Normalde kardiyoloji gidecektim randevu bulamadım kalp damar aldım kızar mı doktor bakar mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ritim bozukluklarına kardiyo bakıyor, oraya git derler. Birbirlerinin işlerine karışmıyor bu branşlar, zaten kdc uzmanlık eğitiminde de ekstradan ritim bozuklukları verilmiyor kardiyolojideki gibi
Kalp damar farklı çarpıntıya kardiyoloji bakar
Ya kalp damar neye bakar
Kalp damar şöyle düşünün mesela ayakta şişme oldu kollarda damarlarda bir sıkıntı olduğu zaman kalp damar onlara bakar. Ritim bozukluğunda kardiyoloji direkt bakar eğer kardiyoloji gerekli görürse kalp ve damara yönlendirir
Ya ben direkt kalp damara aldım doktor bakmaz mı bana
Şu şekilde çarpıntım var dediğiniz zaman büyük ihtimal doktor sizden EKG isteyecektir hani bakabilir de bakmayabilir de ama bana göre daha sağlıklı olan kardiyoloji
Bence de öyle ama ona randevu buldum bana bağırır mı çok kızar mı
Yok Yok kızmaz bağrıma filan gibi durumlar olmaz merak etmeyin. Çoğu zaman ikisi birbirine karışabilir sıkıntı yok stres yapmayın 🙂
Zaten panik atağım da var çok stres oldum girerken söylerim kardiyoloji bulamadım çarpıntım var diye
Yok onu sakın söyleme kardiyoloji bulamadım diye sizden randevu aldım diye söyleme O zaman diyecek ki ne alaka. Direkt konuya gir çarpıntım vardı o şekilde der hani biz bakmıyoruz derse bile aa ben bu şekilde biliyorum dersin 🙂
Öyle mi yapayım sabah 8.30 aldım bide muayene olamazsam boşa kalkmış olurum
Hiçbir şey olmaz belki muayene edebilir en azından EKG ister orada bakar bir sıkıntı var mı Ama dediğim gibi sakın kardiyolojiden bulamadım demeyin direkt içeri girin durumunuzu anlatın belki de bakacaktır 😉 unutmayın yanlışlıkla geldiniz 😂
Ama yanlışlıkla deyince de cahil gibi olurum
Yok yok bunun cahillikle alakası yok çoğu insan Bu ikisini karıştırıyor gerçekten en çok karışan iki tane bölüm o yüzden sıkıntı yok güvenin siz bana
Ama büyük hastalıklar olsa da onların da ekg falan bakacak muayene edecek
Bakın şu şekilde bazen kardiyolojinin bakması gereken şeylere kalp ve damar da bakabiliyor yani bu aslında doktorun iyi niyetine bağlı O yüzden dediğim gibi panik yapmayın sabahleyin gidin bakalım ne olacak.
Tamam bende ritim bozukluğu oluyor gibi ya da anksiyete panik atak da var ama ritim bozukluğu oluyor bence
Şimdi ritim bozukluğu varsa bunun farkı nedenleri olabilir tabii ki önce kardiyoloji bakar kardiyoloji derse herhangi bir sıkıntı yok o zaman panik atağa bağlı olarak ortaya çıkmış olabilir
İşte kalp damar bakmaz mı şimdi yarın
O doktora göre değişir işte dediğim o sana doktorun iyi ise belki de bakar ama sana kesinlikle bir şey demez hani sen niye yanlış geldin niye böyle yaptın diye sana çıkışta bulunmaz merak etme
Tamam şansıma artık
Aynen öyle şansına artık Ama büyük ihtimal bakar ya yine biz Güzel düşünelim. Bu arada çarpıntı dediğin ritim kaça kadar çıkıyor hiç baktın mı
Ya bazen 100 bazen 60 ama şey oluyor birden sanki fazla atıyor gibi tekliyor hissi
Normalde 100 çok fazla değil hani anladığım kadarıyla seninki daha çok panik ataktan oluyor. Gittiğinde daha iyi anlayacaksın zaten Ama dediğim gibi sana 100 fazla değil
Eskiden daha düşün olurdu o problem değil birden iki kere atıyor gibi olyır fazla atıyor sanki o rahatsız ediyor
Bence bu panik atak çıkacak
O var zaten de bir de kalp de sıkıntım varsa
Ya işte baktır için rahat eder bari
Gitmesem mi ya
Git git korkma bir şey olmaz en azından aklında kalmaz Çünkü şu anda acaba panik ataktan mı yoksa kalpten mi diye için içini yiyecek git de kendini rahatlat
Muayeneden sonra ek bir şey ister mi acaba
Yok yok istemez merak etme bak Şu anda kendini gaza getiriyorsun sakın vazgeçme yarına git kontrol et
Tamam sana da haber vereyim mş
Ver ver haber ver bana da bakalım yarın ne olacak merak ettim ben de Ama göreceksin bak panik yapma benim dediğim çıkacak kalbinde hiçbir şey çıkmayacak
Gizli mi kalacaksın ekleyim mi buradan mı yazayım
Bekle açıyorum
Bekledim
Açtım 5 dakika boyunca dedim herhalde eklemekten vazgeçtim bekle yine açıyorum
Seni takip ediyormuşum ok
Tamam o zaman 🙂
Ekg bakar
Elektrikciler bile bakar
Bakmaz
Evet
Evet bakabilir