Güncellemeler
6 ay
İnsanlar kalpsiz ve acımasız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kesinlikle destek almalisin ama kötü haber duygusuzlasiyorsun
Almicam destek filan ben bu hisleri hakedecek hiç ama hiçbir şey yapmadn tek suçum iyi olmakmiydi insanların hep yanında oldum oblar mutlu olsun diye cabaladım ne oldu koca bir hiç ölüyorum yavaş yavaş kimsenin umrunda bile değil bı insan nasıl bu kadar umursamaz ve kötü olabilr nasıl böyle biseyin imkanı var nasıl yıllardır depresyondayım artık dayanacak gücüm yok bir uzun zamandr bir insanın hissedeceği normal duyguları bile hissedemiyorum isyan etmek bebnm hakkım yeter artık yeter
şu an ne yaptığımi bilmiyorum yazı için kusura bakma
Senin durumunda birinden darılcak kadat insanlıktan cikmadim seni bu duruma kim ya da kimler getirdi bilmiyorum ama bir uzmana görünsen hani sağlığın için. Ama unutma kahırda olsa Allah kırık kalplerdedir demişler
Tesekkur ederim ama çevremdeki insanlar senin gibi asla düşünmedi ben iyileşmeye karşk umudumu tükettim iyi olabileceğimi sanmıyorum asla hissettiğim duygu durumu bozukluğu filan normal şeyler değil aslada normal olamaz ben artık kaldıramıyorum bu hisleri çevremdekiler hani belki benim halime üzülür ama bilmiyorum orasini bu ihtimal bile üzüntü verici kimsenin beni birdaha göz yaşı dökerken ya da ölü gibi gezerken görmesini istemiyorum yazdığında allah kelimesini kullanmistn eğer bana gram acisaydi beni bu acılar içinde bırakmazdı zamanında bende dindardim 5 vakit namaz kılardım oruç tutardım ama şu an iyi değilim zor durumda kladikca yemek yiyorum ihtiyaçlarım olursa filan yapıyorum keşke zor durmda kalmasam yok olsam diye düşünüyorum gözlerimin onjnde annem kanserden acı cekiyo allah merhametli olsa zaten insanın kaldıramayacagi aşırı acı vermez ve onu sonsuza cehennemle tehtid edip işkence çektirmez özür dilerim bu arada yazdıklarimi boş ver ben hiçbirşeyi haketmiyorum yasmayi bile ozur dilerim vaktini caldiğm için
Noldu