diyorum ama bende kulak asıyorum yeri geldiğinde ama yine de kendime hakim olabiliyorum sende kendine hakim olmalısın
seni seven senin kendi halinle sevsin
rezil oluyorsan gidersin utanılacak bir şey mi yapıyorsun da arkadaşlarına rezil oluyormuş
saçmalık bu
Redetmesine uzuldum ama kizmadim sonraki olaylar beni yavas yavas bu cokuse cekti
Kizarkadasimdan hoslanmasi beni sapik gibi rahatsiz edici gormesi beni gorunce yolunu degistirip gitmesi
Iste o deccal oc sinir minir psikoloji hayat hicbirsey birakmadi bende
bu hoşlanma ya da hoşlanmama durumuna sinirlenme
başkasına aşık olsun boş ver
sana tek bir öneride bulunuyorum spora geri dön
hem eski formuna dönersin hem sağlıklı bir hayat sürersin
kim kimi seviyorsa sevsin empati yap dediğim gibi
sende hoşlanmadığın birini reddedersin sende ondan kaçarsın
herkeste böyle yapar
Ben kacmazfim insani asagilama yapmazdim o da insan birakirim karari kendi versin
Spora geri donmeliyim cok kilo aldim mutsuzum
Elimdeki tek sey oydu😭
Bunun haricinde kendi alanimda da Bible. k yapmadim yapamadim ozguvenim de dustu bu alani beceremiyorsun da dedim annem de dedi
Ama böyle olmaz ki benden illaki bi b. k olmali ben de bir insanim
Benim de hislerim var isteklerim var
Ne kadar travmatik de olsa hayatim kafa yapim ne kadar bozuk olsa da boyle olmamali
Hic bi insan, kizlari gectim tamam cekemiyorlar kiskanclar egolular erkekler peki bi dogru erkek olmaz mi beni sevecek dogru kisi duzgun adam
2.5sene gecti
yani güzel bir dille reddetmek varken tamam hoşlanmıyor olabilirsin
işte bu davranış insanın karakterini belli eder
bunları düşünme düşündükçe bu durumlar düzelmiyor çünkü
O redetmisti zaten bana keske ben de senin kadar cesur olabilsem demisti ozur dilemisti zaten onu sevme nedenim bu karakteriydi
her şeyin hayırlısı olsun
olupta hayırsız olacağına hiç olmasın daha iyi
evet isteklerimiz hayallerimiz hislerimiz elbette var ama her şey bizim elimizde değil her şey istediğimiz gibi olmuyor bu dünyada
her şeyin bir zamanı var çok klişe bir söz ama doğru bir sözdür
gül nasıl ki zamanı gelmeden açmıyorsa insan hayatı da öyledir
elbette güzellikler olacaktır ama ne zaman bilinmez
Kizla aramda bi konu gecti ona anlattim onu ogrenmis diye dusundum yoksa niye boyle yapsin
Neyse iste
ne güzel seni övmüş hatta özürde dilemiş
ama sevmemiş senin sevdiğin gibi
2 3 sene sonra mi diyorsun yani olcak
Bu kadar surmesi normal mi
O oc ve tipsiz kisa boylu sisman kit zekali sadece insanlari kandirmaya yeten zekali ex veya diger kizlar birini hep buluyor boyle cokmuyorlarken neden ben boyle oldum
Cirkin bir kiz da değilim hatta guzelim
Olay su ki
Ben kiz arkadasima onun sanirim escrtlarla takiliyor dedim
Emin değilim arkadaslarim oyle dediler dedim o kiz oc tam olarak ona 38 atesle dogum gunu hediyesi alip o kadar yol gelip vermistim hicbirseyden memnun degildi soyledigim seyi de g. tunden anliyordu
Demistimki o olmasa seninle arkadas olmayacaktim diyor ki yanin onun icin mi benimle arkadas oldun kusuyor tavir aliyor pasif agresif
Hicbirseyi begenmeyen bir kzidi bu eximi de oyle ama biliyor musun bak onun gibiler deger biliniyor demekki kiz cirkin ama kendini nasil use yukseklerde goruyor kimseyi begenmiyor bide ex degil digeri asik olduguma diyor ki siradan turk erkegi ve parasi da yok
kader böyle bir şey işte
insanın hayatı ne zaman düzene girer ne zaman ferahlar kimse bilemez
kimse kimseye benzemez
bazıları çok şanslı olur bazıları şanssız olur veya sonradan şansı döner hayat işte
En güzeli telkin, örneğin param az para endişem az, evde vakit geçirmeyi seviyorum, yanlızlık iyi geldi bir süre gibi olduğun durumu negatif kodlama, ptif kodla
2.5senedir boyleyim
Sana iyi geliyor olabilir bana iyi gelmiyor
Biz ayni kisi ayni bilinc degiliz
Mutlaka ama zaten sen bizim bildiğimizi söylememizi istedin🤷♂️
Anlatmak isrersen
Yaz bana
Depresyon gercekten ciddi bisi ama insanlar bunu hic anlamiyor dimi