Oda arkadaşım saatlerce telefonda konuşuyordu uyardım üste çıktı madem rahatsızsın tek kişilik odaya çıksaydın diye resmen benle kavga etmeye başladı idareye bildirmeyi düşünüyorum her akşam her akşam başım şişiyor ağrıyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
haklı olan sensin ortak alana uygun hareket yapması gerek
İdare onu haklı bulmaz dimi
Ders çalışmıyorsun kitap okunuyorsun niye çıkıyorum diyor
Ama ikisi birden telefonda konuşuyor kulaklık takıyorum yine sesleri geliyor saat 22 olmuş kafam şişiyor zaten bu sene derslerim çok ağır dinlenemiyorum asla 2 saat konuşuyor yetti artık
hayir elbette sen haklisin
Şimdi benim yurt özel
Eve geldim bugün annemlere anlattım annem olmadı biz konuşuruz falan dedi çözülür dimi bu mesele
çözülür de sana baya ayar olurlar
İdare mi
2-3 kere gördüm oluyor böyle kavgalar
Yurt grubuna da yazıyorlar sürekli bağıra bağıra telefonda konuşmayın diye
hayif ya odadaki kizlar
Bi tanesi ayar olmaz ona dışarı çıkar mısın diyorum tamam diyo sevgilisi de zaten yurtta kalıyor diye çok sesli konuşamıyorlar
Diğeri zaten saygısızın teki ayar olursa olsun ben de ona ayar olurum
o zaman sorun yok
Ne yaparlar sizce?
İnşaallah döverler.
Bulmaz. Uyuyamıyorum, ders çalışamıyorum, başım çatladı. Hiç susmuyor de. Saat farketmiyor de. Uyanınca kızıyor, bağırıyor, terbiyesizlik yapıyor de.. kavga çıksın istemiyorum de.
Uyarınca...
Ders çalışırken çıkıyor ama bir kere akşam etüt odasında çalışır mısın önemli telefonda konuşcam dedi baktım sevgilisiyle konuşuyor
Bir kere de tam uyuyacakken açtı aloooo aşkımmmm dedi kanka uyuyorum dışarı çıkar mısın dedim çıkıyorum zaten diye triplendş
Bir kere çıkar, iki kere çıkar. Uyurken kac kere dikkat edecek? Gevşek o kız. Sen yapman gerekeni yap. Olmadı oda değiş. Başkası uğraşsin onla.
Tamam abi çok sağ ol inşallah çözülür çok kafama taktım
Takma. Büyüyünce hatırlamazsın bile. Geçmiş gitmiş say şimdiden.
Sağ olasın
Sonucu yaz çocuk, ilerleyen günlerde.
Sabah kız mesaj attı idareyle gitmiş konuşmuş idare beni haklı bulmuş uzun konuşmalarda dışarı çıkarsın demiş
Ohoo
Nası yani
O böyle bir uyarı ile hizaya gelmez. Alışmış kudurmuştan beterdir. Sen yine en ufak bir tekrarı olursa sakın anlayış gösterme. Aynı onun gibi sert ol; odanı değiştirmeye git.
Şimdi yurtta değilim yurda gidince idareyle konuşucam kızla samimiyetimi kesecem odada yarım saatten fazla konuştuğu zaman idareye bildiricem 2-3 kere değişmezse odamı değiştirmek isterim
Kız sabah bana yazdığı mesajda yakın arkadaşız diye tolere edersin diye düşündüm dedi
Tolere neymiş ya. Uykumdan edeceksin, ders çalışmamı engelleyeceksin, başımı ağrıtacaksın, daha neyin toleresi. İki üç kere daha değil. Bir adım daha taviz verirsen bu işin içinden çıkamazsın. Hemen ilkinde Ne yapman gerekiyorsa;;en net, en sert, en kesin şekilde yap.
Ayrı bir kafa yaşıyor zaten
Tamam böyle yapacağım
👍
Belirli 1 saatten sonra yapması yanlış uyku saatleri harici o da normal
Tutup başından duvara çarp 1-2 defa tekrarlamaz.
Gece geç saatlerde mi konuşuyor
Saat 10 olmuştu dışarsa konuşur musun dedim uyuyacak mısın dedi yok dedim saat geç oldu uyumicaksan niye çıkıyorum falan diye triplendi
2 oda arkadaşım birden konuşuyor sevgilisitle
Canım idareye şikayet etmekte çözüm değil ki
Özel yurtta kalıyorum genelde ilgileniyorlar
Annemlere de anlattım olmadı biz ararız dediler
Çözülür demi bu mesele
Öyle ama arkadaşsız da zaman geçmez anladın mı
Diğeriyle sorun çıkacağını düşünmüyorum onun adını vermicem zaten
Bununla da bozulursa bozulsun başka arkadaşım mı yok yalnız kalırım şu muameleyi saygısızlığı çekmem daha iyi
Yine bir daha tatlı dille uyarmayı dene
Tahammül edilesi değil bu durum
Tabiki bulmaz
konuş bence
Konuştum işte anlamıyor odada rahat ermek istiyorum konuşurken diyor
ama sanada saygılı olmalı
bulamaz
Dövsene
Sert yap