bize noldu
baş ağrım mide bulantım zaten hiç eksik olmuyo bi de gün içinde nasıl oturuyosam felaket boyun bel ağrısı çekiyorum ya, demir eksik, dvit eksik sürekli vücut ağrısı yorgunluk falan kendimden bıktım sizde durumlar nasıl

bize noldu
baş ağrım mide bulantım zaten hiç eksik olmuyo bi de gün içinde nasıl oturuyosam felaket boyun bel ağrısı çekiyorum ya, demir eksik, dvit eksik sürekli vücut ağrısı yorgunluk falan kendimden bıktım sizde durumlar nasıl

Spor yapıyor musun? Kaslarını açman lazım esneme gerilmeyle başla ve ağrıyan bölgelerin çevresindeki kasları güçlendir. Mesela boynunu gevşetecek hareketler dene oturan ve ekrana bakan biriysen yarım saate bir hareket etmelisin. Yarım saatten fazla hareketsiz kalmak ağrı nedeni vucudtta.
süreklü hareketliyim ama spor hiç yapamıyorum üşengecim ama şu an bunu okuyunca yapasım geldi uyumadan en azından egzersiz yapim 😔💖
teşekkür ederim eic seçmeseydim seni seçerdim💖😔🙏🏻
kollajen de kullanıyorum o da iyi gelir sanki 1 hafta bunu yapıp dönücem size fena gazlandım
Genelde evet.
ne rahatsız ediyosa geçer umarım bitanem 💖
Ay aşkım şu okul bir bitse geçecek hepsi de. Hep okuldan. Teşekkür ediyorum. Seninkiler de seni bıraksınnn 💗
o kadar hızlı bitecek ki inanmayacaksın az kaldı dayan ben de teşekkür ederimm💖💖
Ayyy teşekkür ederimmmm
rica ederimmmm
Başım, ayaklarım, dişlerim, karnım
geçmiş olsunn
dean winchester tüm ağrılarımı kesti şu an benim thx
Bel diz ağrısı
teşekkür ederimm diz de kötü zamanında bi şeylerm kopmuştu çok zor yürümüştüm sana da geçmiş olsun
aman allahım sen de et
ricalarrr⭐
Cevap
18Cevap
ağrıyor evet
Akkskask iclal üç gündür sırtım ağrıyo diyo sürekli o yüzden soruyu görünce güldüm. Romaztizmal hastalıklarımla roman havası oynuyom ben alıştım kdkdkd Hem spor hem takviye iyi geliyor ballı lokumum özellikle magnezyummm 🌱
nxndjd ya spor yapınca bi hafta iptal olmasam çok isterim de... merdiven çıkarken durup soluklanan kızlarız biz maalsf magnezyumu bi denicem herkes çok övüyo
bunu bi araştırayım bebeğim tam ihtiyacım olan şeyler 💖 bağırsak dedin aklıma s0çamama problemim de geldi dksmsm
teşekkür ederimmm💖
Bende de böyle dönemler oldu, hem stres hem de yanlış duruş yüzünden. İlk önce bir doktora gitmeni tavsiye ederim, hem kan tahlili hem de bir fiziksel muayene faydalı olabilir. İyi bir uyku düzeni ve 10 dakikalık günlük hafif egzersizler bile iyileştiriyor. Senin için de geçici olmasını dilerim.
Bugün bacaklarım çok ağrıdı bilmiyorum sporu mu abarttım diye düşündüm
ondandır da abi nasıl düzenli spor yapabilirsin ya
çok özeniyorum ben bi gün yapınca bi hafta hamlama ağrısı çekiyorm felfena bişi
Sahi mi ya? Şu baş ve mide sorunu bende de var, iyice sersem oldum çıktım
valla mahvolduk... hayat kalitesini direkt çok kötü etkiliyolar geçmiş olsun çok💖 bi kan değerlerine de baktır bence halsizlik için baktırmadıysan uzun süredir
💖🙏🏻
Sürekli bel/bacak ve baş ağrım var ama işten olduğunu biliyorum diye sıkıntı etmiyorum👍🏻
geçmiş olsun sana da💖🥺
her yerin de yara bere onlar da ayrı acıyodur dmxmdmd
Deme ya, sağol balım sanada geçmiş olsun ldneldmndkd
teşekkür ederimm💖
Rica ederim XD
Ağrı değilde halsizlik çöküyor kendi kendine gözüm kapanıyor uykudan uyandığımda başım dönüyor falan
tansiyon düşüklüğü+ demir eksikliği olabilir bi baktır benceee
Ölüyorum ben helal et
beni de götürürsen etcem
iyi gel
sizinle ölüme bile gelecek arkadaşlarınız var mı sorusu olursa beni etiketlersin artık smzösl
mantıklı mxjxhz
Bas agrisi, (su niyetine enerji içeceği icmeyi birakmam gerek)
Huysuzluk bikmislik bezmislik mevcut
Bunlar hep hareketsizlik ve uzun süre telefon ve bilgisayarla meşgul olmaktan...
İçimizdeki babanne yönleri
dmxmxmdm
Senin durumun ciddi olabilir
o kadar da diil lxlsö
Dur ya daha gencüz
ablam gençlik sırrını ver nolur dkdmdk ya ben geçenlerde babannemi videoya almıştım ilaçlarını tanıtırken arkadaşlarıma attım dalgasına falan yemin ederim ondan çok ilacım var acaba karma mı vurdu
Ben turp gibiyim valla 😂
baban sana barbie evi de aldı mı
Babam bana bisiklet bile almadı kendim aldim 😂
Ağrımayan yerim yok diyebilirim :(
e yaş 45+ tabii
Başım ağrıyor genelde
Evet ama günahlarım dökülüyor
bu ne demek
Herhangi bir müslümanın başına hastalık ve diğer sıkıntılar gelirse, Allah onlar sebebiy- le onun günahlarını ağacın yapraklarını döktüğü gibi döker
yandık o zaman bitmicek
Evet ağrıyo
geçmiş olsun prenses
şu an belim ağrıyor
sorumdan etkilendin kesin
geçmiş olsun ablacım sana da dik otur
Su içiyonmu bol hareketsizlikten olabilir mi
Genelde hep başım ağrır
Bu ara evet
Ağrıyor sanki
Kalbim sadece
Hayır