Sağlık konusunda 595 cevap paylaştı. Geçmiş olsun, fırında tavuk patates özellikle fırın iyi pişirmiyorsa veya yeteri kadar iyi pişmeden almışsanız salmonella kapmış olabilirsin. Eğer karın ağrısı ateş halsizlik ve mide sindirimi durup kusma yaşayıp midenin üst kısmı şiddetli bir şekilde ağrımaya başlarsa acile git direk çünkü gıda zehirlenmesi yaşamış olabilirsin. Gıda zehirlenmesi 5-6 saat sonra kendisini tam gösteren hastalıktır.
03 Yorumla- 6 ay
Yok baya pişti nar gibiydi ama teşekkür ederim 🖤
- 6 ay
Dikkat et.
- 6 ay
Sağolun 🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
6 ayGeçmiş olsun. bir şey yedin içtin mi, dokunmuş olabilir. Gıdadan kaynakli
01 Yorumla- 6 ay
Yemek yiyeli çok oldu akşam 17 de yedim en son
Hamile değilsen asiyli ya da acı yediysen yanma yapar
02 Yorumla- 6 ay
Fırın tavuk patates yedim en son
Gizli Üye(30-35)6 aySalatalık varsa tüket rahatlarsın tavk zehirlemiş olmasn
088 Yorumla- 6 ay
Yok o tavuk anında şimdi yapılır bizim evde ve köyden alındı zehirlensem çoktan zehirlenirdim akşam 17 de yedim
Cevap sahibi6 ayAnladım geçmiş olsun dediğim gibi salatalık veya yoğrut ye kusarsan rahatlarsın
- 6 ay
Kusamiyorum bulantı mide sancisi var okadar çekirdek iyi gelirmi acaba
Cevap sahibi6 ayNe çekirdeği
- 6 ay
Ay çekirdeği
Cevap sahibi6 ayYok sanmam etkisi olmaz rahatlamak içim parmağnıı sok kendni kustur kimse yok zaten relax öyle çekeceğine
- 6 ay
Tam mutfağa gittim birşeyler yemeye örümcek gördüm midem bulanıyor örümcek görünce yeniden geri gittim
Cevap sahibi6 aySende bugün kötü günündesin çok takılma bence ama dediğimi yap rahatla sabaha kadar kıvranma
- 6 ay
O çok acı olur yapamam hiç sorma 2 gündür mutfağa yerleşmiş örümcek var ve ilk defa çok mide sancili mide bulantısı yaşıyorum işkence gibi kusamiyorum da kusma hissi yok ayağa kalktim şuradan 1 adım mutfağa yürümeye sarsıldım çok bulantı oluyor
Cevap sahibi6 ayÇok normal bir durum değil yaknda pencere varsa hava al biraz derin derin nefes al ya da yüzünü yıka örümceği öldürecek kimse yokmu
- 6 ay
Tuzlu ayçekirdek iyi gelmezmi acaba
Cevap sahibi6 ayMide mukozasını aside karşı korur. İdrarın böbreklerden atılmasını ve ödem atılımını kolaylaştırır. Kanser gibi kronik hastalıklara yakalanma riskini azaltabilir
Cevap sahibi6 ayÖyle bir açiklama var
- 6 ay
Ozaman odama getiriyim
Cevap sahibi6 ayKız yüzene su çal pencere. Aç nefes al
- 6 ay
Hava çok soğuk
Cevap sahibi6 ayOlsun çekirdekten iyi gelecektir şimdi bildiğimiz tek şey miden bulanıyor ama nedn bilmiyoruz
Cevap sahibi6 ayNe yaptın
- 6 ay
Halsizim şu an kalkacak güç bulamadım
Cevap sahibi6 ayBu normal bir durum değil yanında kimse yokmu yardım edecek en azından pencereyi açsan iki dk
Cevap sahibi6 ayRahatsız etmeye başladım galiba iyi geceler geçmiş olsun kusura bakma
- 6 ay
