Tekstile gidiyordum haksızlık yüzünden çıkış yaptım sonra temizlik işine gittim bir ay çalıştım para verilmediği için çıkış yaptım bu bir aydır evdeyim ve yakında yine kira günü gelecek bide doğalgaz bununla beraber su elektrik de var evde eksikler de var. İşkurdan başvuru yaptım yarın gider bakarım olmadı markete söyledim ama aramadilar ben kanser olmiyim de ne yapayım 🙄
Stresini anlıyorum. Ama sakin düşünüp doğru adımlar atabilirsin. Aile, arkadaş, kaymakamlık.. vs destekleri araştırmanı öneririm. Olabiliyorsa kadın sığınma evleri geçici bir çözüm olabilir. Tabi bu arada yılmadan iş aramaya devam etmelisin. Unutma ki hayat her adımda mücadele gerektirir.
Allah korusun. Rabbim sağlık sıhhatten ayırmasın sağlığın olsun ki çalışabilesin.. böyle şeyler düşünme lütfen mübarek günlerin hürmetine Rabbim en güzel kapıları en kolay şekilde açsın sana
Tam uyicakken gelen "şunu şöyle deseydim", "acaba böyle mi olacak" düşünceleri yok mu.. Neyseki lafımı esirgemiyorum pat diye söylerim dilimin freni yok kii sjsjs