Temiz olduğunu nasıl anladın aşkım. Doktorla bunları konuş bence tekrar fotoyu da göster ona göre degerlendirir
0
8 Yorumla
Soran
4 ay
Canım temiz biriyim dedim hastalıklı değilim demedim ayrıca doktor enfeksiyon miyom kist yok dedi ama sürüntü almadı mantar var mı yok mu bilmiyorum
Cevap sahibi
4 ay
Mantar icin gidip sorsaydin olabilir. Hic iliski yasadin mi
Soran
4 ay
Bakireyim
Cevap sahibi
4 ay
sisman falanmisin acaba
Soran
4 ay
1.72 58 kilo zayıf biriyim yaş 22
Cevap sahibi
4 ay
yani iyi gibisin kilo ve boy olarakta mantar olabilir iste askim bence bi gorun doktora
Soran
4 ay
Öksürünce hapşirinca afedersin işeyince geliyor bu akıntı vajina kasları kasılınca geliyor yoğun olarak
Cevap sahibi
4 ay
peki bunu tuvaletini yaparken ya da iste tuvalette kontrol ederek denedin mi hic bakipta ve hapsirmayi ya da oksurmeyi olan biteni gorup anlamak icin bunlari yapmakta fayda var
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Kilolumusun, daha önce ilişkin falan oldu mu yaş kac
0
11 Yorumla
Soran
4 ay
Zayıfım 1.72 58 kiloyum bakireyim yaş 22
Cevap sahibi
4 ay
knk nasil aldin ki bunu eline boyle sumuk gibi seyi nasil avuclayip alabildin acaba eline. Bi bak kontrol et organini temiz diyorsun da gozumuzden kacabiliyor bazen guzelcene bakip gormek lazim etkileyen seyler olabiliyor cunku
Soran
4 ay
Lazerli enfeksiyon falanda yok gayet güzel duruyor her şeyi ile rengi sadece garip
Cevap sahibi
4 ay
aa nasil garip noldu
Soran
4 ay
Bu arda neden kilolu musun dedin ki
Cevap sahibi
4 ay
Onlar da bazen daha cok bu tarz seylere ve kokuya falan meyilli olabiliyorlar kilo yagdan dolayi vs. Neden rengi garip geliyor
Soran
4 ay
Öksürünce hapşirinca afedersin işeyince geliyor bu akıntı vajina kasları kasılınca geliyor yoğun olarak
Cevap sahibi
4 ay
Neden rengi garip geliyor?
Soran
4 ay
Bilmiyorum sevgilim tadına baktı zaten tadı çok güzel sende hastalık yok zaten öyle olsa kokusu da tadı da kötü olurdu dedi şeker gibi tadı var dedi
Soran
4 ay
Öyle olsa yalamam dedi
Cevap sahibi
4 ay
neyi bilmiyon knk garip diyorsun bilmiyorsun diyorsun..🙄🤦♂️o daha cok mantar oldugunda kokusundan anlasilabilir ama o yaladiginda gelmedi diye de olacak diye bir sey yok kokusu olmayip mantar olan da cikiyor yani
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
kim ne yapsın senin akıntını doktora git çok merak ettiysen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yav o ne mk ya çay içiyordum direkt fotoya bastım ben gidiyorum
Ya nolur normal mi bu
Kusucam
Bakmasaydın abla
Ne bileyim basmış bulundum yanlışlıkla
Ya hastalık mı diye soruyorum kızsın bilirsin belki candida olabilir mi
Bilmiyorum
Canım temiz biriyim dedim hastalıklı değilim demedim ayrıca doktor enfeksiyon miyom kist yok dedi ama sürüntü almadı mantar var mı yok mu bilmiyorum
Tamam temiz değilsin demedim ama yine de kötü oldum görümce
Napıcam kaşıntı yanma yok ama bazen şeker gibi kokuyor maya gibi öyle kötü koku yok
Başka doktora da git ne diyim
Koku var mi. Bu kadar çok akında bir anda mi geldi nereden topladin bu kadar
Kendi kendine tek seferde geldi bu kadar
Her zaman oluyor mu sadece yumurtlama döneminde mi oluyor
Temiz olduğunu nasıl anladın aşkım. Doktorla bunları konuş bence tekrar fotoyu da göster ona göre degerlendirir
Mantar icin gidip sorsaydin olabilir. Hic iliski yasadin mi
Bakireyim
sisman falanmisin acaba
1.72 58 kilo zayıf biriyim yaş 22
yani iyi gibisin kilo ve boy olarakta mantar olabilir iste askim bence bi gorun doktora
peki bunu tuvaletini yaparken ya da iste tuvalette kontrol ederek denedin mi hic bakipta ve hapsirmayi ya da oksurmeyi olan biteni gorup anlamak icin bunlari yapmakta fayda var
Kilolumusun, daha önce ilişkin falan oldu mu yaş kac
Zayıfım 1.72 58 kiloyum bakireyim yaş 22
knk nasil aldin ki bunu eline boyle sumuk gibi seyi nasil avuclayip alabildin acaba eline. Bi bak kontrol et organini temiz diyorsun da gozumuzden kacabiliyor bazen guzelcene bakip gormek lazim etkileyen seyler olabiliyor cunku
Lazerli enfeksiyon falanda yok gayet güzel duruyor her şeyi ile rengi sadece garip
aa nasil garip noldu
Bu arda neden kilolu musun dedin ki
Onlar da bazen daha cok bu tarz seylere ve kokuya falan meyilli olabiliyorlar kilo yagdan dolayi vs. Neden rengi garip geliyor
Neden rengi garip geliyor?
Bilmiyorum sevgilim tadına baktı zaten tadı çok güzel sende hastalık yok zaten öyle olsa kokusu da tadı da kötü olurdu dedi şeker gibi tadı var dedi
Öyle olsa yalamam dedi
neyi bilmiyon knk garip diyorsun bilmiyorsun diyorsun..🙄🤦♂️o daha cok mantar oldugunda kokusundan anlasilabilir ama o yaladiginda gelmedi diye de olacak diye bir sey yok kokusu olmayip mantar olan da cikiyor yani
kim ne yapsın senin akıntını doktora git çok merak ettiysen.
Gittim temiz dedi
tamam buradakiler ne bilsin v@jina doktoru mu böyle şeyler atmak hiç hoş bir şey değil cinsellikten de beter ediyonuz siteyi ya.
Bakmasaydınız
İstemeden mi geliyor
Evet istemeden
hmm sorun yok demiş doktor neye göre geliyor ki dönemsel mi
13-14 yaşımdan beri geliyor bu
yeni mi doktora gittin suana kadar
Bu enfeksiyona benzr bir şey olabiliyor ama anlamadigim doktor da öyle yok demiş , normal zamanlarda koku oluşuyormu orada yanlis anlama dedigimi
Doktor test yapmadı ama bence var sevgilim yalıyor falan tadı kokusu güzel diyor kötü olsa yalamazdım diyor
fotografta farkettigim kadariyla birikme gibi duruyor grip gibi dusun
😂😂 bak ya bir sey varki geliyor tadıni begeniyorsa hep yer
Bende anca kendimden geleni sey yapim 😂
Büyük ihtimalle o tip stajyerim
Güzel cinsel hayatın var mı
Bakireyim