Hiçbir Hastalığım yok gece ilk defa oldu
- 6 ay
Yok etmedin zaten ben rahatsizim midem sancılı
Cevap sahibi6 ayTamm dediğimi yapsan iyi olacaksn emin olki yardımcı olmaya çalışıyorum
- 6 ay
Dur somdi gücüme toplayip kendime çekirdek almaya odama goturcem tas koyup
Cevap sahibi6 ayÇekirdek pek mantıklı değil ama senn canın onu istiyor galiba bari ılık su iç
- 6 ay
Tuzlu aycekirdegi ama
Cevap sahibi6 ayKız baktm araştrdm dediklerim daha iyi
- 6 ay
Başka dolapta bir şey yok ekmek krem peynir var onuda o orumcekte yemek midemi bulandirir bogururum hep şimdi yicem etkisini gorucek mi diye haberin olsun şimdi sanma mesajin ortasında bırakıp gittim diye
Cevap sahibi6 ayTamam işte kusar rahatlarsın ki örümcek üstndemi yürüdü yapma lütfen
- 6 ay
Çekirdeğin kokusunu ilk defa yoğun aldım bir anda deli gibi aşerdim
Cevap sahibi6 ayTamam onuda ye dediklerimi de yap aşerdim derken eğer. O durum varsa daha dikkat etmeli
- 6 ay
Bir an çekirdegi doktugum an kokusunu aldım çok güzel geldi deli gibi yeme isteği oldu
Cevap sahibi6 ayAfiyet olsun sağlık sıhhat olur inşallah
Cevap sahibi6 ayŞu an iyimisn
- 6 ay
1 tane cekirdek citladim direkt kesildi bırakınca geri geliyor
Cevap sahibi6 ayYa bıraknca gelmesi normal ayaklarının altına yastık koy veya yüksek te tut
- 6 ay
Çekirdek aşırı iyi geldi tüm mide sancisini aldi bir cekirdekle niye iyileştim acaba
Cevap sahibi6 ayAçılama yapmiştm dilersin bir daha yazaym ki bence tuz dengeledi
Cevap sahibi6 ayCanını sıkanlarla diyaloğa girme zaman kaybı
- 6 ay
Birşeyim değil ki canımı sıksın engelledim Allah'ın sizofrenini😊
- 6 ay
Evet olabilir tuz dengeledi heralde tansiyon düştü
Cevap sahibi6 ayİyi yaptn ama diyaloğa girmek bile yıpratır kemiğini atacaksın kenarda oynasın nasl oldun
Cevap sahibi6 ayDikkat et değerlere baktır özellikle evde tek kalıyorsan tedbir alman lazm
- 6 ay
Yok girmedim engelledim direkt it iti ısırmaz
- 6 ay
İlk defa oldu hiçbir hastalığım da yok
Cevap sahibi6 ayİnşallah olmzda yorulmşsndr veya kimyasala maruz kalmşsndr
- 6 ay
Yok valla hiç yorulmadim evde hiçbir kokuda yoktu
Cevap sahibi6 ayTemizlik malzemesi kullanmadn
Cevap sahibi6 ayİyi olduysan problem yok mutlu oldum
- 6 ay
Teşekkür ederim Allah razı olsun sizden ilginiz düşünceniz için ilk defa burada birisi ısrarla benim için sordu halimi konuştu üstüne cabaladiniz araştırdıniz
Cevap sahibi6 aySıkıntı değil olması gerekeni yaptım ki çoğu konuda birikliyim dilediğini anlatıp sorabilirsin bilmediğimi araştırrım ☺
- 6 ay
Kilo alım konusunda bilgilimisin
Cevap sahibi6 ayEvet hattâ diyetisyene başladm bugün geçen seneki bir ayda 11 kg verdim geri aldm
- 6 ay
Bir günde 2 kilo almak mümkün mü
Cevap sahibi6 ayMümkün meselâ demin yemiş oldğn çekirdek sırf yağ üstüne uyuyacaksn
- 6 ay
2 kilo almak için kişi kaç tabak yemek yemeli?
