Sorunlarım şunlar;
1. Çekingenim.
2. Sosyal çevrem yok.
3. 2007liyim ama yaşıtlarımdan çok küçük duruyorum ve çok küçük davranıyorum.
4. ilişki deneyimim yok yani sanki geçmişim yok sanki yeni doğmuşum gibi...
5. sevdiğim bi kız var ve yanına gitmeye çekiniyorum + olarak kızın aşk acısı tarzında repostları vs. var yani ben kendim gibi temiz/ ilişki geçmişi olmayan birini istiyorum ama kızın sanırım geçmişi var yani ne yapsam? önce kızı tanısam ve geçmişi eğer hoşuma giderse devam edeyim, eğer hoşuma gitmezse uzaklaşayim ama istediğim kişiyi bulabilecekmiyim? onu bilmiyorum yani ben benim kız versiyonum olan bi kızı arıyorum ve bulabilirmiyim? seneye üniversiteye başlicam ve benim kız halimi bulabilirmiyim? yani şöyle bi kız: ilişki deneyimi olmayan veya çok minimal olan, güzel olan, ailesine/sevdiklerine sadık, bana güven ve değer veren bi kız... çok mu şey istiyorum ya
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk üç madde benim için de aynı yaşın zaten 18 geç kalmadın bir sürü var hala deneyimi olmayan kendini acele ettirme derim
harbimi? üniversiteye yeni başlayan, güzel olan, böyle aptal aptal karşı cins çevresi olmayı havalı sanmayan, ailesine/sevdiklerine karşı değer veren bi kız... ama böyle bi kız için benimde o seviyede olmam lazım yani geçmişim temiz, sadığım, akıllıyım, güvenilirim ama kendimi geliştirmem lazım tek eksiğim o yani hem bilgi anlamında hem görünüş anlamında yani sanırm eksiklerim bunlar.
Kendin gibi birini ararsan bulursun bence. olmayıpta isteyen bulamaz yok kaç kere ilişki yaşayan bakire bakir ister, çirkin olan güzel yakışıklı ister falan.
evet ama öyle birini bulmam için kendimi geliştirmem lazım yan istediğim kız için her özellikllerim yetiyor yani güvenilirim, sadığım, komiğim, hayallerim/hedeflerim var, ilişki geçmişim yok. sadece tek eksiğim dış görünüşüm oda kötü değilim tipim ortalama/iyi arası ama fiziğim ortalamanın çok üstünde. bu arada ergenliğe geç girdim belki bir anda olgunlaşırım yani hala sakalım bile yok.
Anladım. iyi böyle düşünmen
bence ilişkiden önce kendini gelistirmeye odaklan gerisi bir sekilde çözülür stres ve düşünmeyi de azalt
evet işte aslında aradığım cevap bu ama olmuyor yani bak şöyle diyim sana sevdiğim bi kız var ve kızın geçmişi hoşuma ya gitmezse diye korkuyorum (tiktokta garip repostları var sadece bu beni korkutuyor yoksa kızın geçmişini vs. bilmiyorum) ve kızın yanına gidicem ama bi tık çekiniyorum. asıl problemim bu yani ama bunlar bölümlere ayrılıyor yani çekiniyorum çünkü yaşıtlarımdan küçük duruyorum. kızın geçmişi kötü çıkacak diye korkuyorum çünkü tiktokta garip repostları var. yani yaptığım tek şey spor yapmak, kendimi geliştirecek videolar izleyip orada öğrendiklerimi uygulamak ve bol bol dua etmek. elimden gelenler bunlar
geçmişi çok önemseme ya hayatina girecek olan kisinin gecmisi kötü olsa bile göz yumuyosun çünkü
ya benim geçmişim temiz diye, onunda temiz olsun isterim öyle birini istiyorum çünkü kendimi canım gibi hissederim yani anla beni... ben hiç deneyimim yok ama kız 2-3 kişiyle her boku yapmış yani benim zoruma gider istediği kadar beni sevsin.
kimsenin gecmisi sorgulanmaz birbirinize anlatmak ve hesap sormak da dogru degildir
orası öyle ama ben kendimi kötü hissederim yani kızla tecrübeyi beraber kazanmak isterim. kötü bi niyetim yok ya benim önce istediğim kızı bulmam lazım yani geçmişe sonra bakarım eğer hoşuma gitmezse geçmişi uzaklaşırım en kötü ihtimal.
