Arkadaşlar şehird dışına arkadaşımın yanına geldim ama çok kötü hissediyorum dayanamıyorum uyuyamıyorum şuanda üniversite arkadaşlarımla görüştüm ve beni aşırı kmtü hissetmeme sebep oldular görüşmek istemedim onlarla ama bir sebepten ötür görüşmek durumunda kaldım ve şu an hayatı sorgulamaya başladım hiçbir şey yolunda değil kendimş çok kötü hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aa neden böyle düşünüyorsun. Her şeyün gelip geçici olduğunu bilmiyor musun? Hele b sabah olsun
Evet ama psikolojik olarak tükenmiş durumdayım kpss hazırlanıyorum ama yani samanda iğne aramak gibi bir şey benim bölümümün ataması bile yok kardo bile yok düz memurluğa hazırlanıyorum istediğim bu bile değil ne istediğimi bile tam olarak bilmiyorum çevremde ne doğru düzgün insanlar var ne beni seven bir babam ailem bile bana ait değil
Önce biraz nefes almalısın hepsimüst üste gelmiş anlaşılan bir nedes al sakinleş öyle düşün
şu an arkadaşım uyuyor 1+0 öğrenci evi sabaha kadar ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum çünkğ uyuyor gerçekten kendi alanım yok evde zaten ailemden doğru düzgün ağlayamıyorum sessiz ağlıyorum nefesim kesildi genel olarak hayatta yalnız hissediyorum başarısız değersiz çabalıyorum olmuyor gücümü toplamaya çalışıyorum kendi kendime iyleşmeye çalışmaktan o kadar yoruldum ki annem beni hiçbir iş yapmayan başarısız üşengeç biri görürken ben kendi içimde hergün savaş veriyorum ve beni kimse anlamıyor
Yaşamak bile çok zor gelmeye başladı
Sessizce ağlayabilirsin bu doğal izin ver gözyaşlarına
Güvenli bir yerse sabahı bekle yok değilse bir taksi tut git iyi hissettiğini yere
Olay psikolojik bir çöküş yaşadım birden ve ne yapıcağımı bilmiyorum
Sakinleş kendini o kadar kasmana gerek yok stres yapma Sabah ola hayr ola
Psikolojik olarak iyi değilim kendimi iyileştirmek için çabalıyorum artık bu çabadan yoruldum
Canımı almak istiyorum
Bir tanem bak bir ablan olarak tavsiyem iyi dinle hepimiz bir gün elbette ölücez ama bizler neden kendimizi gencecik yaşta canımıza kıyalım sen dışardaki kotulerden daha mı kötüsün ki ölmeyi kendine reva görüyorsun dışarıda tecavüzcusu katili hırsızı iti çakalınndan daha mı kötüsün ki ölmeyi sen hak ediyorsun sakinler kendine gel bizler dünyaya yanlız geldik yanlız ölücez ayakların üzerinde durup sirkelen pes etmek acizlerin işidir senin benim gibiler pes edemez inanki 18 yılda neler yaşadım neler aklımı dinleseydim cesedimi kimse bulamazdi ama şu an ayaktayım kim için ne olursa olsun annem için bizler bu kadar derin bir acıyı annemize yaşatmamaliyiz kuşum ♥️
Sadece sanki kalbimi ateşe koymuşlar yüreğim yanıyor artık bakıldığında çok büyük bir şey yaşamamışım gibi ama çok üzgünüm belkide bugünkü olay sadece ateşe körükle gitti ailemle yaşamak istemiyorum ama şu an mecbur kalıyorum bir nevi zoruma gidiyor yani üvey babamın tavırları falan ailemin bana attığı bakış zaten sürekli annemin seni öz baban istemedi bu adam bakıyor demesi bile o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam
Bir gün okuyup kendi ayakların üzerinde durup küçük bir ailen olucak o zamana kadar bir tanem sabret Allah sabredenlerle emin ol yeter ki pesetme yeter ki ayağa kalk kendini ezdirme ezilme ama peste etme canım benim
Yani zaten okulum bitti aslında üniversite bitti şuanda kpss hazırlanıyorum çünkü çok yanlış bir bölüm seçtim ve bunu yaşım geçtikten olgunlaştıktan sonra anladım ama bu hayatıma maal oldu çabalıyorum ama sanki denizin içinde ateş yakıyormuşum gibi bir umutsuzluk var düz memurluğa hazırlanıyorum herkes çok önceden çalışmaya başladı ben afallıyorum nasıl çalışacağım bilmiyorum yani atanmam için benim 100 puan veya 95 puan almam lazım en az bu sene çok kişi giricek hayatın sonu değil ama seni küçümseyen bir ailen olunca başarısızlık çok korkutuyor
İnsanlar başarısızlıkları ile varlar başarılari ile övünüler başarısız olmazsak başarıya nasıl varabiliriz aileni o konuda kendini kuruntu yapma bu senin hayatın olmazsa gelecek sene devam edersin kendini hirpalama
Teşekkür ederim eğer olmazsa gerçekten bir yolunu bulup başka bir Ülkeye gidip kendime hayat kurmak istiyorum kimsenin beni tanımadığı bir yere
Dilerimki gelecek yıl yeni işinde yeni bir hayatta ve istediğin bir ülkede hayatına devam edersin bir tanem her şey gönlünce olsun rabbimim rahmetinden başka kimseye muhtaç etmesin inşallah
Sakin ol ne oldu tam olarak ilk fırsatta eve dön
Şöyle yani ben yakın arkadaşımın yanına geldim onunla aynı okulda okuyordum falan sonra arkadaşımın hoşlandığı çocuk benim arkadaşımın tanıdığıymış ısrar etti görüşelim falan diye ama görüşncw bana çok saygısızlık yaptılar ve anladım ki arkamdan da konuşmuşlar gerçekten benim hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor bu artık beni tüketiyor yoruldum ne doğru düzgün bir işim var ne hayatımda beni seven bir sevgili doğru düzgün aile hayatım o kadar yoruldum ki bu kadwr kötü hissediceğimi bilseydim görüşmezdim sonra özür diledi ama arkadaşım sonuç olarak baya saçma sapan bşr olay yaşadım
Seni yoran herkesi çıkar hayatından
Çıkardım aslında çevremde çok az insan kaldı ama yalnız hissediyorum bu yüzden arkadaşımı ziyarete gidersem belki iyi hissederim diye düşünmüştüm
Bir süre uzaklaş kafanı toparla ne yapacağına karar ver yalnız kalıcam diye de korkma karşına illa düzgün doğru insanlar çıkacaktır
Aslında onlarla görüşmeyi hiç istemiyordum alt tarafı 1-2 saat kafede oturucaktık bu kadar böyle benim canımı sıkıcaklarını düşünmemiştim bütün günümü mavh ettiler çok kötü hissediyorum
Ankara da mısınız
Reis son soruma cevap verinmi