yemin ederim kadına bakınca enfeksiyon yaşadıgı her halinden belli ama ne bir gıda takviyesi alıyor ne hayatında kaslarını yoracağı bir egzersiz var ne yemesine içmesine dikkat ediyor ben bu olayın ağız diş sağlıgıyla alakalı oldugunu asla düşünmüyorum. yaşlılık alameti olan kadında bakteriler cirit atıyor sindirim organlarında. çünkü bağışıklıkları bitik durumda doğa istemiyor hareketsiz insanı. niye kadınlar diyorum? çünkü full hareketsizler. hareketin iltihap karşıtı etkisi var ve bağışıklıgı güçlendiren bişey. bunu yapmazsan bakteriler mantarlar herşeye karşı etkisiz olan zayıf bagısıklıkla kendini sağlıklı sanıp çürütürsün vücudu. bu olay erkeklere nazaran kadınlarda daha fazla.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bazı kadınlar yaşına göre yaşlanır bakım onlar için alışkanlıktır anneden ne görürse birazda anne örnektir yeni nesillere ama bazı insanlarda kendisi sever kendine aşırı değer verir bakar. Erkek olsun kadın olsun yaş 25 sonrası otomatik bir çöküşe gidiliyor özellikle evliyse yani bunu yapanlar var bazende 40 yaşında bir kadın olur fittir aşırı tarzdır yaşa bakmazsınız büyüler
Bakımla hiç bir alakası yok dostum o laflar masal geliyor bana klişe şeyler. Napacan agzına parfüm mü sıkacan. dişini istediğin kadar fırçala bagısıklıgın çökmüşse leş gibi kokuyor artık işgal ediyor mantarlar bakteriler ağız floranı. Doğa diyor ki doğal yaşamdan hareketten cart curttan ayrılırsan bakteriler mantarlar seni çürütmeye başlar. Tamamen bağışıklık sistemiyle alakalı bir olay bu.
tamamda hastalıktansa napmak lazım
Hastalık diye bişey yok abi anlamıyorsunuz hala. Siz yaşlanmayı normal sanıyorsunuz ama o bile normal değil bir raporda bununla ilgili bişeyler okumuştum yaşlılık süreci dna hasarı alan hücrelerin kendini koruma mekanizmasıyla bozuk hücrelerin kopyalanmasının önüne geçmek adına çalışan bir mekanizma. hatta bozuk dnalı hücrelerde virüs partiküllerinin 6 kat daha fazla bulunma ihtimali artıyor diyor araştırma. vücut bu dna hasarını onarabilecek yeteneğe sahipken bazı besin öğelerinin eksik oluşu buna çomak sokuyor diyor. kimse magnezyum almıyor kimse selenyum almıyor kimse bende çinko eksikliği var mı demiyor, saldım çayıra mevlam kayıra bir yaşam tarzı var üstelik stresli yaşamın bir çok besin öğesinde eksiklikliğe yol açtıgını bilmelerine ragmen hiç bir çaba yok... Millet diyor ki ben uzun yaşamak istiyorum. kimse yaşlanmadan yaşıyım kafasında değil herkes sürünerek de olsa uzun yaşama derdinde bu ne perhiz ne lahana turşusu :D
vitamin eksikliği olabiliyor evet ama insanlar bilmiyorki iyi gelen şeyi araştırmıyor kimse
Kendi ayaklarına sıkıyorlar işte. çok acı bişey ve buna da yaşamak diyor pek çok insan...
doktorlarda net bilgi vermiyor bazen şunu kullan demiyor
Doktorun bilgi verebilmesi için önce kendine hayrı olması gerek. Onlar işin derinliğiyle işleri yok. ezber bilgiler tamamen.
Sen böyle bir sıkıntıdan muzdarip birisin anladıgım kadarıyla
değilim
Anladım peki.
Teşekkür ederiz içindeki tüm nefretle birlikte gözlem ve bilgiyi de kusarak aktardığın için🙃😄
Nefret değil de ben farkındalıksız insanlara gıcık oluyorum insan hiç mi sorgulamaz görmez bişeyleri
😃😃😃😃 anladım ama neden bu sınırınız gıcıklığınız diyelim ki onların farkındalıpı yok? Eeee? Herkesi değiştiremeyiz ki? Siz o insanlarla ilerlemezsiniz. Niye bu kadar öfkeli yazmışsınız😃😃 biraz kontrolcülük seziyorum sizde 😅😂
Kontrolcülük evet var. Mükemmelliyetçiyim. Başak burcu oldugumu düşüneceksin belki ama değilim.
Hissettim ben yazmanızdan kontrollü mükemmelliyetçi olduğunuzu
Sizinle olacak insana şimdiden kolaylıklar dilerim🙃😅🤭🙈
Zaten evlenmedim bu yüzden. Yalnız başıma mutlu biriyim ben :D
😄😄😄çok güldüm. Senin de yüzün hep gülsün. iyi yönün şu ki kendinin farkında olman.. 🥰 Ama kimse mükemmel değildir. Enfeksiyonlu dediğimiz insanların da belki bizden daha iyi yönleri vardır. Mesela insanları olduğu haliyle kabul etmek gibi🥰..
Haklısın napalım ben de böyleyim.
