Sağlık Sizinde hem ilacınız hem zehriniz isot demi ondan bu listede yer alıyor 😁 isot size ilaç mı zehir mi? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 İsotlu lolipop olup geliyorum ben bi 🌶🧚♀️ #güneydoğumutfağı #BarbieNazo Kendi yağında kavrul, kendi yolunda kaybol 🌶🧚♀️ Sizinde hem ilacınız hem zehriniz isot demi ondan bu listede yer alıyor 😁 isot size ilaç mı zehir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. isot ikisi de değildir 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok acı olursa hıçkırıyorum. 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 6 ay Oha falan yani ama bende de oluyor 😅 Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay 😂 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Pek aramız yok kendisiyle dozunda severim fazla değil 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kırmızı biber olmadan olmaz 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 6 ay Sınırı oluyor bende 🤭 Yorumla u _-Dream-_ 6 ay Biber hiç zehir olur mu aksine antizehir görevi görüyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
isot ikisi de değildir
Oha falan yani ama bende de oluyor 😅
😂
Pek aramız yok kendisiyle dozunda severim fazla değil
Kırmızı biber olmadan olmaz
Sınırı oluyor bende 🤭
Biber hiç zehir olur mu aksine antizehir görevi görüyor
Ev yapımı, acı tatlı ise mükk
KS de Minecraft fotosu var bende