Sağlık En iyi vozol aromasi söyleyin acilinden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 baymasin cok sekerli olmasin bayilarak iciyim istiyorum 1k domalcam aqq Güncellemeler6 ay kuzum çocukları surda duzgun soru sordum yaniyorum genisletin yazsam 100 kisi gelirdi ya sik beyinlileri yazin cabuk En iyi vozol aromasi söyleyin acilinden? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kenanmiroğlu33 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Kavunlu denedin mi o çok hafif bence baymiyor 0 3 Yorumla Soran 6 ay kavun sevmem Yorumla Kenanmiroğlu33 6 ay Mango dene bak oda baymiyor güzel hafif Yorumla Kenanmiroğlu33 6 ay Kivili var bak oda güzel Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Çok mu seviyor sun o pozisyonu 0 21 Yorumla Soran 6 ay ne diyorsun la hiyar Yorumla mantıklıterminator 6 ay Yazdığına diyorum lan Yorumla mantıklıterminator 6 ay Mutlu olacaksın yani Yorumla Soran 6 ay canım vozol aromasi sormusum 1k domalcam diyince sen ne anliyosum Yorumla Soran 6 ay canim ne sever bu uygulamayi Yorumla mantıklıterminator 6 ay Domalacam ne Yorumla Soran 6 ay kserrm Yorumla Soran 6 ay 1k vercem yani Yorumla mantıklıterminator 6 ay Kime Yorumla mantıklıterminator 6 ay Ver o zaman Yorumla Soran 6 ay amncaktigimin cahili Yorumla Soran 6 ay 1 k diyoruz 1k öl Çok yaşa bin demek Yorumla Soran 6 ay Çok yaşa Yorumla mantıklıterminator 6 ay Hadi canim Yorumla Soran 6 ay uygulamyi sever yalniz Yorumla Soran 6 ay skrm Yorumla mantıklıterminator 6 ay Çok yaşa o zaman Yorumla mantıklıterminator 6 ay Sen mi Yorumla Soran 6 ay Gebr yazıyorum Yorumla mantıklıterminator 6 ay Sen ne diyorsun kuzum ya evlimisin Yorumla mantıklıterminator 6 ay Vermeye başladım mi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay senin damak tadını nerden bilelim ergen 0 19 Yorumla Soran 6 ay Genelsel Yorumla Cevap sahibi 6 ay Orman iyidir okulda yakalatma ama Yorumla Soran 6 ay Love777 aldim carkifelek kavun Yorumla Cevap sahibi 6 ay Kaç pufff atıyon günde Yorumla Cevap sahibi 6 ay kaç para d omaldın? Yorumla Soran 5 ay 1k Yorumla Soran 5 ay Cok degil ya gunde max 100 okadar bile yoktur belki Yorumla Cevap sahibi 5 ay ne kadar gidiyor sana 1 tanesi Yorumla Soran 5 ay 3hafta Yorumla Soran 5 ay 25klik Yorumla Cevap sahibi 5 ay iyimiş bana pufflar çok şekerli geliyor bu aw şeylerinin daha normali yok mu ya Yorumla Soran 5 ay Iqos Yorumla Cevap sahibi 5 ay gay şeyi gibi o onu içeceğime direk sigarayı içerim Yorumla Soran 5 ay bende ilumasi var 5k cihaz zaten gunde 2 pakett rahat gidiyo 150 lira tanesi 300 lira eder ekonomimi skip attigi icin birakma kararı aldim Yorumla Cevap sahibi 5 ay ben normal esigara alacağım sanırım Yorumla Soran 5 ay nikotinden ölenzi Yorumla Cevap sahibi 5 ay yok be bebeğim nikotinini istediğin gibi ayarlıyorsun ya onların Yorumla Soran 5 ay normal icin dedim Yorumla Cevap sahibi 5 ay Onu da içiyorum bazen dayanamıyorum Yorumla
albaym01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 6 ay Manitayla kaçamak mı 0 4 Yorumla albaym01 6 ay Domalacam yazmışsın kral farkımda mısın aq Yorumla Soran 6 ay 1k Yorumla albaym01 6 ay Yazdığın cümleye sokam orman meyveli al Yorumla Soran 6 ay tamam bitti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kavunlu denedin mi o çok hafif bence baymiyor
kavun sevmem
Mango dene bak oda baymiyor güzel hafif
Kivili var bak oda güzel
Çok mu seviyor sun o pozisyonu
ne diyorsun la hiyar
Yazdığına diyorum lan
Mutlu olacaksın yani
canım vozol aromasi sormusum 1k domalcam diyince sen ne anliyosum
canim ne sever bu uygulamayi
Domalacam ne
kserrm
1k vercem yani
Kime
Ver o zaman
amncaktigimin cahili
1 k diyoruz 1k öl Çok yaşa bin demek
Çok yaşa
Hadi canim
uygulamyi sever yalniz
skrm
Çok yaşa o zaman
Sen mi
Gebr yazıyorum
Sen ne diyorsun kuzum ya evlimisin
Vermeye başladım mi
senin damak tadını nerden bilelim ergen
Genelsel
Orman iyidir okulda yakalatma ama
Love777 aldim carkifelek kavun
Kaç pufff atıyon günde
kaç para d omaldın?
1k
Cok degil ya gunde max 100 okadar bile yoktur belki
ne kadar gidiyor sana 1 tanesi
3hafta
25klik
iyimiş bana pufflar çok şekerli geliyor bu aw şeylerinin daha normali yok mu ya
Iqos
gay şeyi gibi o onu içeceğime direk sigarayı içerim
bende ilumasi var 5k cihaz zaten gunde 2 pakett rahat gidiyo 150 lira tanesi 300 lira eder ekonomimi skip attigi icin birakma kararı aldim
ben normal esigara alacağım sanırım
nikotinden ölenzi
yok be bebeğim nikotinini istediğin gibi ayarlıyorsun ya onların
normal icin dedim
Onu da içiyorum bazen dayanamıyorum
Manitayla kaçamak mı
Domalacam yazmışsın kral farkımda mısın aq
1k
Yazdığın cümleye sokam orman meyveli al
tamam bitti
Ben verem bana domal
Kes aq bin lirayamu