bende senin gibi düşünüyodum da kesinlikle benimle ayni olmasini istiyodum hayatinda girdikten sonra bazi seyler degisiyor eger ikinizde gecmis gecmis kaldi diyebiliyosaniz ve bunu suanki zamana yansitmiyorsaniz
işte önce istediğim kızı bulmam lazım yani güzel gözüken, ailesine bağlı vs. aslında bu son iş yani önce kendimi geliştirmem lazım eğer ben geçmişi temiz, güzel gözüken, ailesine/sevdiklerine bağlı bi kız istiyorsam o kızı hakedecek biri olmam lazım yani hayallerim var istediğim kızı biliyorsun yani ekstra sosyal medyada gelişme hayalim var para için öyle saçam sapan videoalr değil spor üzerine videolar yani örnek tuna tavus, arda build gibi. milyon takipçiye gerek yok az para kazansamda beni mutlu eder.
bence ders calis ya da bi alanda kendini ilerlet
ders çalışırsam üniversite tuttururum ama şöyle bişey var ben istiyorum ki bu yazı saçma sapan geçirmiyim artık yani yanımda istediğim gibi bi kız olsun, param olsun yani bu yaz artık başarmak bi şekilde olayim ve üniversiteye başarmış bi şekilde başliyim. isteğim bu. ama ders çalışırsam bunu başaramam ama çalışmazsam güzel bi üniversite tutturamam yani bilmiyorum ne yapacağım vallahi kafam çok karışık
calisirsiiin bir sey olmaz biz de basliyoruz 0 dan
yani sence ne yapayim? bu arada yardımın için teşekkür ederim... Şimdi benim bi sevdiğim var aslında o kızla tanışmaya mı odaklansam bu süre içinde kendimi geliştiriyim yani bu 1-2 ay o kızla olmayı deneyim baktım olmuyor o zaman kendimi full geliştiriirm ve üniversiteye çalışırım + sosyal medyada gelişmeye ağırlık veririm ve üniversiteye güzel bi yere yerleşirim + sosyal medyada gelişmiş olurum + kendimide geliştirmiş olurum.
ben kendime bile yardim edemiyorum
olsun mesajın bana yeterince yardımcı oldu :) sence ne yapmalıyım peki? sevdiğim kızla beraber olmaya + kendimi geliştirmeye mi odaklanayim yani bi yol göstersen bana iyi olur
bence bir yerden baslasan iyi olur
yani sevdiğim kızı en çok istiyorum en büyük hayalim var ama beni korkutan 2 şey var ya beni reddederse yanına gittiğimde bahane uydurursa bana soğuk davranıp uzaklaştırırsa diye korkuyorum bide geçmişi benim kaldıramacağım tarzda olursa diye korkuyorum en çok geçmişinden korkuyorum çünkü o kız beni reddetse ben gene deneyeceğim çünkü çok istiyorum ama geçmişinden korkuyorum dediğim gibi ben bakış açımı değiştiremem yani karakterim böyle benim için geçmiş önemli ama kız hem güzel, hem erkek ortamı var yani üniversiteye başladıktan sonra oldu çünkü normalde yoktu. ve aşk acısı tarzında repostları var ama çok az genel olarak sürekli romantik videolar repostluyor.
ben hic bir seyden cekinmedim yaparken 3 günlük dünya gerekirse gecenin 4 ünde bile mesaj atmistim karsimdaki yanlis dusunebilecegi halde ama yapmasam icimde kalir o yuzden boyle seyleri düşünme takma kafaya
tamam ben asla pes etmicem o kızın peşinden koşucam (taciz etmeden yani saygılı bi şekilde sevdiğimi göstererek). inşallah geçmişi temizdir çünkü ben bu kadar peşinden koşup o kızın geçmişi hoşuma gitmezse öyle bi yıkılırım ki ama eğer hoşuma giderse çok iyi olur ama kızın aşk acısı repostları var ama çok az yani toplam 10 tane en fazla (2yıl içinde repostlamış 10 tane) romantik videolar sürekli repostluyor ve güzel bi kız.
tek birine takili kalma cokersin boşuna
ama şu an bi tek onu seviyorum ve çok uğraşıyorum beraber olmak için. kızın yanına gidecem ama geçmişi kötü çıkar diye korkuyorum boşa uğraşmış olurum diye korkuyorum yani denesem mi? çok uğraşayim pes etmiyim bi şekilde kız en son kabul eder belki ilkte kabul eder date'e çıkarız ve tanışırız eğer geçmişi/kişiliği hoşuma giderse devam ama gitmezse enazından kafamı rahatlatmış olurum.
