Sorunum ne, sadece ergenlik mi?

sınav senemdeyim. neredeyse dogdugumdan beri hayatım kotu denebilecek durumda zaten. 7nt7harı 9 kere denedim ama sadece denemek icindiler ilki 9 yasımdaykendi. cok fazla ayrıntılara girmek istemiyorum. annem 2025 ekim ayının basında ameliyat oldu basarısız gecti ic kanama gecirdi 2 kere, toplam 8 ünite kırmızı, 3 unite beyaz (?) kan verdiler bobregine baglı bir boruyla cok sukur yasıyor Şu an , subatta tekrar ameliyat olacak. anne babam ayrı zaten, hatta babam evli. babam bana suana kadar hayatımda en kotu davranan kisilerden falan, mecburi 5 ay onunla kaldık kitap kapagını sadece kızmasın diye acmısımdır. zaten bir umudum yok benim sene basından beridir de calısmıyorum 4 yıldır tek amacım olmekti zaten. ancak bu 15 tatil boyunca annemle aynı evde kalıyoruz niye bilmiyorum evle alakalı oldugunu da dusunmuyorum ama yaklasık 3 haftadır asırı depresif ve kötü hissediyorum. önceden en azından dayanacak gücüm olurdu ama artık neredeyse o bile yok. 2 haftadır dus alamıyorum (sacımı annemin zoruyla yıkadım ama dus almadım.) yurumek bile cok zahmetli geliyor. ergenliktir diyerek kücümsedigim her duygu üstüme basmaya baslıyor ben arkadasımın sınav senesini etkilkemekten korktugum icin olemiyorum da suanlık. size yasamak icin bir sebep sormuyorum sadece sorunum ne demek istiyorum. artık hayatıma dair bir umudum da yok zaten. tek amacım olmek Şu an yaptıgım kotu hareketleri bile gelecek halim kötü hissedip kendini oldurmeye cesaret bulsun diye yapıyorum. kısacası olmeye cesaret edebilmek icin yasıyorum ben. sadece tek bir soru; sorunum ne benim? sadece ergenlik mi.

Sorunum ne, sadece ergenlik mi?