Herhangi bir şeye alerjin var mı, neye mesela?

Herhangi bir şeye alerjin var mı, neye mesela?

Hayır yok. Mevsimsel ya da yiyecek alerjisiyle ilgili bir problem yaşamadım. Bu konuda kendimi şanslı hissediyorum çünkü günlük hayatımı kısıtlayan, dikkat etmem gereken özel bir durum yok. Yediğim içtiğim şeylerde ya da mevsim geçişlerinde beni zorlayan bir tetikleyiciyle karşılaşmadım. Bu da insanın hem bedenini hem kafasını daha rahat bırakmasını sağlıyor.
Yiyecek alerjim yok mevsimsel alerjim de yok. Ama deniz mamulleri sevmiyorumm. Cok sicagi da sevmiyorum. Cay sevmiyom da kahve arada bi icerim maks gunde 1 baydakcikkk
Sağlık olsun 🙏🏼
Ruh halim tetikliyor, ruh halim kötü olursa alerjilerim artiyor. Kadınlardaki çoğu alerjide böyledir ruh halin kötü olunca bağışıklık düşer ve kişinin kendi bağışıklık sistemi bile kendine saldırır.
Aaa kesinlikle doğru ben bir keresinde et, süt ve işlenmiş tüm gıdaları yiyemiyordum. Doktor stresten demişti.
Kadınlarda otoimmun rahatsızl8klar yaygın çünkü kendini feda etme davranışı herkesi mutlu edeyim falan derken. İç çöküş oluyor çoğunlukla eskisi kadar kotu değil alerjim. Kendimi anladığım zamanlarda aktifleşmez. İçe kapanıp duygusal zirlanma dönemlerinde cildimde gözümde nefesimde hepsi bir arada alarm verir
En büyük ilaç kendini sevmek 🥰👸🏼
Ohoooo, o kadar çok kiii. Güneşe, deniz suyuna, toprağa, sürüngenlere, sahte takılara, kozmetik ürünlerinin çoğuna, bazı yiyeceklere, polene, toza, baba tarafı akrabalara... Çokk
Cevap
12Cevap
Hayır benim yok.
Bir aralar barbunya yemeği dokunuyordu ama beni öylesine kötü etkileyen bir yiyecek yok diye biliyorum
Sevmediğim yemeklerden sjs
Yok genelde sadece ürtiker oluyorum mevsimsel olarak arada o kadar.
Geçmiş olsun 🫶🏼
Teşekkürler tatlişko💖
Yaz aylarına gözlerimin alerjisi var. Sayılıyor mu 😅🤷🏻♀️
Sayılıyodu iptal ettim yazı severim 😄💞
Tavuğa karşı alerjim var. 7 senedir yiyemiyorum. Sonradan oldu
Ben bir keresinde tüm et ve süt ürünlerini yiyemiyordum bir anda oldu. Sağlık olsun ya kızçem 🫶🏼
Özellikle sigara kokusuna, bazı parfüm kokularına alerjim var
Sigara öğk
Metal alerjim var acı yediğimde boğazım şişiyor güneşe çıkınca gözlerim yaşarıyor burnum akıyor bazen de hapşırıyorum
Hayır yok, yalnız bahar aylarında hapşırıyorum arada o kadar 🌸
Patlıcan veya sirke içeren bir şey kesinlikle yiyemem.
Sıfır alerji ne varsa çöp öğütme makinesi gibi yiyorum.
Fazla baharatlı şeyler. Kabarıyor ve kaşınıyor vücudum
Mevsimsel olarak değilde fıstığa alerjim var. Onun dışında bildiğim alerjim yok.
Var, olmaz mı 😂 sal ak, m al, canımsın, abazanlara alerjim var. Başka yoktur 🥳
*canımsın = ger! zekal!
Bunlara ek bencil ve narsistlere de alerjin var
Müthiş alerjiler mük 😌👌🏼
🤗🤍🌸
Çiçeğe var çilekli şeyler yiyince bünye kabul etmiyor kusuyorum birde yoğun miktarda kokusuna maruz kalırsam nefesim daralıyor
Çok şükür yiyeceklere karşı bir alerjim yok
Alerjim yok beybi 🌸
Mevsimsel alerjim var
Benim brokoli alerjim var ya
Hayır alerjim vs Yok şükür
Alerjim yok şükür iyiyim
Antibiyotiğe alerjim var
Alerjim yok, bundan sonrada olmasın..
Bahar alerjisi
alerjim yok
Hiçyok.
Var biraz