bende sevdim 1 kisiyi 2 sene ama olmayinca olmuyor bazi seyler
sence dediğimi mi yapayim yani kızla date'e çıkmak için uğraşayim istediği kadar reddetsin gene peşinden koşayim zaten elinde sonunda kabul eder yani pes etmicem ve o date'te zaten kızı tanırım yani kişiliğini/geçmişi vs. işte o zaman kararımı veririm yani ya kızla devam ederim ya da uzaklaşırım kafamı netleştirmiş olurum. ama çok istiyorum geçmişi temiz olsun da hayalimdeki ilişkiyi yaşayim yani o kız geçmişte ex'i olduysa zaten öpüşmüştür ve ben istiyorum ki beraber tadalım ilk duyguları vs. yani ex'i olmuş mu olmamış mı bilmiyorum ben ihtimal olarak söylüyorum belki hiç öpüşmedi ama ihtimal çok düşük... bence.
bence biri istemiyosa zorlama rahatsiz olur
ya ben bi şekilde date'e çıkacam yani inşallah bilmiyorum nası olacak ama yani ben deneyecem eğer olmadı ortak tanıdık bulmaya çalışıcam falan. ama geçmişi bu kızın temiz olabilir mi? bak kız hakkında bildiğim şeyler: ailesini çok seviyor yani eve geç saatlerde girmez akşam 11 gibi en geç evde olur, aşk acısı tarzında repostları var bi kaç tane, sürekli romantik/sevgili videoları repostluyor ve güzel + sosyal bi kız. bu kızın geçmişinde sevgilisi olmamasının ya da çok ama çok minimal olmasının yani çok küçükken 15-16 yaşında falan bi kaç günlük falan. olabilir mi? çünkü boşa uğraşmak istemiyorum.
bilmiyorum kanka ya beni sarmaz bu işler
peki sence? yani tahminen sende kızsın sonuçta bu kızın geçmişi istediğim gibi çıkabilir mi? bak kızın repostlarını atayim sana.
kızın dikkatimi çeken repostları:
''“Sevgili yapmak istemiyorum / Ben sensiz yapamıyorum”''
“O çocuğun söndürdüğü gözlerimi tekrardan parlatmayı başaran arkadaşım ”
“Daha fazla tecrübe istemiyorum”
“Keşke son 3 seneyi unutabilsem”
“Bütün sevgini yanlış insanlarda harcadın”
“Bir daha asla soğukta bankta birisi için oturmayacağım” '
'başka bir kıza tercih edilince kızlar :(''
ekranda bu tarz yazılar yazan videoları repostlamış. ve bi tane sesle video çekmiş ekrana bakıyor ve üzülüyormuş gibi hatta ağlıyormuş gibi yapıyor videoda ve seste ''şu an acı çekiyorsun ama ilerde doğru erkeği bulduğunda bana teşekkür edeceksin felsefesi falan hahaha inanan var mı gerçekten?''' bu cümleyi söylüyor seste ve başlığada ''inanmış gibi duruyorsun'' yazmış. yani neden o sesi kullanıp video çeker? neden başlığa öyle yazar?
kanka ben boyle seylere kafa yoramam Şu an zaten yorgun bana sorma ya kusura bakma
tamam teşekkür ederim bari son bi tahmin yap yani herşeye rağmen bu kızın geçmişi temiz istediğim gibi çıkabilir mi? ihtimal var mı?
bilmiyorum
Abicim çalışıyor musun?
abi 12. sııfım staj görüyorum ama stajdan ayrılıcam ve amcamın yanında çalışıcam. + olarak hayalim sosyal medyada fitness/spor videoları ile gelişmek ve gelir elde etmek bunun içinde uğraşıyorum o yüzden kendimi geliştiriyorum ve bol bol dua ediyorum. yani 6-7 ay içinde sosyal medyada gelişmiş olmayı, kendimi geliştirmiş olmayı ve iyi bi kız bulmaya açık veya bulmuş olmayı istiyorum bu kadar ya. zaten şu an sevdiğim var aslında ama geçmişini bilmiyorum tiktokta aşk acısı tarzında videoları var o beni korkutuyor çünkü tecrübeli bi kız istemiyorum şahsen. niyetim temiz yani öyle ergen canım bi çocuk değilim gayet olgun ve akıllıyım aslında.
Kendin iş bul. Amca komşu vs olmaz. O sosyal ortamı sen omuzla. İnsanları gözlemle. Analitik bak olaya. Sosyal medya olayını salla
abi kafamda şöyle bi plan var. amcamın yanına para kazanıcam kendimi gelişiricem bu sosyal medya işinde çok büyük para var benim arkadaşım yapıyor ve sosyal medyadan paket satıyor yani spor hocalık yapıyor ve deli para kazanıyor o yüzden uğraşıyorum yani iyi bi hayat yaşamak istiyorum rahat bi hayat ve bunu başarıcak bi potansiyelim var o yüzden uğraşıyorum. çok zeki bi insanımdır kendimde sevdiğim 2 özellik var zaten birisi fiziği diğeri zekam.
