Hastaneye gittim geçmedi seyreltilmiş sirkeli su ile taharet alsam mantar azalır mı daha önce yapan var mı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaşıntı oluyor mu sürekli? Yoksa temiz tutarsan geçiyor mu?
Zaten temiz ama geçmiyor da
Bazen çok yanıp sızlıyor kaşıntı oluyor bazen
Hımm anladım. Anal bölgende mi?
Yok vajina
Hımm. Ölü balık gibi koku oluyor sanırım.
Bazen oluyor genelde ama genelde beyaz akıntım oluyor
Sık mı akıyor? Rahat mastürbasyon yapabiliyor musun?
Enfeksiyon yüzünden çok fazla dokunmuyorum kendime zaten daha da artmasın diye
Tahriş eder, mantarı da tedavi etmez. Antifungal ilaçlar var onlar kullanılıyor mantara
travazol krem al sür mabadına yawrum
Kortizol var içinde geçirir mi zararı olmaz mı
mantar için ama , aç bak ne için kullnılıyor
Travazol Mantar Kremi, mantar enfeksiyonlarına karşı etkili bir tedavi yöntemidir.
Evet biliyorum mantar için ama ne bileyim zararı dkunur diye korktum
yok. bişi olmaz. alt tarafı g ne sürücen. çaresi o🤷
Vajina ama
hee tamam farketmez. sür. o iş için o. el ayak vb mantar içinde lamisil krem öneririm
Bilgilerin geniş dmdmdm
heee, var vilgim biraz... pamuklu don giy, donla kkşun arasına iki kat tuvalet kağıdı koy her daim
Pamuklu zaten ya polyester giymiyorum hiç
bilinçli kızsın. soruyuda hikayeden sordun dimi:)))
Yok ya valla geçmiyor çokta dikkat ediyorum ama yıldım yani
hmm. kremle hallet işte. yarıda kesme hergün iki kere sür
Öyle yaparım tamam teşekkürler
:))
anlamadığım, mantar enflasyonu ile ilgili soruya mastürbasyon. hayatını neden sorarlar aw
Amaç belli aslında
istersen ordan sorardın🤷
vay arkadaş yaaaa
Travazol sürdüm bakalım iyileşecek mi
sen bilinçli kızsın. iyileşir. nemli tutma
bide mikonazole fitil var ama sanırım sana uygun değil. bide ağızdan alınan flukonazol'da etkili tedavi yöntemi. bak işte🤷umarım iyileşir kısa sürede
Fitil kullanamam ilaç kullandım ama olmadı travazolde azıcık yakıyor dün akşam sürdüm bi de şimdi sızlıyor hissediyorum
ama iyileşmesi için yaksada🤷
neden oldu acaba.
Ufak bir sızı var ya dayanılmayacak gibi değil
tüm algını oraya verme. sızlasın bişii olmaz. ilacın etki ettiğine işarettir belki
bu mantar, neden olmuş olabilir?
Ya bi ara yıkıyordum ben belki de ondandır belki de evden geliyordur bilmiyorum ki hiç kurtulamadım aslında
yani yıkıyor olmanı önermiyorlar , yani sabunla jelle şunda bunla yıkanması önerilmiyor, doğal florası bozuluyormuş. biliyorsun nemli kalması da yapar ama tıraş etmek için jilet başkasınınkini kullanıyorsan oradan geçmiş olabilir
üstten tabii yıkacaksın ama, arasına, f sabun, duş jel va falan oynamıyorlar özel jeller haricinde bir şey sürmeyeceksin içine
Bir de aktarlarda falan şap taşı diye bir şey satılıyor o da antiseptik hem kokuyu önlüyor hem beyazlatıyor hem de mikrobu öldürüyor o da yardımcı olabilir
Şap Doğal Bir Renk Açıcıdır. Ten Rengini Mükemmel Bir Biçimde Beyazlatır. Özellikle Koltuk Altlarını, Dirsekleri, Genital Bölgeyi Ve Dişleri Beyazlatmakta Çok Başarılıdır. Fakat Kullanırken Cilt Üzerinde Fazla Bekletilmemelidir.
www.google.com/search
Ya bi önce şu temi deneyelim de yememe de dikkat etmek lazım tatlı filan da etkiliyor su filan da içmem laıxm da işte
başka ilaçlar kullanıyorsan onlar da yan etkisi olarak yapabilir biliyorsun değil mi vücudunun direnci düştüğü için
şu an kullanmıyorum herhangi bir ilaç ama geçmesi için dua ediyorum soğan kabuğu kürü filan var onu içtim mesela
biraz gizemli bir kızsın neyin tedavi edeceğini bilecek kadar da bilinçlisin
Bilinçliyim ama bilinçli olmak yetmiyor açıkcası yani ağrım var mesela neden bilmiyorum doktora gidiyorum ilaç veriyor ama herhangi bir işe yaramıyor
mutlaka yarar.. ama sendeki gizemi merak ettim?
Gizemim ne olabilir ki
bilmiyorum biraz gizemlisin çok konuşmuyorsun
Daha ne konuşayım fmfmfmf
bu mantarın başına neden bela olduğunu söyleyebilirsin mesela. kullandığın ilaçlar mı var yan etkileri mi?
Kullandığım ilaç yok herhangi bir c. Hayatımda yok nerewen geldiğni bilmiyorum ama beni tedirgin ediyor açıkcası
temiz kız mısın? neyse , geçer.
Lazere gittim bayağı yani hijyen konusunda bir problem yok
tertemiz🤷gittiğin yerden bulaş olmasın. ilginç
İyi de geçer ama yani oradan bulaşmış olsa bile geçerdi bilmiyorum valla korkuyorum ya bi de fitil filan kullansam belki hemen geçer ama o da yok ya işte
fitili nasıl kullanıcan, bakireler kullanıyomu, değilsen bilemem
bide senkronize cvp vermiyosun, fasılalı yazıyosun, işin gücün var gibi. değilik bi kızsın
İş var ya hani çalışıyor insanlar ben de dahil olmak üzere bakireyim kullanamam bundan dolayı zaten muayene olamıyorum
peki tamam.. kreme devam
Tamam teşekkürler
🙏
Tavsiye etmem
Neden
Sirke yakar bence.
Sade sirke değil suyla beraber