Ruh sancısına yürek yangınına ve geçmeyeb değerszilik hissine ne iyi gelir yaşadığım ağır travmalardan ve hiç haketmediğim ve alkama olmayan şeylerden dolayı yaşantılandlradan dolayı içteki eşsiz değerszilik hissine ne iyi gelir
yarım bardak ılık suya yarım çay kaşığı tuz koyup dğiin olduğu bilgede çalkala aspirin varsa 1 tane aspirini çürüğün üstüne koy ve orad erimesini bekle olmadı babana söyle şöyle sıkı 1 yumruk atıp dişini döksün
Kekik suyu dişe antibiyotik etkisi yaratır kekik suyu ile gargara yap suyu kaynat kemiği içine at 3 dakika kaynatın soğumaya bırak bu se gargara suyu günde 4-5 kere gargara yap suyu 3-5 gün kullanarak gecer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ruh sancısına yürek yangınına ve geçmeyeb değerszilik hissine ne iyi gelir yaşadığım ağır travmalardan ve hiç haketmediğim ve alkama olmayan şeylerden dolayı yaşantılandlradan dolayı içteki eşsiz değerszilik hissine ne iyi gelir
yarım bardak ılık suya yarım çay kaşığı tuz koyup dğiin olduğu bilgede çalkala aspirin varsa 1 tane aspirini çürüğün üstüne koy ve orad erimesini bekle olmadı babana söyle şöyle sıkı 1 yumruk atıp dişini döksün
Kekik suyu dişe antibiyotik etkisi yaratır kekik suyu ile gargara yap suyu kaynat kemiği içine at 3 dakika kaynatın soğumaya bırak bu se gargara suyu günde 4-5 kere gargara yap suyu 3-5 gün kullanarak gecer
Dişin ağrıdığına göre bir sorun var müsait olduğunda dişçiye git röntgen çektir şimdilik ağrır geçer sonra tam ağrır başın yanar
Soruyu atar atmaz geçti bu arada 😅xjdjjd
Sevindim
Sevin bari çocuk sevindirmek sevaptır 🫢
Çen büyüdün mü abisinin gülü nmmnön
Suss
Soğuk su, parol bas, gargara yap tuzlu su ile, en son zeytin koy ve bastır hafifler ve geçer.
bi-Profenid 100mg veya 200mg kullanmanı öneririm kesin çözüm eczanelerde var
geçti diyip küçümseme abisi ilk uyarıyı vermiş sana.
Geçmiş galiba antibiyotik kullan sonra ağrı kesici ağrıyınca
Yozgat devlet hastanesinin acili mi burası
He
Arveles iyi gelir
Bana alınma dostum ben herkese böyleyim anladın?
Ne alınması ciddiyim iyi çıktı bu elemanlar
Ben anlamadım artık hangi anlamda dedin onu 😂 senin yaşındakiler hep ters algılar belki ben yanlış anladım boş ver
Karanfil koy. Sonra doğru dişçiye
Geçti bile ohdldkkdk
Geçiştirme ben sızı hissetsem gidiyorum hdjfl
Of usenirim
Çektirmek iyi gelir kökten çözüm
karanfil iyi gelir
Tuzlu suyla gargara ya da buz uygula
Zeytin koy geciyor
Cok zor hicbisey gecirmez bence
Rakı.
Getir ustam
Yok getirmem. Öyle bir dedin ki ağrıya değil kafayi çekmeye istiyorsun sen 😂