Biraz araştırdım daha önce, şimdi ailende böyle ilaçlar kullanan insanlar varsa ki muhtemelen var bu hastalıklarda genetik bi etken. Onlara hangi ilaçlar iyi geliyorsa sana da doktorun ayarladığı bir dozda benzeri etken maddeler iyi etki ediyormuş. Yani doktora gidiyorsun mümkünse böyle bir rahatsızlığı olan ebeveyninle birlikte konuşuyorsunuz ya da en azından onun kullandığı ilaçları falan öğreniyorsun. Sonra doktor yazıyo. Çiçek gibi oluyon. Ama tabi şahsen korku duygumu tamamen sildiği bi dönem oldu şimdi aktif olarak kullanmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yüksek doz d vitamini kullan omega 3 kullan daha yararlı olur birde magnezyum ekledin mi tamamdır.
Benimki delilik bile olabilir sürekli takıntılı korkularım değişiyor aklıma gelen her şeyden korkuyorum
Bunlar sana yarar sağlar al kullan
Okbli misiniz siz de
Hayır
mutluyum diyorlar böyle şeyler içenler. düşünceleir bastırıyormuş
Umarım öyle olur ben de mutluydum ama tekrar başladı
Geliyor selectra
Kullandın mı
Yess
Nasıl oldun
Gayet iyyim şükür
Umarım bende de işe yarar
Umarım
Etkisini ne zaman gösterdi kaç hafta sonra
Yanii 3-4 ay sonra sorun cogu gitti
Baya iyi en azından anksiyete için öyle
Kullandın mı hiç
Kullanmasam niye söyleyeyim?
Peki okb için işe yarar mı
Biraz araştırdım daha önce, şimdi ailende böyle ilaçlar kullanan insanlar varsa ki muhtemelen var bu hastalıklarda genetik bi etken. Onlara hangi ilaçlar iyi geliyorsa sana da doktorun ayarladığı bir dozda benzeri etken maddeler iyi etki ediyormuş. Yani doktora gidiyorsun mümkünse böyle bir rahatsızlığı olan ebeveyninle birlikte konuşuyorsunuz ya da en azından onun kullandığı ilaçları falan öğreniyorsun. Sonra doktor yazıyo. Çiçek gibi oluyon. Ama tabi şahsen korku duygumu tamamen sildiği bi dönem oldu şimdi aktif olarak kullanmıyorum.
Benim babamda takıntı var diye düşünüyorum ama daha önce psikiyatriste giden yok ben de ilk defa gidecem umarım işe yarar
Yarar yarar böyle bikaç haftaya çiçek gibi yapıyor
Yaramio
Kullandın mı
Aynen
Okb misin
Evet
Ne zamandan beri
Uzun yillar
Gelir merak etme
Kullandın mı sen
uzmani bilir