Sevgilimin sinir problemleriyle artık baş edemiyorum?

2 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimi gerçekten çok seviyorum tüm ailem onu biliyor onun için neredeyse tüm hayatımı değiştirdim kendimi ona göre şekillendirdim ve her şeyden herkesten vazgeçtim kısaca çok seviyorum ama sevgilimin sinir problemleri var bunu bizi tanıştıran arkadaşımız bana ilk başta söylemişti ama ben zaten bana yapamaz diye takmamıştım ilişkimizin başlarında kavga esnasında bana bir kere hadi ordan git demişti ve çok alınmıştım bir daha dersen senden ayrılırım demiştim ama ayrılamadım o da yüz buldu belki 300 kez daha söylemiştir demediği küfür etmediği hakaret kalmadı o**** ya kadar söyledi ama sonrasında çok pişman olup özür diliyor ve ben sinirli olduğu zamanlar dışında beni gerçekten sevdigini düşünüyorum o da öyle iddia ediyor zaten ben de inanıyorum ben çok dik başlı biriyim ama hızlı sönerim ben de damarına basıyorum ama tabi hemen pisman oluyorum ama o bir kez parladı mı sönmüyor sinirden deliye döniyor 2 yıllık sevgilimi tanıyamıyorum ve son dönemlerde daha da artmaya başladı beni de kendisi gibi sinirli birisine dönüştürüyor ne yapmalıyım ama çok seviyorum lütfen yardım edin
Sevgilimin sinir problemleriyle artık baş edemiyorum?