Cevap sahibi6 ayAldığın ve yaktğn aynı zamanda aldğn calori içtiğn suya bağlı çekrdek hem yağ hemde ödem tutar
- 6 ay
1 günde 2 kilo nasıl alınır ne yapmam lazım
Cevap sahibi6 ayAlamakmı istiyorsum
- 6 ay
Evet eskiden bebek oyuncağı gelirdi ama 1 tanecik yemek yiyim hemen tikiniyorum tiksinmeye başladım
Cevap sahibi6 ayÇikolata makarna ekmek vs tüket ama hızlı kilo alıp verme zararlı
- 6 ay
Yok ya boyuma gore kiloda olucam öyle balık etli siskolugu dayanamam ben biterim çok kötü olurum
Cevap sahibi6 ayBoy kaç kilo kaç endex hesaplaylm
- 6 ay
160 boyluyum şu an kilom 48 50 kilo olmak istiyorum
Cevap sahibi6 ayTamam hallederiz yarn sana bir program yapayım mı
- 6 ay
Yarın oldu zaten sabah 5.00 yani şimdi mi yapacan😂
Cevap sahibi6 ayKız biraz uyuyacam öyle 9 de kalkıp eşime kahvaltı hazırlayacağm sözüm var
- 6 ay
Uu afiyet olsun yengeyle sana
- 6 ay
Benim Eşim uyuyor oda 10 da kalkar bende sabah namazı kılıp öyle uyucam
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim olurda yorm kalkarsa stek attm 1 hastalık bir liste hazrlarm sana bence sende uyı
- 6 ay
Uykum yok gözüme bir kaç dakika önce kapattım kalp çarpıntısı oldu
Cevap sahibi6 ayNe alaka neden oldu tanımıyom ama aklım sende kaldı enişte bey nerde
- 6 ay
Neyi tanımıyorsun ne ne alaka ama teşekkür ederim sağol sen uyu dinlen zaten 4 saat uyumus olucaksin iyi geceler hoşçakal
Cevap sahibi6 aySeni yani ama endişem ettim
Cevap sahibi6 ayNeyse haberleşiriz uyursan tatlı rüyalar
- 6 ay
Yok iyiyim ben merak etme ben yılların yalnız kurduyum kendime iyileştirmisligim var ve alışkınım kalp çarpıntısı hep olur buaralar
- 6 ay
Sağol sanada
Cevap sahibi6 ayTam o zaman ben uyuyorum rahat rahat
Cevap sahibi5 aySelâm ne yaptın istedği kabul etmesen yorgunluktn unutmşm kusura bakma ne zaman başlayacaksn ilk gün program yazaym
- 5 ay
Selam kabul ettim Bugün yarın lütfen
Cevap sahibi5 ayYarın Sabahtan başla dilersen sana özelden atyrm bir günlük programı
Cevap sahibi5 ayDenedim atamıyormuşum 🤣
- 5 ay
Tamam neden özel peki
Cevap sahibi5 ayÖyle bir nedeni yok kötü bir amacım da yok olsa zaten engellersin burada aktifim sürekli bildirim oluyor seni bulmak sıkıntı oluyor
- 5 ay
Maşallah nelere yazmissin okadar bulamayacak kadar kaç kişiyle konuşuyon😂
Cevap sahibi5 aySorumda çok cevapta ki en azından takipçim az
Cevap sahibi5 ayÇok kişi erkek kadın fark etmiyor
6 ayCin teması gerçekleşmiş
020 Yorumla- 6 ay
Ne alaka benim sağlık sorunumdan Allah'ın kuluna niye suç arıyorsun öyle bir şey olsa carpilirdim burada acaba bilenler vardir belki danisirim diye soamazdim
- 6 ay
Bi anda gelmezler böyle yerleşirler
- 6 ay
Sana karabasanlar bu trawmaya yaşattı dimi
- 6 ay
Araştır istersen
- 6 ay
İnsanoğlunun kendi yediği boku bile Cine atmış Allah'ın kul düşmanlarını yazı parçalarına inanacak değilim sen ve benim gibiler
- 6 ay
B k yedin miğden bulanıyor peki 👍😃
- 6 ay
Yok ben sevmem
- 6 ay
Tadına baktın beğenmedin peki 🤭
- 6 ay
Abicim sen şimdi şu erkeğe lezbiyen diye zorbaladigin gibi banada mi yapmaya çalışıyorsun?
- 6 ay
Anlamadım ki ne diyon 🙄🤷😃
- 6 ay
İgrencsin gerçekten heralde bok fetistin var bana atıyorsun bide sen aslan veya koç burcusun sanirsam birine sinir olduğunda ona iğneleyici mizah yaparsın saldirarak bir tane adama lezbiyen demistin o aklıma geldi sen böyle bir anda saldirganlasinca
- 6 ay
Ben genel olarak herkese bulaşıyorum ve ben sizi tanımasamda sizin aklınızda yer etmem bana duyduğunuz hayranlığın bi göstergesi kaldıki yazıları dikkatli okursan işi cinselliğe hiç vurmadım senin aklında galiba hep seks var ki bunları dile getirip bana söylüyorsun 🤣
- 6 ay
Evet abicim uyuz ağabeycigim okadar hayranimki afişlerini asıyorum peşinden pervaneyim öyle böyle değil yani bide yorumları okusan bel altına hiç vurmadim heralde gece sapik modundasin olmayan halüsinasyonlar goruyon
