Başka şeylere meşguliyetini ver zihnine odaklanmış gibi aynı şeyleri tekrar ettirirsen içinde bulunduğun durum hapishaneden farksız olur
0
6 Yorumla
Soran
5 ay
Bak bu şekilde çok güzel bi ay geçirdim. Ama çocuk iki adım ötemde. Bi sene oldu hiç karşılaşmadık ama yakınımda olmasını bilmek bile yetiyo. Tam her şeyi sildim unuttum derken bi anda hatırlıyorum ve en başa dönüyorum. Çok canım yanılo. Sadece son bi kez konuşmak istiyorum. Ama gururum el vermiyor bunu onü söylemeye
Biten bir durumu tekrar küllendirmenin gereği yok, hayatına yeni birilerini almaya bak yardımcı olacaksa iki adım ötende seslensen duyamayacak kadar uzağında, mantığını kullan kimse böyle bir durumu haketmez takılı kaldığın şeyler alışkanlığın, silmekte bitirmekte, bırakmakta senin elinde, iplerine ona göre yön ver yoksa yönsüzlük içinde bulursun kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Başka şeylere meşguliyetini ver zihnine odaklanmış gibi aynı şeyleri tekrar ettirirsen içinde bulunduğun durum hapishaneden farksız olur
Bak bu şekilde çok güzel bi ay geçirdim. Ama çocuk iki adım ötemde. Bi sene oldu hiç karşılaşmadık ama yakınımda olmasını bilmek bile yetiyo. Tam her şeyi sildim unuttum derken bi anda hatırlıyorum ve en başa dönüyorum. Çok canım yanılo. Sadece son bi kez konuşmak istiyorum. Ama gururum el vermiyor bunu onü söylemeye
Biten bir durumu tekrar küllendirmenin gereği yok, hayatına yeni birilerini almaya bak yardımcı olacaksa iki adım ötende seslensen duyamayacak kadar uzağında, mantığını kullan kimse böyle bir durumu haketmez takılı kaldığın şeyler alışkanlığın, silmekte bitirmekte, bırakmakta senin elinde, iplerine ona göre yön ver yoksa yönsüzlük içinde bulursun kendini
Çok üzülüyorum
Gereksiz bence
Neden
Kendine hak olarak görüyorsan bu durumu üstelik 1 yıldır devam et böyle
Farklı birşeye yogunlas
Bi sene oldu tam geçiyo gibi oluyo ama yok
Geçecek takma 1 sene olmuş ne güzel
Söymediğin kadar kolay olsa
Olacak bende geçtim oralardan ve oluyor emin ol yaş kaç
24
Olgunsun artık bitiyor zamanla sadece az düşün aklına gelince farklı bir şey bul
Bende biliyorum bunları. Uygulamak zor
Yenik başlıyorsun mevzu neydi peki bu oglanla
Onu seviyorum
O nerede peki neden birlikte değilsin
Çok yakınız ama tanıştığımız dönemde bazı sebeplerden ötürü buluşamadık fazla ve ayrıldık. Kabullenemiyorum
O zaman içinde kalmasın git konuş söyle olursa olmazsa sil gurursuzluk değil bu bı ömür içinde kalacağına yap bunu
Yapamam. Reddedeceğini tahmin ediyorum kendimi rezil edemem. Onun istemesi lazım ki sağlam bi ilişki olsun. Ama bu da mümkün değil işte
Unut
Deniyorum
Azlında sadece canım yanıyor kendime üzülüyorum
Geçecek emin ol dua et birde soğukluk için
İnşallah bakalım
Doktora git
Aşk acısı
Yapma ya..
Maalesef
parol kullan
Kesmiyo
svgilinmiydi