🥰🥰🥰🌸🌸
Burcun ne
Seninle aynı 😂
Hahhaha😂😂😂😂😂😂
Biliyor musun belki inanmıcaksın ama tahmin ettim 🥰
Niye şaşırdın : ))
Nasıl tahmin ettin ki. sen de mi benim gibisin yoksa
😃😃 tahmin ettim işte... Yani hissettim diyelim. Yani bende başka konularda vardı diyeyim ama sonra insanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim şükür. Çünkü fark ettim ki insanlara karşı bu kadar içten içe düzeltmeci, kontrolcü ya da kızgın olmak (neden böyle yapmıyolar bunu nasıl düşünemediler gibi) aslında kendimi olduğum halimle kabul etmeyip kendime karşı sevgi eksikliğimden kaynaklanıyordu.. Ve daha önemlisi sevilmeme korkusu... Yani fark ettim ki insan olduğu haliyle sevilmeye cep inden korktuğında başka insanlara karşı kontrolcü ve hatta acımasız olabiliyo🥰
İyiymiş hislerin gerçekten güçlü demek ki. Anlattığın şeyler ilginç bir yaklaşım, ben sanırım kendimi bulamadım o halde. Darısı benim de başıma o halde :D
Hislerim şükür fena değildir. Bazen görmek gerekmez hissetmek için..
Ne demek. Amiinn inşallah 🥰🙃
He buarada zaten kimse kendini tam olarak bulamaz çünkü hayat kendini bulma yolculuğu dur bir nevi
Ne zaman ölürüz o zaman kendimizi buluruz. 😊😇
Kaç yaşındasın merak ettim. Düşüncelerin çok güzel. Evli misin
Aslında bir aralar ben de senin gibi olmuştum ama sonradan yeniden kendimi kaybettim. Sen teslimiyetçi yaklaşım sergiliyorsun olması gerektiği gibi ama herkes yapamıyor bunu işte
Ben 26 yaşındayım. İki yıldır evliyim☺
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için... 🌸 teslimiyet olması gereken bi şey hayatımızda. Çünkü esasında biz ne kendimizin ne de başka insanların sahibi değiliz... Tabi her zaman kolay işlemiyo, insanız ve hepiniz zman zman asileşebiliyoruz🥰🙃... Ben senin içinde çoook farklı bi potansiyel ve cevher olduğunu hissediyorumm.. Farklı birisin
Rica ederim ne demek. Gerçekten beni hissettiğin için mi diyorsun bunları yoksa yazdıgım şeylerin derinliğini anladıgın için mi acaba. nasıl bir potansiyel hissediyorsun ki. Meraktan soruyorum zira hislerin güçlü gibi görünüyor gerçekten. 26 yaşında ve evlisin demek. Evli olmasan tanımak isterdim seni ama zaten böyle insanlar hep evli çıkıyor şansıma. Ama şunu diyim 26 yaşına göre gerçekten erken olmuşsun sen.
Düşüncelerinn için çok teşekkür ederimm öncelikle... 🌸... Soruna gelecek olursam daa hissettim... Gerçekten insanlar pek inanmazlar ancak his denen şey çok garip bir olgu karmaşık bir haber alma yöntemi ve daha fazlası... hayatım boyunca hislerimle hareket ettim. Ve benim görüşüm şu ki insanları tanımak için hisler çoğu zaman egodan sıyrılıp samimi bi şekilde bağlantı kurmamızı sağlayan en öenmli şey.. Bunu sadece romantik ilişkiler için söylemiyorum. Tabiki romantik ilişkilerde özellikle kadınlar olarak hislerimizi ve empati yeteneğimizi kullanmalıyız. Çünkü bi kadını kadın yapan en önemli şeyin hisleriyle ve başkasınun hisleriyle bağlantı kurabilmesi olduğunu düşünüyorum.. Her ne kadar şimdilerde kadınlar olarak değiştirilsek de veya bu özellikleriimizi bozacak başka işlerle meşgul olup bu özelliklerimizi kullanmasak da... Ve ikinci soruna gelecek olursam da senle ilgili neler hisssediyorum konusunda: hani böyle bir ev vardır hiç ulaşılmamış açılamamış kapısı olan bi odası vardır, ya da bir vadinin hiç gidilmeyen yerleri, bir bahçenin sanmayan bir köşesi vardır... Sende tam olarak bunu hissediyorum: kalbinde el değmemiş, ayak basılmamış topraklar var ve ne kendin ne de bi başkası oraya girmemiş gibi. Ama verime açık topraklar sadece kendi haline bırakıldığı ve el değmekten korkuluğu için kıraç ve bakımsız hale gelmiş toprağı hatta biraz da ürkütücü... Belki de zamanında biri o topraklardan gelip geçmişti de (iyi veya kötü deneyimle) ondan sonra başka kimsenin basmasına müsade etmemiş ve orayı öylece bırakmış gibisin... Hislerim bunlar umarım açıklayıcı yazabilmişimdir. Çünkü hisler ancak tariflenebilir bence ve ben de öyle yapmaya çalıştım ☺ umarım. Her şey gönlünce olur 🥰
Gayet açıklayıcı ve çok güzel yazdın teşekkür ederim seni de yordum uzun uzun yazdırdım. Ah ulan senin gibi kızlar benim karşıma neden çıkmaz ki, Çıksa bile neden evli olur aklım almıyor benim artık...
Rica ederimmm... Ben teşekkür ederimm. 🥰... Nasip🥰 Her ağacın çiçek açma zamanı farklıdır... Elbet zamanı vardır. Ve tabiki niyet etmek🌸
Pek umutlu değilim ama teşekkür ederim yine de. Ama beni tanımadan hakkımda söylediklerin şaşırttı beni. Tanımak isterdim seni sorun olmaz ise...