- 6 ay
İgrencsin gerçekten heralde bok fetistin var bana atıyorsun bide sen aslan veya koç burcusun sanirsam birine sinir olduğunda ona iğneleyici mizah yaparsın saldirarak bir tane adama lezbiyen demistin o aklıma geldi sen böyle bir anda saldirganlasinca
Bunu sen yazdın - 6 ay
Ve sana neden sinir olayım ki beni sinir edemezsin neşem çok iyi keyfim gıcır
- 6 ay
Yaw neden sinir edeyim seni düşman miyiz
- 6 ay
Bende onu diyorum ya o yüzden saldırma boşuna
- 6 ay
Yapan sensin sen yedin heralde diyio bok lafina mide bulandırıyorsun saldiran benmi oluyorim tövbe estağfurullah ya abi tamam sen kafaya yemissin hasbinallaaah
- 6 ay
Bence sen normal değilsin bi psikiyatriste gitmeyi hiç düşündün mü ciddiyim
- 6 ay
Ben dünyada siz insanlarin normali asla değilimdir ve normalliginizi sevmeyen sizle ayni cins olmayacak bir anormal delisiyim ama korkma deliyim diye seni parçalamam o karaktersizliklerine benzemem deliysem kendime deliyim keyfimin kahyasimisin Oraya onermen çok normal senin gibi hergelelerle dolu senin yerin zaten dışkı dolu klozet hadi yallah sorduğun sorunun yerine Allah'ın kuluna hem cinlere atıyorsun hemde sağlık sorunu bile ruhani varlıklara demiş Allah'ın şizofrenisin hemde kendi sözümu genel olarak dediğim halde tamam heralde diyip kendince zorbalik yapıp sen saldirsin diyip sonra +18 dedin diye suçu bana atıp sen konuyu diye direten abaza hastasisin o yerler tam senin gibileri
6 ayTurşu suyu iç
00 YorumlaTuzlu ayran ic ve var sa sodayla yap ayranı
00 YorumlaSağlık konusunda 420 cevap paylaştı. Bulantı hapı varsa at iyi gelir
00 YorumlaGeçmiş olsun neresi tam olarak
08 Yorumla- 6 ay
Göbek deligimi doğru bulaniyor çekirdek citladim hafifledi
- 6 ay
Yok hastaneye asla gitmem ilk defa oldu midem bir sancı bulantıli şu an bir kaç saat önceki gibi şiddetli bulantı değil hafif
- 6 ay
Arastiricam neden olduğumu hele gece
- 6 ay
Kimse beni zorla götüremez doktor hastane sevmem nefret ediyorum orası daha çok hasta eder ayrıca saatlerce kalabalik bekliyorsun
6 ayYediğin bişey mi dokundu
00 YorumlaDua et kardesim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHamilesin
019 Yorumla- 6 ay
Saçmalama
Cevap sahibi6 ayNiye evli değilmisin
- 6 ay
Her midesi bulanan hamile olsa millet 100 tane doğururdu
Cevap sahibi6 ayNe alakası var evlisin diye öyle dedim ben olabilir
- 6 ay
Yok değilim
Cevap sahibi6 ayPp ye eşinde felan yazınca evlisin sandım
Cevap sahibi6 ayYediklerin dokunmuştur soda iç
- 6 ay
Evliyim zatende hamile değilim o olamaz
Cevap sahibi6 ayNiye olmasın münasebet yaşamadın mı yakın zamanda kocanla
- 6 ay
Bu hayatta hamile kalmayan evliler de var
Cevap sahibi6 ayTabikide var şuanlık istemeyen vs de söz dinlemeyen eşlerde var o yüzden şüphe ettim
- 6 ay
Birbirini seven eşlerinde çocuğu olmuyor kimi iki çift çocuğu olmayacak şeyler de yasayabiliyorlar
Cevap sahibi6 ayBen evli olmadığım için bilmiyorum o durumları özür dilerim haddimi aştıysam
- 6 ay
Yok sorun değil biliyorum gebe değilim yani öyle bir şey olsa 9 günlük hamilelik belirtileri olmaz
Cevap sahibi6 ayAnladım evlilik güzel dimi helalin ya hani istediğini yapabilmen yaşayabilmen
- 6 ay
Gerçek aşk öbür dünyadaki cenneti bu cehennem dünyaya inmiş cennetin oluyor gerçek sevgi masalın asıl gerçeği ve iki ruhun birbiriyle nefes alışı oluyor çok güzel eşinin kollarında oluyorsun onun kokusunda herşeyini yaşıyorsun
- 6 ay
Ve buaralar çok yemek tuketemiyorum çok çabuk tikanıyorum en sevdiğim yemeklerden bile istemsizce tiksinme tad alamama geldi ama hep geceleri anlamsız şekilde acikiyorum
Cevap sahibi6 ayEvet dimi ne güzel anlattın içim gitti eridi varya
Cevap sahibi6 ayGeçmiş olsun acaba bi rahatsızlığın felan mı varki böyle oldun
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne