Sağlık Ayak bileğim aşırı kalın düzelmez mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 El bileğim ince ama Güncellemeler5 ay Hiç mi incelten kadın yok ameliyat olmadan Ayak bileğim aşırı kalın düzelmez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
38_11Enerjisi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Allah aşkına böyle şeyler için ameliyat mı olunur, kemiklerin sağlam ne güzel 0 26 Yorumla Soran 5 ay Kadın gibi değilim işte erkek gibiyim off Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay Böyle seven de vardır Yorumla Soran 5 ay Off böyle seven yok Yorumla Soran 5 ay Kadın gibi Gören olmaz Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay Sence öyledir. Bence öyle değildir Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay Olumlu düşün ona bakarsan 2.10 olup 47 giyen kadın da var. Önemli olan öyle hissetmen, hissetmek için gayret etmek gerekiyorsa bu da mümkün... Öyle değil mi? Yorumla Soran 5 ay 22cm Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay O ney Yorumla Soran 5 ay Ayak bileği kalınlığını ölçtüm Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay Çapı mı? Bende bakıyorum 30 falan benim oysa ben 1.70 im çok fark yok. Bence sen zayıfsın diye gözüne batıyor Yorumla Soran 5 ay Çapını bilmiyorum ölçüyü aldım ölçtüm işte normal Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay Yani etrafından komple ölçtün işte Yorumla Soran 5 ay Evet Yorumla Soran 5 ay Ya aslında zayıf gelmiyorum kilolu geliyorum Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay E ben nasıl 1.70 e 78 oluyom Yorumla Soran 5 ay Ben senin zayıf mi kilolu olduğunu anlamadım ama 54 kilo bana göre kilolu Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay Spor yapsan 60 da olsan sırıtmaz Yorumla Soran 5 ay Ya ince olmak istiyorum ayak bileği bile sorun benim için Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay Muhtemelen 5-10 sene sonra ne kadar saçma şeylere takıldım diyeceksin.. umarım Yorumla Soran 5 ay 5 sene sonrasına kadar kalırsam düşünürüz Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay Neden savaşa mı gidiyoruz Yorumla Soran 5 ay Yok bilmiyorum artık bugüne kadar güzel hayatım olmadı bundan sonra olur mu bilmiyorum Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay Olur yeterki dua et şükür et olumlama yap:) Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay İyi tarafından bak... Yorumla Soran 5 ay Teşekkür ederim Yorumla 38_11Enerjisi 5 ay Rica ederim 😊 Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Kalın ayak bileği fetişim var foto atsan minnettar kalırım 0 3 Yorumla Soran 5 ay Yok amca sağol Yorumla Soran 5 ay Aşırı kalın fetisten sogursun aw🤣🤣 Yorumla FecriBey 5 ay Anladım beni engelle o zaman seni görmek bile istemiyorum Yorumla
CANÖzkan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yok. Ama gayet güzeldir bence. Diğer vücut ölçülerin ne 0 0 Yorumla
TꪊƝișș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Anlıyorum fotosu var mı 0 1 Yorumla Soran 5 ay Napicaksin fotosunu Yorumla
hayaletbiri00 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Ameliyat olmadığı sürece düzelmez 0 2 Yorumla Soran 5 ay Ameliyat olursam ölür müyüm Yorumla hayaletbiri00 5 ay Yok ölmessin. d Yorumla
Cardi6334 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 5 ay Abla ayak bileği nasıl incelsin bee hahshsh 0 2 Yorumla Soran 5 ay Ne güzel böyle bir derdiniz olmuyor Yorumla Cardi6334 5 ay Benimkiler gerçekten ince ama yapı itibariyle ama seninkinin benvw çok da bi çözümü yok givi Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Boy kilo kaç 0 6 Yorumla Soran 5 ay 164 54 Yorumla softhayat33 5 ay İyimis aslında Yorumla Soran 5 ay Ayak bileği sıkıntı ameliyat olucak param yok Yorumla softhayat33 5 ay Ne amaliyatta ya yok artık Yorumla Soran 5 ay Ciddiyim Yorumla softhayat33 5 ay var mı öyle bir amaliyat aaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allah aşkına böyle şeyler için ameliyat mı olunur, kemiklerin sağlam ne güzel
Kadın gibi değilim işte erkek gibiyim off
Böyle seven de vardır
Off böyle seven yok
Kadın gibi Gören olmaz
Sence öyledir. Bence öyle değildir
Olumlu düşün ona bakarsan 2.10 olup 47 giyen kadın da var. Önemli olan öyle hissetmen, hissetmek için gayret etmek gerekiyorsa bu da mümkün... Öyle değil mi?
22cm
O ney
Ayak bileği kalınlığını ölçtüm
Çapı mı? Bende bakıyorum 30 falan benim oysa ben 1.70 im çok fark yok. Bence sen zayıfsın diye gözüne batıyor
Çapını bilmiyorum ölçüyü aldım ölçtüm işte normal
Yani etrafından komple ölçtün işte
Evet
Ya aslında zayıf gelmiyorum kilolu geliyorum
E ben nasıl 1.70 e 78 oluyom
Ben senin zayıf mi kilolu olduğunu anlamadım ama 54 kilo bana göre kilolu
Spor yapsan 60 da olsan sırıtmaz
Ya ince olmak istiyorum ayak bileği bile sorun benim için
Muhtemelen 5-10 sene sonra ne kadar saçma şeylere takıldım diyeceksin.. umarım
5 sene sonrasına kadar kalırsam düşünürüz
Neden savaşa mı gidiyoruz
Yok bilmiyorum artık bugüne kadar güzel hayatım olmadı bundan sonra olur mu bilmiyorum
Olur yeterki dua et şükür et olumlama yap:)
İyi tarafından bak...
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Kalın ayak bileği fetişim var foto atsan minnettar kalırım
Yok amca sağol
Aşırı kalın fetisten sogursun aw🤣🤣
Anladım beni engelle o zaman seni görmek bile istemiyorum
Yok. Ama gayet güzeldir bence. Diğer vücut ölçülerin ne
Anlıyorum fotosu var mı
Napicaksin fotosunu
Ameliyat olmadığı sürece düzelmez
Ameliyat olursam ölür müyüm
Yok ölmessin. d
Abla ayak bileği nasıl incelsin bee hahshsh
Ne güzel böyle bir derdiniz olmuyor
Benimkiler gerçekten ince ama yapı itibariyle ama seninkinin benvw çok da bi çözümü yok givi
Boy kilo kaç
164 54
İyimis aslında
Ayak bileği sıkıntı ameliyat olucak param yok
Ne amaliyatta ya yok artık
Ciddiyim
var mı öyle bir amaliyat aaa
Zor.