Sağlık Kayıp ışıltı aranıyor! Işıltını yeniden keşfetmeye hazır mısın? (Sayfa 2) SHINIQ TÜRKİYE Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2635 Kayıp ışıltı aranıyor! Işıltını yeniden keşfetmeye hazır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
Lalalalakimkim Takip Et Xper 1 Yaş: 19 5 ay En son 2 sene once dogum gunumde isil isil hissetmisimdir mukemmeldi 0 0 Yorumla
Charipamei Takip Et Xper 5 Yaş: 100 5 ay Keşif önemlidir ve kişi farkına vardığı zaman an yeni başlar 0 0 Yorumla
Okan388 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 5 ay Eskileri düşününce bazı dönemler ışıltılıymış ama biz fark edemedik... 0 0 Yorumla
ksogrjeksksksksjs Takip Et Xper 4 Yaş: 20 5 ay Işıl Işıl parmaktansa mışıl mışıl uykuyu tercih ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Her zaman kalbimin ve vicdanımın sesini dinleyerek hareket ediyorum. Kayıp ışıltı dediğiniz bunlardır bence. 0 0 Yorumla
ruyalarınkadını Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% 5 ay Evet her daim hazırım işiltinin ta kendisiyim 1 1 Yorumla Zevkli_dokunuşlar 5 ay Işıltılı oluşun ortamındaki herkesi aydınlatır mı 😊 Yorumla
tarihmeleği100 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 5 ay Keşfetmeye hazır olduğumu sanmıyorum. 0 0 Yorumla
smileyyy_ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% 5 ay Sanmıyorum, ışıltılı hayatlarını başkasına saklar 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 5 ay Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı. Bakalım neymiş Kayıp Işıltı 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 486 cevap paylaştı. Benim ışıltım bana yetiyor 😆 0 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Kim verecek o isiltiyi... 0 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 5 ay Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı. Ben ışıltımı kaybettimde kimsede bulmak istemiyor. 0 0 Yorumla
mutlulukbutonu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Hazır değilim kayıp ışıltıyı ben bulamam 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 5 ay Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı. Takipteyim kral sen rahat ol 0 0 Yorumla
Volkanİnanmaz1881 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 67% 5 ay Ben hazırım ışıltılı mı keşfeden misin 0 0 Yorumla
driesesbaam Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Güzel içerik olmuş bayıldım gerçetenn 0 0 Yorumla
TheMagicofLove Takip Et Xper 6 Yaş: 93 , eic 100% 5 ay Evet cok guzel oluyor hayati sev ve bu iyi bisey 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Ne ki bu insan ister istemez merak ediyor 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 5 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaten ışıltılı olmaktan çok memnunum 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 5 ay Sağlık konusunda 559 cevap paylaştı. Hazırım... ... evet... ışıltıya 0 0 Yorumla
masalimge Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Yıldızların ışıltısı kayarken bile sönmüyor 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% 5 ay Mümkün müdür bilemiyorum kayıp ışıltıyı bulmak 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 5 ay Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Kesfedelim neyse oooo isilti 0 0 Yorumla
Deyyyyaaaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Ne ışıltısı yaanı gözlerimizin feri söndü bizim 0 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 534 cevap paylaştı. Işıltım hep üstümde bebişim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
En son 2 sene once dogum gunumde isil isil hissetmisimdir mukemmeldi
Işıltılı hayat iyiymiş ama zor gibi bana göre
Keşif önemlidir ve kişi farkına vardığı zaman an yeni başlar
Işıltı falan yok
en son ne zaman oldu bilmiyorum
Eskileri düşününce bazı dönemler ışıltılıymış ama biz fark edemedik...
Işıl Işıl parmaktansa mışıl mışıl uykuyu tercih ederim
Her zaman kalbimin ve vicdanımın sesini dinleyerek hareket ediyorum. Kayıp ışıltı dediğiniz bunlardır bence.
Çok çokkk Hazırımmmm parlamaya
Evet her daim hazırım işiltinin ta kendisiyim
Işıltılı oluşun ortamındaki herkesi aydınlatır mı 😊
Işıltılı hayatı kim istemez
Olur elbette neden olmasın
Keşfetmeye hazır olduğumu sanmıyorum.
Hazırım bakalım ne olacak
Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim
23.08.2025 de buldum. işte buradayım.
Sanmıyorum, ışıltılı hayatlarını başkasına saklar
Bulmak lazım ışıl ışıl olmak lazim
Evet kesinlikle hazırım keşke daha fazla ışıltılı olsam
Her zaman hazir olmaya çalışıyorum
Bakalım neymiş Kayıp Işıltı
bu nedir acaba anlayan var mı?
Benim ışıltım bana yetiyor 😆
İçindeki ışıltıyı kaybetmemek gerek
Kim verecek o isiltiyi...
Işığı nasıl bulacaksin merak ettim
Ben ışıltımı kaybettimde kimsede bulmak istemiyor.
benim o ışıltı parıltı :)))
evet ben hazırım takipdeyim :)
Çok hazırım da, bu nasıl olacak?
Hazırım evet ben iyi olur
Işıltının kendisi benim 😄
Dermokozmetik bir şeye benziyor.
Hazır değilim kayıp ışıltıyı ben bulamam
Işıltı insanın Gözlerindeki ışık bence
Takipteyim kral sen rahat ol
O benim ışığımı seviyorum
Ben hazırım ışıltılı mı keşfeden misin
Güzel içerik olmuş bayıldım gerçetenn