Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım ismini vermek istemediğim bi hastanede 6 ay tedavi gördüm mantar sanılıp kullanmadığım ilaç kalmadı her ay eczaneden 14 kutu ilaçla çıkıyordum ama mantar iyileşmiyordu
Daha sonra doktor değiştirdim egzama dendi kremleri kullandım daha kötü etti
Kaşınıyor kızarıyor kenarları kabarık halde yayılmıyor sulanmıyor sızlıyor ne olduğunu bilmiyorum ama acı çekiyorum artık dayanamıyorum bile herkesten özür dileyerek resim atıcam ama bilen olan biri varsa gerçekten ne yapıcam bilmiyorum birde özele gittim okadar para döktüm zaten cildiye bulmak çok zor olan bölgelerimizde kasıkta, apış arasında, kalçada anüse doğru değil ama sadece çevresinde kıvrımlarda kıvrım dediğim kalça kıvrımı yalnızca birde kalça ile bel bitiminde var bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun veya önerebileceğiniz bir doktor olursa çok mutlu olurum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genital bölgede sanırım ne zamandır böyle ve akıntın var mı
Genital bölgede bir sorunum yok sadece popoda
Herpes yazıp googledan görsellere bak bakalım benziyor mu
Herpeste kabarcıklanmalar var bende hiç kabarcık yok ve herkes genital siğile neden oluyor benim vajina kısmında hiç bir şeyim yok tek kalçada var
Bende de buna benzer bir şey var kalça tarafında aynı yerde belde yok bende. Bende gittim önemli bir şey değil dediler.
Bana da aynı şeyi söylediler ama bu sefer kaşıdıkça da yayıldı bu bi anda ortaya çıktı napıcamı bilmiyorum 17280 TL sadece hastaneye ödedim bi ton test yaptım acaba bulaşıcı mı cinsel yolla bulaş hastalığımıvsyr ama hiç bir testim de sorun yoktu bende labaratuvar teknikeriyim tün tetkiklerimi ben de inceledim yine sonuç negatif
Durun labcıysanoz daha ayrıntılı açıklayayım. Benim en son ilişkim 4 yıl önce oldu. Sonra işte bu tuhaf mevzu oldu. Bir ara tam testislerin altında kırmızı doğum izi gibi bir şey çıktı. Eyvah dedim ex osspusu herhalde bir şey bulaştırdı çünkü ben başka biriyle olmadım. aids filan oldum diye düşündüm. Çünkü üstünden süre geçti kuluçka dönemini falanda aştım (normal hpv herpesin filan) çğnkü sağlışsız beslenme sigara filan dedim artık belirti gösteriyor. Neyse sonra full kan testi yaptırdım hepsi içinde ona da baktılar hepsi güzel. Sadece karaciğerde biraz sorun varmış. Sonra bağırsaklarım bozuldu. Süreklishal oluyprum. Testlere girdim en son ilaçlı öra kadar girdim hatta dediler bir daha sokacaz. Minik noduller yuzunden dediler parça almaya gerek yok boyutları o kadar büyük değil. Yani elimde kalça lobunun iç kısmına doğru tuhaf bir şeyle yaşıyorum kimse ne olduğunu bilmiyor.
İnanın çok zor bir şey ya ben nedenini bulamıyorum vajinamda bir sorun yok
Anladım sizi. Benim o kırmızı şeyde kayboldu zaten. Çok geçmiş olsun. Hah birde unutmadan diyabetle alakalı bir mevzu da olma ihtimali var mı araştırırken öyle bir şey de okumuştum bir bakın sizde. Geçmiş olsun tekrar umarım çözersiniz
Profilimdeki resme bakarsınız yeni attım ondan var
Siz gizli olduğunuz için profili göremem
Doğru pardon
😄
Valla benimkini de gösterirdim ama biz erkekler kıllıyız biliyorsun öğle yemeği saati. Neyse çok geçmiş olsun size
Egzama daha beter saçında ve kafatası sesindeki oluşan kırmızı lekeler ve ölü derilər çok uğraştırıyor
Egzama dediler bana fucicort verdi 1 2 gün rahatlattı baya bi izler kahverengileşti soyuluyor du sonra yine başladı
Geçmiş olsun
#Hükümdar
Vajende mi var
Vajende bir şeyim yok kasıkta karın bitiminde ufak bi buna benzer bir şey var ama vajinalde hiç bir sorunum yok
Beyaz mi lekeler kırmızı mi
Pembemsi
Kızarıyor işte
Bakmak lazim
Resimde görmüyormusun daha neye bakacaksın
Ne resmi
Resim koymuştum onu kaldırmkş
Önce sorunun ne onu anlat nerde çıkmış nasıl