Aranızda hiç böyle benim gibi ritalin alan var mı?

Herkese merhaba Mühendislik öğrencisiyim ve gerçekten yoğun bir ders çalışma programı var aynı zamanda aşırı derecede dikkat dağınıklığın var psikiyatriste Gidiyordum ama bıraktım herhangi bir tanı koymadı Çünkü çok fazla bu konu üzerine odaklanamadık yeme bozukluğunun üstünde konuştuk ama arkadaşlar size şöyle bir şey anlatmak istiyorum Gerçekten ciddi manada herhangi bir işle odaklı kalamıyorum ufak şeyden küçücük bir anda sıkılıyorum örnek veriyorum Bir konuya odaklanma süren maksimum 5 dakikadır hemen ilgi alanı değiştiriyorum Odak değiştiriyorum ve bu ders çalışmamı da çok etkiliyor Mühendislik öğrencisi olarak da oturup saatlerce Çalışmam gerekiyor finallerim bu yüzden kötü geldi ve Bütünlemelere çalışırken çok sinirlendim Doktor reçeteleri rital'in yazmıştı ama uzun süredir Reçeteyi kullanmadığım için reçete doğal olarak geçersiz sayılıyor Ben de elimde olan ritalinden bir haftadır kullanıyorum ilk 2 tane aldım sonra pazar sınav korkusuyla 4 ve durmadan çalıştım robot gibi ama pazartesi kalp çarpıntısı yaptı bugün 2 tane aldım kalp ritmimde kalıcı bozukluk olmaz değil mi? (Mikrofonla yazdırdım o yüzden noktalama eksik)

Aranızda hiç böyle benim gibi ritalin alan var mı?