Önce para değil amaç kendin olmak
hmm yani diyorsun ki önce kendini geliştir, doğal ol sonra zaten istediğin kızı (geçmişi temiz, güzel gözüken, ailesine/sevdiklerine değer veren bi kız) bulursun hemde hayallerini başarmak için olman gereken kişi olmuş olursun ve hayallerini daha kolay başarırsın mı diyorsun abi? ama benim 6 ay sonra en geç başarmam lazım çünkü her yaz ailemle tatile gidip boş boş oturmaktan bıktım millet sevgilisi/arkadaşları ile gidiyor ben ailemle gidiyorum ve sıkılıyorum haliyle yani insan yaşıtını istiyor o yüzden istiyorum ki 6-7 ay içinde başarayim bişeyleri yani kız olur, para olur, istediğim kişiye dönüşmek olur vs.
Kavramlarını doğru oluştur
nasıl yani ne yapim şimdi? sen benim anladın zaten derdimi yani bu yazı artık kötü geçirmek istemiyorum istediğim özelliklere sahip bi kızla beraber, dostlarımla beraber geçirmek ve cebimde param olması + yakışıklı/özgüvenli geçirmek istiyorum bana bi yol gösterirsen süper olur.
En sevdiğin en iyi yaptığın şeyi iş olarak yap
spor + spor videoları çekmek ama çok korkuyorum yani 6 ay içinde ya sevdiğimle ya da istediğim özelliklere sahip bi kızla beraber olamazsam, artık çevremdeki insanlar bana değer vermezse vay be adam olmuş demezse, istediğim özelliklere sahip olamazsam diye çok korkuyorum yani.
Sen kendinle olan sorunlarını çöz önce
evet doğru diyorsun şu an o istediğim kızı bulsam bile elimden kaçırım ve sosyal medya da gelişemem... yani kafamda şöyle bişey var sence doğru mu? şimdi yaza 6 ay kaldı ben 3 ay içinde olmak istediğim kişiye dönüşsem yani dış görünüşüm gelişse, özgüvenim artsa vs. sonra kalan 3 ayda sosyal medya üzerine ve kız bulma üzerine uğraaşsam mı? yani şu an sevdiğim bi kız var ama ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karışık bee...
Senden bı halt olmaz çocuk
neden öyle dedin ki?
Mantıken yanlış yerdesin ve direniyorsun
nası yani şu an birini sevmem mi hata? ama kız kaçıcak yani başkasıyla sevgili olucak diye korkuyorum kızın yanına gitsem mi o zaman? yani ben bu yazı kötü geçirmek vallahi istemiyorum amacım bu benim niyetim kötü değil iyi bi insanım bişeyler başarmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yani sevdiğim bi kız var ve hayallerim var bunlar için çabalıyorum deliler gibi... kendimi geliştiriyorum ama bi şekilde olmuyor 2 senedir olmuyor sadece kendimi fiziksel anlamda geliştirdim o kadar.
Sen kendin olmazsan kaçmak değil seni tercih etmez
bişey dicem ben kızın yanına gitsem doğal bi şekilde beni kabul eder mi? yani rahat gitsem yani beni korkutan tek şey o ben istiyorum ki o kızı garantileyim sonra gerisi çok kolay benim 2 tane korkum var birincisi ya o kızın yanına gidince bana soğuk davranırsa. ikincisi: geçmişi kabarıksa yani eski sevgilisi ile bişeyler yaşadıysa falan ben istiyorum ki benim gibi temiz olsun ama onun aşk acısı tarzında videoları var ama çok az yani genel olarak sürekli romantik videolar paylaşıyor neden paylaşıyor anlamadım... yani benim niyetim kötü değil gerçekten sadece yaşım küçük diye tam doğru düşünemiyorum ama sağol bana yardım ediyorsun. çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun senden. ne yapabilirim şimdi?
Kızın geçmişi kızı bağlar. O da senin geçmişine bakar ve s derse ne diyeceksin? Her zaman akıl fikir ve hayat paylaşmak
ama benim geçmişim temiz işte yani ben kimseyle beraber olmamışım ama o kız 2- 3kişiyle olduysa ya da bişeyler yaşadıysa bu beni çok üzer ve kendimi canım gibi hissederim yani ben o kızı gerçekten seviyorum elimden geleni yapıcam reddetse bile uğraşıcam bi yere kadar ama inşallah geçmişi istediğim gibi çıkar yani bari en kötü ihtimal çok minimal olsun geçmişi onada razıyım. ben kız olayını halledersem başka hiç bi derdim kalmaz o kadar rahatlarım ki anlatamam.
