Etmoidal sellülerde ve frontal sinüs sağ yarımında hafif düzeyde inflamatuar mukozal
kalınlık artışları izlenmiştir.
Ne demek kı bu
Etmoidal sellülerde ve frontal sinüs sağ yarımında hafif düzeyde inflamatuar mukozal
kalınlık artışları izlenmiştir.
Ne demek kı bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Günde 3 kere tuzlu su burun gargarası, buhar soluma ve mazoster sprey
Nazoster*
Bunun ıcın KBB ye gıtmeye gerek var mı bıde grıp vs durumlarda boğaz yutkunma dan üstü yanı burun arkasınsa asırı agrı oluyır sızlama ve akıntı oluyor genız akıntısı galiba bu neden olur
Burnundan nefes alma düzeyine 10 üstünden kaç verirsin
6 felan
Gitmesen de olur aslında ama gidersen ilacı ucuza alırsın ssk varsa. Bende de vardı baya kötüydü. Nazoster, tuzlu su ve buhar soluma işi halletti. Bakteriyel ise antibiyotikte yazabilir ben kullanmadım yutkunma sorunum olduğundan. İstersen aile hekiminden randevu alırsın direkt yazar ilaçları. Yok diyorsan da dediklerimi yaparsan 1 haftaya toparlanma başlar
Ama işte genız akıntım felan var bıde sanırım burun etı burun ıcınde sıslıkler oluyor bunlara baktırmak istemiştim
Sinüzit varken geniz akıntısı olur. Hatta ilaçlara başladığın ilk günlerde akıntı çoğalır
İçin rahat edicekse randevu al
Yok ama bu baya 3 /4 ayın şeyi mr ı bıde şey ben bronşit oldum antibiyotik bıde akciğer ıcın solunum ıcın olan ilaçlarımı tam kullanmadım ve o hastalıktan sonra bende hep hırıltı kaldı gece uyurken hırıltı oluştu horlama degıl bu neden olur kusura bakma bıraz bılgılı bırısın sanırım sormak istedim
Ağzından nefes aldığında hırıltı oluyor mu?
Evet işte agızdan hırıltı zaten
Bronşit ne zamandan beri var
Hırıltı sadece gece mi oluyor
Baya bı oldu olalı ya ama ozmn nefes sorunu vs yaşadım bu hırıltı basladı gevmedı 7 ay felan olmuştur
Maksadım seni korlutmak değil elbet ama 7 aydır bronşitin devam etmesi durumun kronikleştiğini gösterebilir. Kronik ise tamamen geçmeme ihtinali doğurabilir ve zaten bronşit ile sinüzit bağlantılıdır. Bende de boğaz iltihaplanması kronikleşmişti ve sinüzitin sebebi oydu. Senin tekrar bir doktora görünmen gerek. Zaman kaybetme
Gece evet
Kronıklesınce noluyor kı ama nefeste felan sıkıntı yok sadece sukreklı boğazda doluluk akıntı bıde gece hırıltı
Kronik bronşit tamamen tedavi edilmez gibi görünüyor. Hırıltı gece var ise yastığını yükseltmeyi dene. Bunlar geçici çözümler. Sinüzit geçer bir şekilde. Sen ciğerlere baktır tekrar
Tamam çok teşekkür ederim
İnşallah küfür değildir 😂😂
Yok yok
chatcpt sor
Sinüzit dıyır ama ıltıhaolanma dıyır