Nefes darlığı arada oluyor çok olmuyor sigara içiyorum normal Ben içime çekmiyorum bile bilmiyorum yani peki mesleğiniz ne Bir de abur cubur sık tüketince oluyor eskiden şeker de çok kullanıyordum çayın yanına o zaman daha çok oluyordu şimdi refine şekeri bıraktım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cigerler bitmiş sana söyleyim. devam edersen daha agır sonucları olur. bitirisin kendini bunu uzman olarak söylüyorım
Saçmalamayın 2022'de başladım içmeye O zamandan beri bir iki tane içiyorum abur cubur da tüketen bir insanım sık belki göğsümde sıkıntı var
Ozmaan doktora gidin ne eediğimi anlarsınız!!!
Sağ ve sol göğüs ağrısı fark ediyor mu cidden ben dalga geçtiğinizi düşünmüştüm mesleğiniz ne peki
Dedim ya ama bir iki tane içiyorum keyifciğim
Dalga geçmiyorum nefes darlıgı oluyor mu! Sigaradan veya bagımızsız olarsk bu durumun üzerien gidin
Nefes darlığı arada oluyor çok olmuyor sigara içiyorum normal Ben içime çekmiyorum bile bilmiyorum yani peki mesleğiniz ne Bir de abur cubur sık tüketince oluyor eskiden şeker de çok kullanıyordum çayın yanına o zaman daha çok oluyordu şimdi refine şekeri bıraktım
Mwslegi bırda demesem olur. ama bei dinle dikkst et. senin iyiliğin için söylğyorım. abur cuburu mutlaka azalt
Ne var ya sadece söyleyeceksin o zaman o zaman tabii ki eskiye göre azalttim zaten canım istemiyo
Damar tıkanıklığı falan diyor belirtilerine baktım da hangi bölüme gitmem gerekiyor
Nasıl bir daralma oluor. yok cnsım boş ver. asıır heyecanlanınca da oluyor mu bu agrı
Batma oluyor mu
Batma gibi ağrı evet neden
Anladım. kolda uyuşma felan
Yok neden
Sordum sadece
hareketsizliktendir
Cidden mi öyleyim valla yaaa
zıkkım olsun içme
Ne diyorsun sen iciyormusun düzgün konuş
İcmiyormusun
şaka dedim
ana içme