Kendimi tükenmiş hissediyorum , hayatım eve git işe gel eve gel uyu ile geçiyor.
Aşk hayatım yok çok uzun zamandır yalnızım doğru düzgün birini bulamadım. Hayatıma nasıl yön verebilirim? Bi çıkış yolu arıyorum?
Kendimi tükenmiş hissediyorum , hayatım eve git işe gel eve gel uyu ile geçiyor.
Aşk hayatım yok çok uzun zamandır yalnızım doğru düzgün birini bulamadım. Hayatıma nasıl yön verebilirim? Bi çıkış yolu arıyorum?
Emin ol hepimizin öyle geçiyor sosyal medyaya bakıp kendi hayatinla kiyaslama.. hafta sonlari için bir seyler yapabilirsin maddi imkanin varsa spor salonuna yazilabilir spora baslayabilirsin spor kafayi toplamada çok iyi
Cevap
10Cevap
Çıkış yolu hayat dolu komik eglenmeyi ve gezmeyi seven bir erkek bulmak onunla sohbet etmen bile tüm dertlerini unutturur sana bide rutin bir cinsel hayatın olmasi lazim ruh sagkigin icin
Kendini mutlu hissedeceğin hiç bir şey yapmıyormusun?
Yapamıyorum çünkü eve gelince ruh gibiyim
Peki eve arada bir geç dönsen, bir çay kahve içip biraz hava alsan daha iyi olmaz mı?
Aynı şehirde olduğumuzu bilsem gel kahve ısmarlayayım derdim
Detsylı yardımcı olurum istersen. önce kendine bir zmaan dikimi ayır. spor olabilir başka biley olabilir sosyal olarak
Mesleğin ne? Hastanenin çalışma koşulları belli. Çalışmaya gerek yok bilmek ya da anlamak için. Bunu göze alarak o mesleği seçmek lazım.
Bende hastanede çalışıyorum durumum aynı şu an okuyunca ben dedim resmen
Napcaz peki... hayatımda aşk istiyorum onu da başaramadım
Hiç sorma inan benimkini anlatsam şaşarsın
Aynı durumu bende yaşıyordum ama son zamanlarda aktivite buldum kendime bayağı işe yarıyor bende hemşireyim yalnız yaşam iş ev arası yoruyordu
Tanımak isteyene şana vermekle başlayabilirsin
ee burdan mı medet umuyorsun?
Yönünü bulmuşsun zaten, bu yoldan devam.
Hastanede görevin nedir
Hemşire misin yoksa
Nerede yasiyorsun
Meslek ne canım
Abimle yat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?