Lithuril bana zarar verir mi?

Doktora gitmeye başladım. Bana bunu verdi kantahlili yapacağını söyledi 7 gün sonra, ama yorum okudum ve yorumlar çok korkunç böbrek bitireceğini hastalıkların sahibi olacağımızı söylemişler. Bu dorğu mu? Lütfen bilgili birisi konuşsun. Sabah 300 12 saat sonra 300 mg olarak verdi aç karna içiyorum bazen tok.
Selectra dan bir kere içtim kasılmalar kusma oldu Stilizan ve secita içtim çok ağır geldi kasılma esneme oldu ondada ama bu ilacı ilk defa 4 gün art arda vdevam edebildim. Ve aşırı iyi hissediyorum sanki kurtuldum artık sanki tüm sorunlar bitti gibi. Ve az önce internette çeşitli böbrek hastalığı isimleri okudum insanlar bunların olacağını yazmış ve 4. Günden bu ilacı bırakmak istemiyorum ağlıyorum. Çünkü bu bana ümit verdi kurtaracak hissettim, ve 4 gündür kötü şeyler yaşıyorum ama bunu içiyorum ve bitiyor. Birde en önemlisi kilo mu yapıyor? Yani şişiriyor mu, yoksa iştah mı açıyor? Mesela be normal yeme ma devam etsem neolur? Veya ödem tutmaması için bromelian içsem?
Arkadaşlar ben 24 yaşındayım ve sosyal medya fenomeniyim. Ama ani iniş çıkışlarım ağlarken kahkaha boğuluşum senaryo yazışım kafamda kuruşum paniklerim vs vs derken en iyi geldiğim noktada gerk iş gerek arkadaşlık gerek ilişki o an ruh değişimimle film çeker gibi bitiriyorum ama ileriye dönük senaryo yazıp sonucunda üzüleceğimi biliyorum bu gibi çok hiperaktif tutarsız hareketlerim var
Lithuril bana zarar verir mi?