Ben bir gün tek başıma Çapa Tıp Fakültesi'ne kan vermek için gittim. Bu olayı yaşadığım zaman da yirmi iki yaşındaydım. Sonuç beklerken yanıma bir abla oturdu Urfalı olduğunu oğlunun da benim yaşımda olduğunu ve tedavi gördüğünü söyledi. Bu sırada da seni gelinim olarak istemeye ne zaman gelelim dedi.
11 gü
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vallaha Urfalı teyzeler çoh hojdur ema benena :D
Kadından kurtulmak için evliyim dedim olsun dedi.
Onlarda normaldir kuma olarak alacaktır belki :D
Belki de
Hastanede yüzük takacaklardı az kalsın.😂😂😂😂
Babamlar Urfa'da Arka Sıradakiler'i çektiler dedim. Kadın da belki Urfa'da yaşarsınız. Oranın havası sana iyi gelir dedi.😂😂
O sırada ben bir anda güldüm ve bir anda öksürük tuttu yanımda yaşlı bir amca vardı soğuk su iç iyi gelir diye benimle dalga geçti.
Allah korumuş :D
Vallahi
Urfa'nın etrafını dinledikçe kadın aklıma geliyor.
12. Karisi olursun artik
Aynen çocuk sonra geldi. Ben hiç evlenmedim evlenelim birlikte yaşayalım mı dedi.
Hı hı. Aşiret düģün özentiligi. O takilan altinlarin hicbir anlami yok. Çunku hepsinin iadesi var. Geri dugunler de takmazsan adami ortadan ikiye ayirirlar. Tabi bizim kezbanlar tvlerde bunu show olarak gorup takilan herseyin onda kalacagini sanaraktan koşarak doguya evlenmeye gidiyorlar. Evliligin 3. Yili yeni bir kadin gelir eve bir 3 yil sonra daha bi kadin daha. Baslarlar hayvan muamelesi yapmaya. Sonra vay anam seni neden dinlemedim. Beter olsun kahrolsunlar yerlerde surunsunler. Kendini oralarda paraya satanlar gun yuzu gormesin. Bu arada her dogulu boyle degil tabi genellemiyorim. Çok kulturlu insanlari da var tabiiki
O sırada ben bir anda güldüm ve bir anda öksürük tuttu yanımda yaşlı bir amca vardı soğuk su iç iyi gelir diye benimle dalga geçti.
Yokk
Yok artık
Çok garip ya kadın utanmasa beni istemeye gelecekti.😂😂
Oda olurmuş sen kabul etsen pes valla hastane gider ayak kız isticeknkadin
Doktorlardan beni istiyormuş düşünsene😂😂
Güzel okur doktor evlenmek
Show TV haberlerine konu olurdum artık.
Evet olursun bu Güzelikle kaparlar seni
Begenilmez
Ama ben beğenildim bir ablayla konuştum o da senin yaşında oğlum var onunla evlen dedi sonra da oğlu geldi. Ben hiç evlenmedim evlenelim birlikte yaşayalım mı dedi.
Ama sinirden bir anda öksürük tuttu ve yanımda oturan yaşlı amca bana soğuk su iç iyi gelir dedi.