Temiz nedir? Seks kötü değildir aşk kötü değildir. Kötü ise neden yapmaya çalışıyorsun?
hayır ama yani ben istiyorum ki beraber tecrübelenelim onu istiyorum o başkasıyla ben başkasıyla istemiyorum yani niyetim temiz... ben acaba şey mi yapsam? o kızın peşinden deli gibi koşayim elinde sonunda kabul eder belki ilkte eder ama onunla bi şekilde date'e çıkayim ve eğer kişiliği ve geçmişi hoşuma giderse devam ederime eğer gitmezse işte o zaman rahatlamış olurum. bu arada kızın seks falan yaptığı yok sadece öpüştü en fazla eski sevgilisi ile ama işte yediremiyorum çünkü ben yapmadım ve o kızla karşılıklı ilk olmak istiyordum...
Kadına bedeni üzerinden bakma
tamam ama ben kendimi saklamış ama eğer o saklamadıysa kendimi canım gibi hissederim zaten kızın geçmişini bilmiyorum ben sadece tahmin yürütüyorum kızın aşk acısı repostları var bi kaç tane ve sürekli romantik videolar repostluyor + olarak güzel bi kız yani ex'i olduğunu sadece tahmin ediyorum belki kimsenin elini bile tutmadı yani ihtimal çok düşük ama olabilir... sence ben gerçekten çok uğraşıp bu kızla date'e çıkayim ve kafamı netleştireyimmi yani kız hoşuma giderse devam eğer gitmezse yani kişiliği/tarzı/geçmişi vs. hoşuma gitmezse uzaklaşayim enazından kafam netleşir ve istediğim özelliklere sahip bi kızı aramaya başlarım artık yani geçmişi temiz, güzel olan, ailesine bağlı bi kız vs.
tamam ama ben kendimi saklamış ama eğer o saklamadıysa kendimi canım gibi hissederim zaten kızın geçmişini bilmiyorum ben sadece tahmin yürütüyorum kızın aşk acısı repostları var bi kaç tane ve sürekli romantik videolar repostluyor + olarak güzel bi kız yani ex'i olduğunu sadece tahmin ediyorum belki kimsenin elini bile tutmadı yani ihtimal çok düşük ama olabilir... sence ben gerçekten çok uğraşıp bu kızla date'e çıkayim ve kafamı netleştireyimmi yani kız hoşuma giderse devam eğer gitmezse yani kişiliği/tarzı/geçmişi vs. hoşuma gitmezse uzaklaşayim enazından kafam netleşir ve istediğim özelliklere sahip bi kızı aramaya başlarım artık yani geçmişi temiz, güzel olan, ailesine bağlı bi kız vs..
Çok şey istemiyorsun ama acele ediyor olabilirsin
ama her geçen gün şansımı kaybediyorum yani geçmişi temiz, güzel olan, ailesine/sevdiklerine değer veren, neşeli bi kız bulmak her geçen gün zorlaşıyor yani 16 yaşında her kızın ilişki geçmişi yok, 18 yaşında yarısının var yarısının yok, 25 yaşında %90'ının var. genel olarak. o yüzden korkuyorum anladın mı? ya bulamazsam diye ben çünkü tecrübesiz istiyorum. niyetim kötü değil yani saf bi sevgi ya ben canım bi ergen değilim gayet olgun ve akıllı bi gencim.
Benim tanıdığım var. Ben de 24 yaşındayım ve öyleyim. Çevremdeki kızlar benim gibi. Var yani yok değil.
gerçekten mesajın beni çok rahatlattı teşekkür ederim. gerçekten hala ilişki deneyimi olmayan, güzel kızlar varsa çok iyi bide 24 yaşında bile var diyorsun yani 24 yaşında varsa 18 yaşında çok daha fazla vardır mantıkken.
Allah gönlüne göre versin
Amin inşallah.
Bulursun
harbimi? gerçekten öyle kızlar var mı? çevrem hep diyorki sen unut asla ilişki deneyimi olmayan, güzel, sadık ve güvenilir bi kız bulamazsın diyorlar ama ben daha 2007liyim yani bol bol dua ediyorum hatta sevdiğim bi kız var onun için çabalıyorum ama geçmişi sanırım var kızın yani tiktok repostları öyle olduğunu gösteriyor ve erkek çevresi var kızın eskiden yoktu ama üniversiteye başladığı gibi erkek çevresi olmuş
Bulursun
nası bulucam? bana bi taktik vermen lazım...
2007 di mi xd
?