Güncellemeler
5 ay
iliskimiz var zaten arkadaslar oluyor hep
arkadaslar erkek arkadasim bana bir anda hic alakasiz bir zamanda birdenbire hayatim sen dogum kontrol hapi kullaniyor musun diye sordu korunmak icin bende hayir nereden geldi aklina bu diye sordum hic oyle aklima geldi dedi niye bir anda boyle bir soru sormus olabilir tahmin rttiginiz sey olmadi iliskimiz oluyor ama olmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Başkaları ile ilişki yaşıyor musun diye yoklamis seni ya da sürünürken içine girmeyi düşünüyor hamile kalırsın diye korkuyor
nasil yani soruyla baskasiyla iliski yasamanin arasindaki mantik nedir
Dedin ya ilişkimiz var yüzeysel bir şeyler yaşadığınızı anladım buradan sürtme gibi prezervatif olsa sen dersin bu ne biz ilişkiye girmeye çeyiz ben bakireyim falan o da sen anlamadan ilişki olsun diye düşünmüş olabilir kendimi tutmalı mıyım tutmamalimiyim rahat olmalı mıyım diye düşünürken sana bu soruyu sormuş olabilir ya da bir kız neden doğum kontrol hapı kullanır başkaları ile ilişki yaşar hamile kalmamak için onu kullanır seninle cinsellik yaşamıyorsa ve sana bu soruyu soruyorda ne anlama gelir senin başka birileri ile cinsellik yaşayıp yaşamadığını öğrenmek akla gelir
ne alaka ya iliskimiz var bizim yuzeysel degil ayrica
E o zaman açık adam içeri gelebilir miyim diyor siz korunuyor musunuz normalde ayrıca bunu niye şimdi soruyor ilişkiye giriyorsa
iste bende onu anlamadim ya o yuzden soruyor
Hani acaba tepkini mi merak etti ya da dolabında ilac gördüyse? Ya da sivilce ya da bazen mens ağrısı için de kullanılıyor. Onları mı kast etti
hayir oyle bir ilacim yok
Peki ben yanlış mı anladım, giriyor mu içine? Yüzeysel mi
Bir gece ansızın gelebilir 😈
Bişey yaşamıyorsanız kullanılmaz zaten boş yapmış
Hep oluyorsa sorması normal knk takma
Onu boynuzluyorsun diye belki korkmuştur
evet kullaniyorum desem boynuzluyor mu oluyorum anlamadim
Belkide ona göre öyle bilmiyorum aslında adet düzenlesin diye doktorlar da veriyor muş o ilaçlardan
Sapık işte sapık neyi anlamadın ya
Nasıl korunuyorsunuz?
Acaba dikkat ediyormuşun diye mi merak etti
Sana basacak reis hazırlan
Cinsellik düşünüyor olmalı
Çocuk istemiyor demekki
Bosalacak
Hashahhaha
Manyak ya karı shshs
Kondom alsın ibine sanki 100 milyar
Dimi ikisinide kullanın yani
Cimriler ya