ZEDPREX ŞURUP YARDIM EDİN?

Merhaba bundan tam 6-7 ay önce okulum bitti yüksek lisans sınavına girdim ve kazandım sonra işe girdim ve okulla işi aynı anda yürütmeye başladım ilk işe başladığımda hiçbir şeyim yoktu gayet hevesliydim işe gidip geliyodum okula da aynı şekilde sonradan bende bi hem iş stresi hemde okul stresi kaygısı oluşmaya başladı bende zaten kaygı bozukluğu olan birisiyim bundan 8 yıl önce yine böyle bir süreç yaşamıştım prozac içmiştim o zamanlar kendi kendine geçmişti şimdi de kalp çarpıntısı, ağlama isteği , sabahları çarpıntıyla uyanma, isteksizlik, mutsuzluk oldu ve hem işi bırakmak istiyodum hem okulu sadece eve gidip yatmak ama ikisini de bırakırsam pişman olacağımı daha sonradan gene kaygılarımın olacağını ve bunun bir çözüm olmayacağını anladım lisede iyi gelmişti nasılsa diye gidip prozac şurup almak istedim ama o artık üretilmiyormuş muadili olan zedprex aldım şimdi de 17. günüm halâ sabahları çarpıntıyla alarmsız kalkıyorum. Yeni bir düzen yeni bir hayata başladım artık bence bu yüzden oldu lisede de saçma sapan üzülürdüm ağlardım düşüncelerin ne kadar saçma ve yersiz olduğunu biliyorsun ama engel olamıyorsun yanımda çalışan kadınla bi keresinde tartıştık mesela onun yaptıklarına bile takıyorum normal ben olsam takacak biri değilim herneyse ilaç etkisini ne zaman gösterir tam tersi etki yaptı çünkü ama dayandım bıraksam mı? bırakmasam mı? doktora git vs demeyin lütfen gidemem

ZEDPREX ŞURUP YARDIM EDİN?