Sağlık Uykunu alabiliyor musun? aquarius99 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 O kadar yorgunum o kadar uykuluyum ki rüyamda bile uyuya kalmışım saatlerce uyuduğumu gördüm hsjajsjsjajNot : çok uykum var hala gözlerim yanıyor.. Uykunu alabiliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Bugün uyumadım hiç. 1 0 Yorumla
Mrr007 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Uykun yok sadece ruhun kaçmak istiyor bu gerçeklikten 1 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% 5 ay iyisimi yatmaya devam et rüyada gördüklerinide unut)) 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal de her zaman alıyorum dün gece alamadım 1 0 Yorumla
babayaga1349 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 5 ay Öğlen 1 de yatıyorum akşam 8 ya da 9 gibi kalkıyorum sence bu düzen ile uykumu alabilirmiyim 1 6 Yorumla aquarius99 5 ay Vampir misin Yorumla babayaga1349 5 ay Sorma knk o yolda gidiyorum Yorumla aquarius99 5 ay Profil resmin güzel Yorumla babayaga1349 5 ay Senin ki de güzel Yorumla aquarius99 5 ay Teşekkür ederim Yorumla babayaga1349 5 ay Rica ederim Ben teşekkür ederim Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 5 ay Bu hafta hiç rahat uyku uyumadım... 1 6 Yorumla aquarius99 5 ay Neden ki Yorumla mi_lightning 5 ay İnsanın huzuru olmayınca, uykusu da olmuyor... Yorumla aquarius99 5 ay Doğru Yorumla mi_lightning 5 ay Öyle işte... Yorumla aquarius99 5 ay Huzuru bulman lazım kendi içinde... Yorumla mi_lightning 5 ay Umarım olur... Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belli olmuyor ya vardiyalı sistem dağınık biraz 1 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% 5 ay O şimdi asker maalesef öyle. Bir şansımız yok 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 417 cevap paylaştı. Demir depoların düşmüş belli ki 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bugün de uyuyamadım. Saatlerce dönüp durdum. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 5 ay Sağlık konusunda 612 cevap paylaştı. Son zamanlarda uykumu fazlasıyla alıyorum.. 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 5 ay Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. Maalesef 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 5 ay Sağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet alırım genelde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bugün uyumadım hiç.
Bu aralar böyleyim.
Uykun yok sadece ruhun kaçmak istiyor bu gerçeklikten
iyisimi yatmaya devam et rüyada gördüklerinide unut))
Normal de her zaman alıyorum dün gece alamadım
Öğlen 1 de yatıyorum akşam 8 ya da 9 gibi kalkıyorum sence bu düzen ile uykumu alabilirmiyim
Vampir misin
Sorma knk o yolda gidiyorum
Profil resmin güzel
Senin ki de güzel
Teşekkür ederim
Rica ederim Ben teşekkür ederim
Bu hafta hiç rahat uyku uyumadım...
Neden ki
İnsanın huzuru olmayınca, uykusu da olmuyor...
Doğru
Öyle işte...
Huzuru bulman lazım kendi içinde...
Umarım olur...
Belli olmuyor ya vardiyalı sistem dağınık biraz
Uykumu alabildiğim bir gün bile yok
7 8 saat uyuyorum dolayısıyla evet
O şimdi asker maalesef öyle. Bir şansımız yok
Kendimi bildim bileli uykusuzum
Demir depoların düşmüş belli ki
Benim de öyle uykulara doyamıyorum...
Hayır bugünlerde alamıyorum
Bugün de uyuyamadım. Saatlerce dönüp durdum.
Son zamanlarda uykumu fazlasıyla alıyorum..
Bu ara alamıyorum
Yani
Alamıyorum
Bu ara alıyorum
Hep uykuluyum
Alıyorum
Alamıyorum
Maalesef
Alamıyom
yok be aşkoo
Alamıyorum maalesef
Evet alırım genelde