Sağlık Hemofobik misiniz? Yani kandan etkilenir misiniz? büyükyorumcu Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Kan görünce başınız dönüp, tansiyonunuz düşer mi? Korktuğunuz kan zaten damarlarınızda hiç korkmayın :))#büyükyorumcu Hemofobik misiniz? Yani kandan etkilenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Kan tutar beni evet 0 0 Yorumla
mercan__00 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Kan alınırken bakamıyorum. Yani bu korkudan da değil aslında. Nedenini bilmiyorum ama bakamıyorum yani. 0 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 5 ay Sağlık konusunda 448 cevap paylaştı. Kendime damar yolu açabilen insanım mesleğim gereği bu pek mümkün değil :) 0 0 Yorumla
alteregohub Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Kanın miktari büyük olmadığı sürece etkilenmem herhalde 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 5 ay Sağlık konusunda 398 cevap paylaştı. Hayır soğuk kanlıyım acil durumlarda müdahale edebilirim kan beni korkutmaz 0 0 Yorumla
fallinloveagain Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Ya ben son zamanlarda etkilenmeye başladım maalesef 0 0 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Evet kan tutuyor beni ve çok kötü bir şey 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 5 ay Kesikten etkileniyorum, hatta bayılıyorum 🤣 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. kandan etkilenmem. o konuda gayet soğukkanlıyım 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 5 ay Sağlık konusunda 685 cevap paylaştı. Yok etkilenmem. Ben homofobiğimdir... 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 5 ay Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aa var o bende. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kan tutar beni evet
Kan alınırken bakamıyorum. Yani bu korkudan da değil aslında. Nedenini bilmiyorum ama bakamıyorum yani.
Kendime damar yolu açabilen insanım mesleğim gereği bu pek mümkün değil :)
Kanın miktari büyük olmadığı sürece etkilenmem herhalde
Hayır soğuk kanlıyım acil durumlarda müdahale edebilirim kan beni korkutmaz
Ya ben son zamanlarda etkilenmeye başladım maalesef
Kan görmek, kana dokunmak etkilemiyor beni.
Hayır hemofobik değilim
Evet kan tutuyor beni ve çok kötü bir şey
Kesikten etkileniyorum, hatta bayılıyorum 🤣
kandan etkilenmem. o konuda gayet soğukkanlıyım
Yok kandan korkmuyorum 🙂
Yok etkilenmem. Ben homofobiğimdir...
Kan görmeye dayanamıyorum
Değilim
Hayır değilim
biraz
Ben fenalasip bayılıyorumm
etkilenmem