Sağlık 3 ay Günde kaç lt su içiyorsunuz? ventpeu Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 0.5 lt 1 lt 1.5 lt 2 lt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günde kaç lt su içiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. 3 litre 0 0 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 321 cevap paylaştı. 4 lt 0 0 Yorumla
Kader1313_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 3 ay 3 litreye geçiyor genelde de bugün hiç içmedim o yüzden halsizlik var baya 1 2 Yorumla ventpeu 3 ay 2 üstüne de gerek yok sanki ama kişiden kişiye değişiyor. Yorumla Kader1313_ 3 ay Bilmem. Kendimi bildim bileli hep çok su içen biriydim o yüzden 2 de az geliyor Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 3 ay Çayı da sayarsak 2 litreyi geçer... 0 1 Yorumla ventpeu 3 ay Çay olmazzz Yorumla
MERTALİ_57 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay 2 bardak filan heralde 0 1 Yorumla ventpeu 3 ay Böbrekte ve safrada taş olabilir. Dikkat edin. En azından 1 lt için. Yorumla
planZ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% 3 ay Nereden bakıacaz iski uygulamasınimu var 0 2 Yorumla ventpeu 3 ay Evet. Yorumla planZ 3 ay Ne yazayım? Ne içtik. be Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 3 ay 0 lt su sevmiyorum 1 2 Yorumla ventpeu 3 ay Duş alırken kullanmak da yasak size. Yorumla u Alfoo 3 ay ayıp oluyor hanfendi aa Yorumla
SakinBirPanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 3 ay 1.5 - 3 litre arası içiyorumdur herhalde. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 3 ay Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. 0.5 ancak içiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Kışın çayla gideriyorum sıvı ihtiyacımı 0 12 Yorumla aknnh67_ 3 ay çok zararlı bu arada. Çay içtikten sonra daha çok su içilmesi lazım Yorumla ventpeu 3 ay Eyvah. Yorumla Cevap sahibi 3 ay @aknnh67_ haklı olabilirsin ama hava soğuk olunca su içmek istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Hangisine eyvah. Sende mi çok çay içiyorsun yoksa benim durumum için mi? Yorumla aknnh67_ 3 ay ben 3 bardak çay içince beni çok susatıyo dudağımı kurutuyo hatta. Sende olmuyo mu garip Yorumla aknnh67_ 3 ay şekersiz içmeme rağmen böyle Yorumla Cevap sahibi 3 ay @aknnh67_ beni etkilemiyor. Hatta içtikçe içesim geliyor Yorumla aknnh67_ 3 ay sen çaya dönüşcen yakında aga o belli Yorumla Cevap sahibi 3 ay @aknnh67_ çayı Rize’ler bulmuş Erzurumlu’lar demlemiş Yorumla ventpeu 3 ay Su içmiyor oluşunuza eyvah elbette. Yorumla Cevap sahibi 3 ay Vücut istemiyor balayım napayım ki Yorumla aknnh67_ 3 ay ben bugün 1 litre içmişim hesapladım. Normalde 800 ml falan. Bence iyi ilerleme var ne dersin Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 3 ay Sağlık konusunda 820 cevap paylaştı. 4👍👍 0 1 Yorumla ventpeu 3 ay Çok değil mi Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay 4 lt 0 2 Yorumla ventpeu 3 ay Çok değil mi Yorumla Andrews_Garden 3 ay Ben alıştım Yorumla
Balyoz18 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 3 ay 2-3 arası 0 1 Yorumla ventpeu 3 ay Böbrekleri de fazla yormayalım. Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 3 ay Sağlık konusunda 897 cevap paylaştı. Ya 8 bardak ya 10 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 920 cevap paylaştı. 6 7 vardir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay İçmeyi unutuyorum 0 2 Yorumla ventpeu 3 ay Dikkat! Yorumla Cevap sahibi 3 ay Taş olmuştu aslında çok daha fazla dikkat lazım Yorumla
Handsomee___ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 3 ay Her aklıma geldikçe 0 2 Yorumla ventpeu 3 ay Kaç aklınız var? Yorumla Handsomee___ 3 ay ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
3 litre
4 lt
3 litreye geçiyor genelde de bugün hiç içmedim o yüzden halsizlik var baya
2 üstüne de gerek yok sanki ama kişiden kişiye değişiyor.
Bilmem. Kendimi bildim bileli hep çok su içen biriydim o yüzden 2 de az geliyor
Çayı da sayarsak 2 litreyi geçer...
Çay olmazzz
2 bardak filan heralde
Böbrekte ve safrada taş olabilir. Dikkat edin. En azından 1 lt için.
Nereden bakıacaz iski uygulamasınimu var
Evet.
Ne yazayım? Ne içtik. be
0 lt su sevmiyorum
Duş alırken kullanmak da yasak size.
ayıp oluyor hanfendi aa
1.5 - 3 litre arası içiyorumdur herhalde.
Su ne O derece
Enerji icecegi ile yasiyorum kadin git
0.5 ancak içiyorum
1.5 falan içmeye calisiyorum
Kışın çayla gideriyorum sıvı ihtiyacımı
çok zararlı bu arada. Çay içtikten sonra daha çok su içilmesi lazım
Eyvah.
@aknnh67_ haklı olabilirsin ama hava soğuk olunca su içmek istemiyorum
Hangisine eyvah. Sende mi çok çay içiyorsun yoksa benim durumum için mi?
ben 3 bardak çay içince beni çok susatıyo dudağımı kurutuyo hatta. Sende olmuyo mu garip
şekersiz içmeme rağmen böyle
@aknnh67_ beni etkilemiyor. Hatta içtikçe içesim geliyor
sen çaya dönüşcen yakında aga o belli
@aknnh67_ çayı Rize’ler bulmuş Erzurumlu’lar demlemiş
Su içmiyor oluşunuza eyvah elbette.
Vücut istemiyor balayım napayım ki
ben bugün 1 litre içmişim hesapladım. Normalde 800 ml falan. Bence iyi ilerleme var ne dersin
4👍👍
Çok değil mi
4 lt
Çok değil mi
Ben alıştım
2-3 arası
Böbrekleri de fazla yormayalım.
Ya 8 bardak ya 10
6 7 vardir
1 lt
800 ml falan
İçmeyi unutuyorum