Güncellemeler
6 ay
Of gece gece aşk acısı hiçte mavi gözlü insanları sevmezdim ben ya şimdi ise onun gözünde boğulmak istiyorum
Biz baya oldu kırgınız konuşmuyoruz bir şekilde bu benimle konuşmayı kabul etti ilk başlarda buluşalım dedim o yönde olmadı 3 4 gün sonra bana dedi ki bu gün buluşalım ama o gün o kadar yoğundum ki anlatim bulusamayacagimizi ve nedenini de söyledim tuh ya bu gün zamanımın tümünü sana ayirabilirdim geri kalan günler müsait olmayabilirim dedi bende ilaki olursun buluşuruz dedim daha da ne yazdı ne de mesajlarıma cevap verdi. Kirginligimizin sebebi biraz o bir çoğu benim yüzümden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ergenler arasında olur öyle zamanla büyüyüp olgunlaştığınızda daha düzgün bir ilişkiniz olur takma kafana
Ne alaka siz erkekler dürüst olsanız karışık sinyaller vermeseniz bide bu hale düşmeyiz
ergen ile erkek arasındaki farkları zamanla öğrenirsin küçüğüm
İnsan yerine göre davranmalı bence çok olgun olupta hayatı düz yaşamak saçma geliyor bana
sana göre olan seçimlerin iyi sonuç vermediğini yaşamış oldun en azından
Ben onu istiyorum
sana gurban olsun
iknası müthiş
Olsun demi 🥺
Hahahahha onu ikna etmek için neler yaptım sonunda pes etti
isteyen sen mydin
İyi okumadın galiba
okudum walla
aşk haram bakışın cezasıdırr
Bu çocuğu ben engelledim sinirlendim sinirlenince engelleme huyum var neyse bu son olsun dedi gene engelledim sonra benimle konuşmadı sonra ona bir kaç kez ulaşmaya çalıştım ve o da beni özlemiş ki yanıt verdi konuştuk
tanışma nasıl başladı
O beni gördü bir şekilde buldu yazdı bende ilk görüşte ona aşık olduğumu anladım bu
instadan mıydı
Senin fikrin nedir 🙂
Biraz yorgunum bende ona kırgınım ama bunu tek ben duzeltmemeliyim gibi karşılıklı olması lazım tek o kırılmış gibi yapıyor ya da beni istemiyor bilmiyorum kafam karışık
Ozaman sizi mavi gözlere bırakıyorum 😊
Galiba bu hikaye eskisi gibi ilerlemez zaten bende yoruldum
😀
boş ver seninse zaten geri döner
Ya benim değilse hep yolunu mu gözlicem
Gözleme sjktir et
Kırılmıştır bencede
AA yaşlarımiz aynı napiyon burada
?
Ama ben ona nedenini söyledim insan empati kuramaz mı
Kurabilir