Yaaaa Aşkolar Bir şey dycm? Aranızda ve tanıdıklarnizdan biri kuru göze sahip olup lazer yapan oldu mu?

Lütfen yazdığım şeyleri deneyimleyen veya çevresinde yaşayan biri veya birileri cevaplarsa minnettar kalırım!!!
Öncelikle Şimdi yazacaklarım biraz uzun olck ama lafa şöyle gireyim;
Yaaaa Şimdi 2 hafta önce ortada hiç bir şey yokken birdenbire göz ağrısı yaşamaya başladım ama nasıl ağrıyor gözlerim ve kıpkırmızı olmuştu neyse işte göz doktoruna gittim. Gözlerime ölçüm filan yaptılar neyse 2 buçuk hafta öncesine kadar hiç bir şeym yokken göz ölçümlerim de bana miyop ve astigmat teşhisi üstüne bide göz kuruluğu teşhisi konuldu... bide doktor dediki senin gözlük takman lazm derecelerin filan var neyse göz damlası vs filan verdi onları kullanyrm işte gözlükte dün aldm ama ben gözlük kullanmak istemiyorum bir kaç kişiye sorduğum onlar bana kuru göze lazer yapılmıyormuş hani yapılsa bile çok zararlymş kuru gözü daha da kuru yapar dediler neyse diyeceğim o ki arkdaşlar aranızda göz için lazer yapan var mı ya da kuru göze sahip olan var mı? Ayrıca bu kuru göz mevsimsel mi yoksa kalıcı mı lütfen bilen veya yaşayan birileri varsa cevaplayabilir mi? Mesela geçen 2 ayrı göz doktoruna gittim bana sadece derecen var miyopsun ve astigmatin oluşmuş ve göz kurulugun var gözlük takman lazım diyip başka soru sormama dahi izin vermeyip beni direk odadan postaladilar yemin ederim devlet hstanesi olduğu için mi bilmiyorum ama hiç ilgilenmediler resmen başlarından attılar beni yaaa ://// işte bu süreçte benim napmam gerekiyor abi ben gözlük kullanmak istemiyorum ve sürekli göz kuruluğum için göz damlası mi kullanmam gerek hiç mi başka yolu yok bunun Allah için bilen biri cevaplasın yaaa ayrıca devlet hastanesi değil de özele gitsem devlet hastanesindeki göz Doktorları gibi benimle ilgilenmeyip direk gözlük ve göz yaşı damlası verip başlarından savarlar mı acaba biraz uzun oldu farkındaym ama bilen varsa cevaplarsa güzel olur buraya kadar merak edip okudugunuz için teşekkürler
Yaaaa Aşkolar Bir şey dycm? Aranızda ve tanıdıklarnizdan biri kuru göze sahip olup lazer yapan oldu mu?