Sağlık Gece uyurken horlar mısınız, horlama sorunu yaşayan var mı? AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Hadiyin ben zıbartooo.. İyi Geceler Güncellemeler5 ay Sizde zıbarınn artık fjfjgjfjf Gece uyurken horlar mısınız, horlama sorunu yaşayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Hayır horlamıyorum. 1 0 Yorumla
Hasmakıneĺı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 5 ay Horlamasi olan doktora görunmeli uyku apnesi Olan tehlikeli hastalıktır gerekirse solunum cihazı kulanmali 1 0 Yorumla
JassLizz Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Yok ama uyurken dişlerimi gıcırdatırım yüksek sesle 1 0 Yorumla
TꪊƝișș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Hiç öyle hormala gibi sorunum yok kükrüyorum sadece 1 0 Yorumla
whiteorchids Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 5 ay Kilosu olan veya hasta grip olan kişi horlar genelde veya bademcik sorunu olan 1 0 Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Evet ya bazen çok horluyorum. Eşim diyor. Normal de top atsan uyanmaz horladığımı duyuyor ama 🤣 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Hayatımda 1 kez o da 16 yaşındayken, çok şaşırmıştım bu yüzden unutmuyorum 😅 1 0 Yorumla
VonRomeo Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Bilmiyorum şikayet eden olmadığına göre sorun yok 1 0 Yorumla
_MaksatMuhabbet_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Horladigimi söylüyorlar ama ben kabullenimiyorum hala. 1 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Horluyormuşum öyle dediler neyse aslan kükrer bir şey olmaz vcbc 1 0 Yorumla
Abuzittiniye Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Ben horluyirum ya maalesef genizeti belası var 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Asla huylayan biri değilimdir hollan bir tahammül edebilen biri de değilimdir 0 1 Yorumla Malefiz1313 5 ay Horlayan (klavye azizliği) Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 5 ay Sağlık konusunda 556 cevap paylaştı. Horluyorum çünkü uykuapnesi var 1 0 Yorumla
hayatbosm Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 5 ay horlamıyorum abla 1 3 Yorumla AlininAnnesi72 5 ay Horlama ablam😃😃 Yorumla hayatbosm 5 ay tamam abla Yorumla AlininAnnesi72 5 ay 😂😂 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 5 ay Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Horlamadığımı söylerler. 1 0 Yorumla
mimimimimimimi12345 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 5 ay Evet horlarım sen 1 1 Yorumla mimimimimimimi12345 5 ay 👍 nedir Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. horlamam 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 892 cevap paylaştı. Hayır hiç horlamam 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 5 ay Sağlık konusunda 539 cevap paylaştı. Yok horlamam 1 0 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 5 ay Sağlık konusunda 351 cevap paylaştı. Hormamam ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır horlamıyorum.
Horlamasi olan doktora görunmeli uyku apnesi Olan tehlikeli hastalıktır gerekirse solunum cihazı kulanmali
Yok ama uyurken dişlerimi gıcırdatırım yüksek sesle
Hiç öyle hormala gibi sorunum yok kükrüyorum sadece
Kilosu olan veya hasta grip olan kişi horlar genelde veya bademcik sorunu olan
Evet ya bazen çok horluyorum. Eşim diyor. Normal de top atsan uyanmaz horladığımı duyuyor ama 🤣
Hayatımda 1 kez o da 16 yaşındayken, çok şaşırmıştım bu yüzden unutmuyorum 😅
Bilmiyorum şikayet eden olmadığına göre sorun yok
Horladigimi söylüyorlar ama ben kabullenimiyorum hala.
Horluyormuşum öyle dediler neyse aslan kükrer bir şey olmaz vcbc
Ben horluyirum ya maalesef genizeti belası var
Asla huylayan biri değilimdir hollan bir tahammül edebilen biri de değilimdir
Horlayan (klavye azizliği)
Agır uykuda olabilir
Ölü gibi uyurum sjjs
Yani yok herhalde
Hayır horlamam iyi geceler
Bazen horluyorum
Yok ölü gibi uyuyorum
Horluyorum çünkü uykuapnesi var
Çok şükür hiç yok