Ne yasak ne değil tartışmasına girmeyecegim. Nefesini tüketme boşuna. Ben buraya iyilik yapayım bilmeyenler öğrensin diye yazdım. İnanmak inanmamak size kalmış
entari giyen araplar o şekilde işiyorlardı din adı altında millete yanlış bilgi verme. dinen bilgi verecek isen erkek olmalısın ven erkeğim sen kadın. dinen kadın böyle bilgi veremez erkege
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Ayakta bevletmek ( işemek) sağlığa zararlıdır. Dine göre de doğru değildir. Ayakta çiş yapanlar prostat oluyor. Biliyo muydunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
büyük abdestini ayakta mı yapıyorsun?
oturup da küçüğümüzü oturarak yapabilecek değiliz
Yapanlar var oturarak
Biliyoruz tabi. Erkeklerin şeyinden sanane. Kolay oluyor şal gitsin hortumu
Allah razı olsun
Erkek sudik torbası ayakta daha iyi işlevini yerine getirir. oturarak yaparsan prostata karin içine baskı yapar. millete yanlış bilgi verme.
Neden her şeyi dine bağlıyorsunuz abicim derdiniz ne?
Çünkü dinin yasakkladığı her şeyde insan için bir fayda var da ondan
Dinin yasakladığı haram yememek mesela buna kim uyuyor diyanet dahil. Zina yasak ise cariye ile olan zina değil mi? Bak sana milyon tane yasak bulurum
Ne yasak ne değil tartışmasına girmeyecegim. Nefesini tüketme boşuna. Ben buraya iyilik yapayım bilmeyenler öğrensin diye yazdım. İnanmak inanmamak size kalmış
Ortadoğu masallarına ihtiyacım yok
Aynı kitapta deve sidiği içmek de övülür
Yav he he git işine o halde
At gözlüğüyle bakın hayata devam
S lan
entari giyen araplar o şekilde işiyorlardı din adı altında millete yanlış bilgi verme. dinen bilgi verecek isen erkek olmalısın ven erkeğim sen kadın. dinen kadın böyle bilgi veremez erkege
Kime ne bilgisi vereccegimi sana mı sorucam? 😂😂😂😂
Kadınsın erkeğin karşısında konuşamazsın. din buna izin vermiyor değil şimdi
Senin karşında konuşmuyorum ben şu an
İdrar sıçramasından sakınmayana da kabir azabı vardır. Allah hepimizi korusun.
Evet, hem kalan çişler de damlıyor.
Koku yapıyor :)
boş ver bacım bizim derdimiz mi
Ayakta işemek prostat yapmıyor, saygılar.
Ama ayakta yapmayın siz yine de 🤢 kadınlarda bile var ya
Duvar dibinde oturacak halimiz yok
Delilin ne
Babam asjdos
:))
Evet
Oturarak yapmak 10/10
İyi de bundan sana ne kral
Evet biliyorum
Onun çözümü basit ki